Pensiunea Nest, Dunavățu de Jos: Cazare spectaculoasă în Delta Dunării

Pensiunea Nest, Dunavățu de Jos: Cazare spectaculoasă în Delta Dunării

Pensiunea Nest, Dunavățu de Jos: Cazare spectaculoasă în Delta Dunării 959 576 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

România are zone superbe unde poți petrece timpul liber, însă Delta Dunării este, cu siguranță, cel mai renumit dintre acestea.

În caz că nu știai, Delta Dunării este cel mai sălbatic ecosistem umed al Europei și este frecventat anual de turiști din toate colțurile lumii.

Pensiunea Nest se află în Dunavățu de Jos și este locul unde experiențele bogate te așteaptă să-ți devină povești de viață.

E prima oară în Deltă? Articolul acesta poate fi un ghid pentru viitoarea ta excursie.

Pensiunea Nest: Experiență pentru trup și suflet

Locația are o capacitate maximă de 10 persoane, în 5 camere răcoroase cu aer mediteranean.

pensiunea nest dunavatu de jos

top cazari delta dunarii

Fiecare cameră are un pat dublu sau 2 paturi single. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer condiționat pentru a te feri de canicula verii, TV, baie proprie și o terasă.

pensiunea nest delta dunarii

cazare inedita delta dunarii

cazari spectaculoase in delta

La exterior, locația dispune de o curte imensă cu deschidere la canalele sălbatice ale Deltei. Aici vei găsi caiace pe care le poți folosi pentru a explora zona, bucurându-te de liniște și biodiversitate.

cazare dunavatu de jos

pensiunea nest dunavatu de jos

Preparate specifice zonei, răsărituri și apusuri spectaculoase, o faună și o vegetație aparte, toate acestea le vei găsi la Pensiunea Nest. Fie că vrei să te relaxezi în perimetrul locației sau vrei să explorezi Delta, variante sunt multe! Ești gata să afli ce poți face în zonă și ce face ca Delta Dunării să fie o destinație de vis pentru turiștii români și cei străini?

Atracții turistice și activități în Delta Dunării

  • Dacă vrei să explorezi cu adevărat zona, o plimbare cu caiacul prin canalele înguste ale Deltei este ceea ce recomandăm. Cu siguranță tururile ghidate te vor duce în zone spectaculoase, dar despre acestea vorbim puțin mai târziu. Sunt zone greu accesibile, ideale pentru aceste bărci nemotorizate, cu care poți surprinde un spectacol senzațional al păsărilor, fără a le deranja.

  • Pasionații de pescuit vor fi în extaz! Aici poți alege o mulțime de locuri pentru acest sport sau hobby. Prada poate fi una cu adevărat memorabilă, având în vedere că în Delta Dunării sunt întâlnite exemplare de pește de peste 100 kg.
  • Pădurea Caraorman, Pădurea Letea și Rezervația Sfântu Gheorghe sunt câteva din atracțiile principale ale Deltei. Chiar daca sunt puțin mai departe de Pensiunea Nest, o excursie cu barca de o zi va fi suficientă pentru a explora aceste zone. Povestea, specificul, oamenii și preparatele zonei te vor încânta și te vor face să iubești această parte a țării.

  • Alege să mergi pe două dintre cele mai sălbatice plaje din România, Sulina și Sfântu Gheorghe. Accesul se face doar cu barca, dar peisajul sălbatic, liniștea și nisipul fin merită din plin.
  • Plimbarea cu barca la apus e o experiență inedită. Toată fauna Deltei prinde viață! Soarele începe să se ascundă în apă și pescărușii care zboară peste tot îți oferă un cadru superb.

Acestea ar fi doar o parte din activitățile pe care le poți face în Deltă. Asigură-te că petreci suficiente zile în acest paradis al României și bucură-te din plin de tot ce are de oferit zona. Gustă preparatele locale și trăiește autentic!

Dacă vrei să afli mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție de astfel de locuri.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…