TinyC Joy: Conceptul off-grid adus la viață de un Tiny House din județul Vâlcea

TinyC Joy: Conceptul off-grid adus la viață de un Tiny House din județul Vâlcea

TinyC Joy: Conceptul off-grid adus la viață de un Tiny House din județul Vâlcea 1440 965 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești gata să experimentezi conceptul off-grid? TinyC Joy este un Tiny House situat în Stoenești, județul Vâlcea, care are la bază acest concept: un trai simplu, dar care să-ți ofere liniște interioară.

Haide să vedem împreună cum arată interiorul unei căsuțe pe roți.

tinyc joy Stoenești

TinyC Joy: Cazare inedită situată într-un cadru spectaculos

Tiny House-urile au la bază un concept relativ nou în materie de locuințe, care a câștigat popularitate în România în ultimii ani datorită versatilității și eficienței sale. Acestea sunt mult mai mici decât casele tradiționale, fiind proiectate pentru a fi funcționale și pline de caracter. Exact așa a fost gândită și TinyC Joy!

cazare off grid valcea

Locația dispune de o capacitate maximă de 4 persoane. Aici vei găsi un spațiu open space cu living, bucătărie și zonă de luat masa, iar separat se află baia.

tinyc joy arges

tiny house valcea

La etaj, pe de-o parte și alta a lungimii tiny house-ului se află dormitoarele, fiecare cu saltea dublă.

tinyc joy

cazari inedite valcea

tinyc joy Stoenești valcea

Sună bine, nu? Deși spațiul nu este unul foarte mare, este suficient pentru a-ți oferi tot confortul unui sejur perfect.

Petrecerea unui sejur la TinyC Joy poate fi o experiență minunată, oferind oportunitatea de a te conecta mai profund cu natura și de a te bucura de un mediu confortabil și intim.

Atracții și obiective turistice județul Vâlcea

Schitul Jgheaburi este o mănăstire ortodoxă situată în comuna Albota, în județul Vâlcea. Aceasta este o destinație turistică populară pentru cei interesați de istorie și arhitectură religioasă. Schitul a fost fondat în secolul al XVII-lea, fiind construit în stilul arhitectonic brâncovenesc, specific acelei perioade.

Denumirea sa vine de la forma inedită a acoperișului, care este format din mai multe jgheaburi, fiind un exemplu remarcabil de tehnologie tradițională folosită în construcții. Acest lucru conferă schitului o notă distinctivă și o face să iasă în evidență față de alte biserici din zonă.

La doar câțiva km de TinyC Joy se află Mănăstirea Sărăcinești care este una dintre cele mai vechi și mai importante mănăstiri din zonă. Arhitectura mănăstirii este impresionantă și combină elemente de stil brâncovenesc cu influențe gotice și baroce.

Peștera Liliecilor este una dintre cele mai populare atracții turistice din județul Vâlcea. Această peșteră se află în Parcul Naţional Buila-Vânturarița, la o altitudine de aproximativ 850 de metri, și oferă o experiență unică de explorare a subteranului. Peștera Liliecilor este renumită pentru colonia de lilieci care o locuiește și pentru formațiunile spectaculoase de stalactite și stalagmite. Tot aici vei găsi și faimoasele Chei ale Bistriței. 

Muzeul Trovanților este situat în comuna Costești și este dedicat unuia dintre cele mai spectaculoase fenomene geologice din lume: trovanții. Trovanții sunt formațiuni stâncoase de origine geologică, care au apărut în urma eroziunii naturale și care au forma unor sfere sau a unor pietre cu forme neobișnuite. În Muzeul Trovanților, turiștii pot explora și învăța mai multe despre acest fenomen natural, care este unic în lume.

Alte obiective turistice din județul Vâlcea

  • Schitul 44 de Izvoare
  • Piatra Scrisă
  • Mănăstirea Arnota
  • Grota Sfantului Antonie de la Iezer

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii este gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…