Alpine Escape Studios, escapadă la 1100 de metri altitudine

Alpine Escape Studios, escapadă la 1100 de metri altitudine

Alpine Escape Studios, escapadă la 1100 de metri altitudine 960 639 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

viziteaza transilvania

Cum ar fi să trăiți chiar și cateva zile la 1100 de metri altitudine? Doar voi într-un decor plin cu brazi.

Astăzi vă prezentăm experiența inedită de la Alpine Escape Studios.

Ca vacanța să fie specială, vă mai spunem că locația aleasă e ascunsă undeva în satul Măgura, județul Brașov, unul dintre cele mai frumoase sate montane din România.

Cărarea până la Alpine Escape Studio e croită prin pădure. Adesea puteți surprinde turmele de oi care tranzitează satul spre pășunile alpine. Cai, văcuțe și alte suflete nevinovate vă vor întâmpina. Natura sălbatica înfrumusețează orice colț pe care îl priviți.

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva singuri experiența. Cu ajutorul noii platforme Travlocals.com veți putea contacta gazda, fără a mai apela la intermediari. Astfel, veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către terți.

Alpine Escape Studios, traiul simplu dintr-un cătun de munte

Pe meleaguri pitorești, unde pământul se înfiripă cu norii, veți descoperi traiul simplu, dar frumos, dintr-un cătun românesc, de munte. Aici singurul vuiet care se aude e cel al vântului, și câteodată al animalelor ce își fac veacul prin zonă.

Muntele are puteri fascinante asupra omului. Îl curăță printr-o privire, îi dă apă rece de izvor, să își împrospăteze firea și îi dă aerul fără de care viață nu-i.

magura, brasov

magura, brasov

Alpine Escape Studios este ideal pentru escapada voastră. Într-un  scenariu veșnic viu, interiorul e mobilat în lemn. Pe fereastră e pictat un tablou al muntelui, schimbător doar la trecerea dintre anotimpuri.

Aici nu există magazine. E necesar să vă înarmați cu provizii, să trăiți precum o făceau oamenii odinioară. Pregătiți-vă de aventura vieții voastre.

Această casă tradițională oferă cazare în 6 studiouri, având o capacitate totală de cel mult 15 persoane. Fiecare studio dispune de baie și chicineta privată, oferind toate cele necesare chiar și pentru o vacanță prelungită. Wifi-ul este gratuit.

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

magura, brasov

alpine escape studios

alpine escape studios

alpine escape studios

Măgura, un sat ideal pentru drumeții montane

Situat în imediata vecinătate a Rezervației Naturale Piatra Craiului, locul se dezvăluie de o frumusețe copleșitoare.

O plimbare spectaculoasă printr-un defileu de stânci înalte vă conduce spre locuri misterioase, în zona Zăplaz. Uimirea e dată de formele din munte, care până în prezent nu au putut fi elucidate. Modul lor de formare este un subiect ce bate știința, dând dovadă că natura poate să lase tăcere atunci când vrea, oferind uimire în același timp.

Există, bineînțeles un mit al zonei. În vremurile de mult apuse, ar fi trăit corali și scoici, modelând ceea ce vedem astăzi, în Piatra Craiului. În Epoca Jurasicului, zona era de fapt o mare, cu un mediu plăcut și liniștit. Cu o atenție deosebită, puteți găsi cochilii ce stau dovada vie a existenței acestei legende. Explorați și descoperiți frumuseți naturale!

cazare, magura brasov

peisaje piatra craiului

peisaje piatra craiului

peisaje piatra craiului

peisaje piatra craiului

peisaje piatra craiului

Pregătiți bagajul și haideți la drum! Locul abia așteaptă să își pună amprenta în inima voastră. Tradiția românească vrea să își facă loc în gândurile voastre. Bucurați-vă de frumusețea ce v-o oferă. Șansa e unică. Povestiți cunoscuților și haideți să ducem tradiția românească mai departe. Veniți cu noi în această călătorie?

REZERVAȚI-VĂ SINGURI EXPERIENȚA

Ați rămas plăcut surprinși de cele relatate cu privire la această locație de vis? Ei bine, vă puteți face singuri rezervarea, fără a mai apela la intermediari.

Cu ajutorul celei mai moderne platforme turistice din Romania, Travlocals.com, veți putea lua legătură cu gazdele. Veți evita plata oricăror taxe sau comisioane către alte platforme sau agenții de turism si veti putea verifica singuri disponibilitati, preturi, facilitati, regulile casei, politica de rezervare si alte informatii utile.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…