Alpine Lounge Chalet: De pe pârtie, direct în jacuzzi-ul unei cabane inedite din Țara Dornelor

Alpine Lounge Chalet: De pe pârtie, direct în jacuzzi-ul unei cabane inedite din Țara Dornelor

Alpine Lounge Chalet: De pe pârtie, direct în jacuzzi-ul unei cabane inedite din Țara Dornelor 1280 853 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Cât de tare ar fi ca după o zi pe pârtie să te relaxezi într-un jacuzzi in aer liber, cu view superb?

Ei bine, Alpine Lounge Chalet este o cabană spectaculoasă din Vatra Dornei, aflată chiar lângă telescaun.

Cu un design spectaculos și facilități premium, cabana te așteaptă să petreci câteva zile într-o zonă montană de excepție.

alpine lounge chalet vatra dornei

Alpine Lounge Chalet: Cazare premium, pe pârtie, în Vatra Dornei

Locația poate oferi până la 8 locuri de cazare, în 4 dormitoare duble, cu baie proprie.

De jur împrejur, cabana este acoperită cu sticlă, oferind astfel un view spectaculos din orice incapere. Nu doar lumina pătrunde în interior, dar și natura pare mai aproape.

cazare inedita vatra dornei

Parterul de la Alpine Lounge Chalet este compus dintr-un living spațios, zonă de luat masa, bucătărie și un dormitor. La etaj se află celelalte dormitoare, unele dintre ele având baie cu duș, iar altele cu baie cu cadă.

cabana premium vatra dornei

alpine lounge chalet dorna

La exterior, cabana dispune de o terasă frumos amenajată pentru zilele de vară, o zonă pentru BBQ și spațiu de joacă pentru copii. Piesa de rezistență a acestei locații o reprezintă jacuzzi-ul poziționat strategic pentru a-ți oferi o priveliște spectaculoasă în timp ce te relaxezi.

cazare cu jacuzzi vatra dornei

cabana cu jacuzzi vatra dornei

Tot la exterior, Alpine Lounge Chalet te răsfață și cu o saună.

cabana cu sauna vatra dornei

Atracții și obiective turistice în Vatra Dornei și împrejur

Vatra Dornei este considerată perla Bucovinei și este situată la granița dintre Ardeal și Moldova. Indiferent de sezonul în alegi să faci o vizita la Alpine Lounge Chalet, vei descoperi peisaje ireal de frumoase, mâncare bună și oameni primitori.

  • Între Vatra Dornei și Botoș se află satul Ciocănești, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai faine sate din țară. A fost inclus pe locul 6 de către ,,Lonely Planet” în topul celor mai colorate destinații de vacanță din Europa. Știai asta? Fiecare căsuță din acest sat a păstrat vie tradiția bucovineană, fiind decorată cu motive tradiționale.

  • Parcul Național Călimani se află la 25 km distanță de Vatra Dornei. Aici vei găsi cei mai tineri și mai înalți munți vulcanici din țara noastră. Cel mai înalt vârf este Pietrosu Călimani (2100 de metri).
  • Rezervația Geologică 12 Apostoli din Munții Călimani este o atracție mai puțin cunoscută. Aceasta reprezintă niște stânci misterioase, în vârf de munte, care au chip de om și nume mitologice sau religioase, cum ar fi Moșul, Mucenicul, etc.
  • La doar 20 de kilometri distanță de Vatra Dornei se află cea mai mare rezervație de turbă din România. Tinovul Mare se află în Poiana Ștampei și reprezintă o zonă mlăștinoasă, ce poate fi vizitată prin intermediul traseului amenajat.

  • Muzeul Etnografic din Vatra Dornei se află chiar în centrul orașului. Aici vei găsi sute de exponate din cultura populară bucovineană. De la costume populare, până la obiecte de artizanat.

Acestea ar fi doar o parte din frumoasele atracții și obiective turistice din Țara Dornelor. Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau chiar atracții mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de cazări care mai de care mai frumoase și obiective turistice din fiecare zonă a României.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…