Adventure Lake Resort: O altfel de experință în Maramureș

Adventure Lake Resort: O altfel de experință în Maramureș

Adventure Lake Resort: O altfel de experință în Maramureș 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Adventure Lake Resort este locul unde poți petrece o săptămână fără să te plictisești.

Situat pe malul lacului Firiza, la poalele munților Igniș, resortul pune la dispoziție 12 locuri de cazare și o mulțime de activități.

Adventure Lake Resort

O altfel de vacanță

Lacul de acumulare Firiza de unde se alimentează cu apă municipiul Baia Mare şi alte 35 de localităţi a devenit zonă turistică. Astfel, pasionații de sporturi nautice nu trebuie să mai meargă până la mare ca să poată să se bucure de astfel de experiențe.

La doar 10 kilometri de Baia Mare se află Adventure Lake Resort. O locație situată pe malul unui lac de acumulare, perfectă pentru cei care vor să scape de agitația orașului și să se relaxeze într-un peisaj care îți tăie respirația.

cazare in maramures

Indiferent că ești adeptul relaxării în natură sau îți dorești ceva mai antrenant, aici le ai pe toate. Te așteaptă activități și experiențe personalizate în funcție de dorințe și condiție fizică. Pentru cei care doresc să exploreze zona, o tură cu e-Bike sau o tură de hiking e exact ce trebuie. Pasionații de adrenalină pot opta pentru o aventură cu ATV-urile sau o escaladă, iar cei care doresc ceva mai liniștit pot alege sa-și petreacă ziua vâslind într-un Kaiac sau pe un Paddleboard.

paddleboard baia mare

Adventure Lake Resort: o locație pentru toată lumea

Fie că este vorba de familii cu copii, cupluri sau grupuri de prieteni, resortul pune la dispoziție 12 locuri în 4 camere.

Adventure Lake Resort cazare

Două camere sunt duble, o camera este triplă, iar ultima este un apartament. Toate camerele au baie proprie și pat matrimonial, iar apartamentul are încă 2 paturi de o persoană la etaj, perfect pentru o familie care poate acomoda până la 5 persoane.

camere adventure lake

Cazarea dispune de un living comun , o chicinetă echipată complet, o zonă dedicată ședințelor sau workshop-urilor și o zonă comună de dining.

interior Adventure Lake Resort

La exterior, locația are un loc de joacă pentru copii, teren de volei și tenis, ponton și o terasă mare.

terasa adventure lake

Destinația potrivită pentru cei care vor să se bucure de o vacanță activă.

Activitățile și experiențele sunt oferite fie de ghizii Adventure Lake Resort, fie de partenerii acestora. Astfel, toate escaladele montane vor fi făcute cu persoane calificate și pot dura între câteva ore și o zi întreagă.

Cei care optează pentru o tură cu e-Bike vor putea alege din diverse trasee. Tura este potrivită pentru cei care își doresc o plimbare relaxantă cu bicicleta electrică. Astfel de ture nu necesită experiență anterioară și pot fi parcurse de oricine care dispune de un nivel minim de abilități de mers pe bicicletă, pe potecă și drum pietruit. Bicicletele electrice te vor ajuta să îți dozezi energia pe timpul traseului.

e-Bike baia mare

Drumețiile cu ATV-ul durează în jur de 4-5 ore. Toate pornesc de la resort spre Barajul Runcu, iar inapoi traseul este unul diferit. Din valea Stedia se urcă spre platoul montan Izvoare, după care începe coborârea spre lacul Firiza prin Valea Neagră.

ATV baia mare

Cei care doresc să vadă și să cunoască mai mult din tradițiile moroșanilor, am pregătit un articol dedicat Maramureșului, cu obiective tursitice mai puțin cunoscute și cazări în cabane și case tradiționale. Toate aceste detalii le poți găsi aici.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…