Zara Chalet: Refugiul sofisticat cu iz rustic

Zara Chalet: Refugiul sofisticat cu iz rustic

Zara Chalet: Refugiul sofisticat cu iz rustic 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Zara Chalet este refugiul tău pentru trup și suflet. La 300 de metri de faimosul castel Bran, locația se întinde într-o grădină luxuriantă.

Concepută pentru a oferi oaspeților săi tot confortul de care au nevoie, Zara Chalet este ca un tablou în care realul și irealul se contopesc.

zara chalet bran

Vacanță cu stil într-o locație premium

Cabana este construită într-un stil rustic, urmărind atât la interior cât și la extrerior un confort natural. Îmbinarea elementelor organice cu cele moderne aduce conceptul de outdoor în interiorul chalet-ului realizând astfel o conexiune între om și natură. Stilul rustic este pentru cei ce vor să evadeze din cotidian și să se relaxeze într-un cadru cozy.

top cazari bran

Confundată deseori cu o cabană din Alpii Austriei, Zara Chalet oferă o experiență memorabilă oaspeților care aleg să îi treacă pragul. Fiecare colț al chalet-ului îți creează o stare de confort, atât la nivel fizic cât și la nivel spiritual sau vizual. Designul modern cu accente rustice te îndeamnă la relaxare. Aici poti să te bucuri de priveliște la orice oră din zi.

Zona comună de lounge și dining este luminată de o fațadă de sticlă, iar luxul și eleganța se regăsesc în detaliile riguros combinate pentru a crea un spațiu de cazare unic și spectaculos.

cazare spectaculoasa in Bran

zona dining Zara Chalet

Vacanța premium la Zara Chalet

Ospitalitatea este un stil de viață, iar aici ajungi să trăiești și să simți fiecare detaliu. Atenția la detalii și echilibrul dintre rustic și modern fac din Zara Chalet un concept de cazare care îmbină arhitectura clădirii cu perfecțiunea naturii.

Chalet-ul pune la dispoziție 9 camere, fiecare cu baie proprie. Fiecare oaspete se poate bucura de intimitate într-un spațiu cozy, camerele fiind completate de facilități moderne, integrate discret pentru a păstra specificul chalet-ului.

suita zara chalet

top cazari brasov

baie zara chalet

Recepția chaletului are un lounge comun unde te poți bucura de compania celor dragi sau doar să te relaxezi cu o ceașcă de cafea și o carte bună. Tot la parter se află și zona de dining a locației, iar la subsol se află un SPA.

Zona de SPA este un refugiu creat special să aducă atât beneficii corpului tău, cât și relaxarea mentală de care ai nevoie. Retrage-te în jacuzzi sau răsfață-ți corpul cu o ședință de detoxifiere in sauna uscată.

cazare cu spa bran

cazare cu jacuzii bran

Pășește în minunata istoriei a Romaniei

Branul și împrejurimile lui sunt locuri de poveste, încărcate cu legende pline de farmec. Faimosul Castel Bran se află în imediată apropiere a locației Zara Chalet. Poți alege să faci o plimbare prin curtea castelului sau poți învăța despre istoria, mitul, intriga şi magia acestui loc minunat.

castelul bran

Cei pasionați de istorie și cultură pot vizita Cetatea Râșnov și bisericile fortificate din apropiere. Zona are foarte multe de oferit! Mănăstirea Bran, Templul Ursitelor, Mănăstirea Șinca Veche, Mănăstirea Rupestră sunt doar câteva din propunerile noastre pentru când ajungeți în zonă.

Relaxare pentru trup și suflet

Pentru cei pasionați de natură, care vor să exploreze zona, pot alege diverse trasee. De la peșteri (Peștera Liliecilor și Peștera Dâmbovicioarei), până la o plimbare prin chei si alte zone spectaculoase (Cheile Grădiștei, Cheile Dâmbovicioarei și Munții Piatra Craiului).

Îți place adrenalina? Avem și pentru tine o propunere: o plimbare cu ATV-ul pe dealurile din Bran și împrejurimi. Aventurează-te alături de ghizii locali și bucură-te de frumuseațea unică a zonei Bran.

activitati zara chalet

Pentru alte idei de cazări spectaculoase în Transilvania, poți accesa link-ul acesta.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…