Pensiunea Saranis, Beliș: Cabană vânătorească în Munții Apuseni, cu jacuzzi și ciubăr

Pensiunea Saranis, Beliș: Cabană vânătorească în Munții Apuseni, cu jacuzzi și ciubăr

Pensiunea Saranis, Beliș: Cabană vânătorească în Munții Apuseni, cu jacuzzi și ciubăr 1280 854 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Preferi cabanele construite în întregime din bușteni? Pensiunea Saranis se află în Beliș, județul Cluj, într-un loc de poveste, care oferă experiența autentică a unei escapade la munte.

pensiunea saranis belis

Pensiunea Saranis: Cazare la munte în apropierea Clujului

Cazarea este ideală pentru o gașcă de prieteni, oferind numeroase facilități de relaxare pentru toate gusturile. Te vei bucura de un peisaj de vis, într-o locație excepțională, unde timpul pare că stă în loc.

pensiunea saranis belis

cabana cu sauna langa cluj

cabana cu jacuzzi langa cluj

 

cazare belis

Pensiunea Saranis poate să cazeze 15 oaspeți, în 7 camere, cu 11 paturi. Acestea au mobilierul aproape în întregime din lemn, fiind decorate într-un mod cât mai simplist și plăcut.

cazare apuseni

Spațiul comun se găsește într-o încăpere înconjurată de ferestre spatioase și o priveliște de vis. Pe o parte a spațiului se află zona de living, cu locuri confortabile, iar în cealaltă parte jacuzzi-ul. Ambele sunt poziționate astfel încât să continui să te bucuri de panorama excepțională a munților.

cabana cu semineu langa cluj

pensiunea saranis

pensiunea saranis belis

cabana cu ciubar belis

Zona de dining se află într-o încăpere spațioasă, care are deschidere la bucătăria complet utilată. Cabana dispune de o saună finlandeză, perfectă după o zi răcoroasă la schi. Chiar și afară ai nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber. Poți să optezi pentru relaxare în hamac, în leagăn sau în ciubăr.

cazare cu sauna belis

Există și o zonă de barbecue acoperită, iar pentru cei micuți este amenajat un loc de joacă.

Atracții și obiective turistice Munții Apuseni

Nu este suficient să admiri Lacul Beliș din confortul cabanei. El trebuie neapărat văzut de aproape. Acesta este unul dintre cele mai frumoase lacuri de acumulare din România.

Cu o adâncime care depășește 70 m, el este și printre cele mai adânci din țară. Este înconjurat de păduri de brazi, creând astfel un peisaj de poveste. Lacul este cunoscut ca fiind cel mai bun loc pentru pescuit păstrăv din Cluj. Așa că dacă ești fanul acestei activități, te afli în locul potrivit.

Pârtiile Mărișel au o priveliște deosebită asupra lacului Beliș, dar și către culmile munților Apuseni. Ele sunt amplasate la altitudinea de 1300 m, oferind toate facilitățile necesare pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Se întind pe o lungime totală de 4,5 km, cu diferite grade de dificultate, potrivite pentru toate tipurile de schiori.

Cascada Vălul Miresei este situată în Valea Stanciului, din comuna Mărgău. Cu o cădere impresionantă de apă de peste 30 m, ea este printre cele mai frumoase cascade din țară. Apa curge în două trepte, iar la cea de sus există o marmită cu diametrul de 10 m. Acest lucru asigură dispersia apei, asemănându-se cu un voal de mireasă.

Pietrele Albe se află în sudul Masivului Vlădeasa, în arealul localităţilor Răchiţele şi Săcuieu. Ele reprezintă un complex calcaros, în cadrul căruia se regăsesc o mulțime de peșteri, pereți verticali și caverne. Din acest motiv, acest loc este foarte popular pentru pasionații sporturilor de stâncă.

Bradul lui Horea din Pădurea Scorușet se află într-un loc spectaculos, încărcat cu istorie. Acest arbore este celebru pentru că la un moment dat a fost locul de refugiu al lui Horea și Cloșca. Din păcate, acesta a fost și locul unde cei doi au fost prinși și condamnați la moarte.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră si atracții mai mult sau mai puțin cunoscute, blogul nostru îți stă la dispoziție. Aici vei găsi o sumedenie de opțiuni care mai de care mai frumoase, din fiecare zonă a României.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

 

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…