Amont Chalet, Peștera: Cabane A-frame în cel mai frumos loc din România

Amont Chalet, Peștera: Cabane A-frame în cel mai frumos loc din România

Amont Chalet, Peștera: Cabane A-frame în cel mai frumos loc din România 1280 719 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Amont Chalet este o locație cu 2 cabane A-frame situate pe dealurile idilice ale satului Peștera.

Locația te transpune de cum ai pășit pe proprietate într-o cu totul și cu totul altă lume. Liniște, confort, aer curat și timp de calitate cu cei apropiați te așteaptă dacă alegi să petreci câteva zile aici.

Amont Chalet pestera

Amont Chalet: Cazare spectaculoasă lângă castelul Bran

Cabanele sunt amplasate între Piatra Craiului și Munții Bucegi și au o vedere superbă spre munți, oriunde ai privi.

cabana cu priveliste spectaculoasa

Fiecare din cele 2 A-Frame Amont Chalet poate găzdui 12 pers în 6 dormitoare, având o capacitate totala de 24 de persoase în ambele cabane. Fiecare cabana dispune de 6 dormitoare, 3 băi și un grup sanitar, saună cu duș, grătar. De asemenea, cabanele dispun fiecare și de o terasă exterioară.

Amont Chalet pestera

cabana a-frame brasov

cabana a-frame transilvania

Livingul este unul spațios, cu zonă de dining, iar fațada de sticlă a cabanei îți oferă o priveliște panoramică asupra munților. Ce poate fi mai frumos decât cafeaua băută de dimineață cu un asemenea view?

top cazari brasov

top cabane piatra craiului

De asemenea, fiecare cabană are și o bucătărie complet mobilată și utilată. Dacă sejurul tău este doar despre relaxare și preferi să nu îți faci de lucru cu gătitul, restaurantele sunt la 3 minute de mers pe jos. Și serviciile de catering sunt disponibile, produsele fiind unele locale.

Amont Chalet bucatarie

Ce activități poți face în zonă

Amont Chalet se află în Parcul Național Piatra Craiului, fiind locația ideală pentru cei ce iubesc munții și plimbările în natură. De asemenea, împrejurimile sunt bogate în puncte de interes pentru turiști. Astfel, dacă vrei să faci puțină mișcare și să descoperi frumusețile pe care le are de oferit această zonă, iată câteva obiective pe care merită să le vizitezi:

  • Satele tradiționale Peștera, Măgura și Șirnea: sunt sate pitorești care nu numai că sunt situate într-o zonă montană care îți taie răsuflarea, dar sunt și pline de tradiție și folcor.
  • Castelul Bran: se află la doar 10 minute distanță de cabană. Dacă ești prima dată în zonă și vrei să afli despre legendele lui Vlad Țepeș și chiar ale lui Dracula, castelul cu siguranță te va duce în aceea epocă.
  • Stațiunea de schi Poiana Brașov: la doar 30 de minute distanță. Pasionații de sporturi de iarnă și nu numai pot face o plimbare până în Poiană. Indiferent de sezonul ales, locația are multe de oferit. De la peisaje spectaculoase, la preparate locale gustoase și până la pârtii de schi moderne, cu grade diferite de dificultate.
  • Orașul Brașov se află la 40 de minute distanță. Este poate cel mai vizitat oras din Romania, cu numeroase obiective turistice (Biserica Neagră, Piața Sfatului, Tâmpa, etc).
  • Rezervația de ursi este la 20 de minute distanță de Amont Chalet.
  • Cetatea Râșnov este la 20 de minute distanță de cabană.

Dacă vrei să afli de mai multe atracții sau să găsești cazări inedite din România, pe blogul nostru vei găsi toate aceste lucruri și nu numai.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…