Casa Maya: Cabana A-frame în Câmpulung Muscel

Casa Maya: Cabana A-frame în Câmpulung Muscel

Casa Maya: Cabana A-frame în Câmpulung Muscel 960 720 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Imaginează-ți o evadare din agitația urbană către o cabană încântătoare, ascunsă printre peisajele pitorești ale Făgărașilor de Sud. Casa Maya este o cabană de tip A-frame din Campulung, care își așteptă oaspeții pentru a le prezenta minunata regiune montană a Argeșului.

Verifică disponibilitatea și începe să împachetezi!

casa maya campulung muscel

Casa Maya: Relaxare într-o livadă, la poalele munților

Spectaculoase atât la interior, cât și la exterior, cabanele A-frame sunt unele dintre cele mai în vogă cazări în momentul de față. Casa Maya pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 3 dormitoare duble.

Cabana este echipată cu facilități moderne pentru a oferi o experiență relaxantă și plăcută. Parterul locației este reprezentat de un living frumos amenajat, open space cu bucătăria, zonă de dining și punctul central al cabanei: șemineul. Tot aici vei găsi și o baie comună.

cazare campulung muscel

Etajul Casei Maya este alcătuit din cele 3 dormitoare duble și o baie comună.

cazare arges

La exterior, cabana dispune de o terasă de unde îți poți savura cafeaua de dimineață în liniște, uneori în compania caprioarelor sau a altor viețuitoare ale pădurii. De asemenea, tot la exterior se află și o zonă special amenajată pentru focul de tabără. Ce poate fi mai frumos decât poveștile cu prietenii, într-o seară răcoroasă, în jurul unui foc?!

cabana a-frame campulung

Leagănele sunt prezente printre copăceii din livadă. Un foișor este amplasat în curtea cabanei și este dotat cu cuptor și grătar pentru a pregăti cele mai gustoase preparate pentru BBQ și nu numai.

casa maya

Atracții și obiective turistice Câmpulung Muscel și împrejurimi

Câmpulung Muscel este încărcat de istorie și cultură. În timpul șederii tale la Casa Maya, poți explora numeroase atracții locale, dar și împrejurimile. Iată câteva recomandări:

  • Biserica Domnească din Câmpulung, una dintre cele mai vechi biserici din România. A fost construită în secolul al XV-lea și impresionează prin arhitectura sa somptuoasă.
  • Mănăstirea Curtea de Argeș este situată în apropierea cabanei, la aproximativ 41 km și merită o vizită. Cu o arhitectură impunătoare și o legendă romantică legată de construcția sa, mănăstirea este un important centru religios și turistic. Probabil ai auzit de meșterul Manole care și-a zidit soția împreună cu copilul din pântecele acesteia între zidurile mănăstirii. Ei bine, aceasta e o legendă care aduce anual zeci de mii de turiști. Domnitorul Neagoe Basarab i-a cerut meşterului Manole să ajute la ridicarea zidurilor mănăștirii, însă tot ce se construia ziua, se năruia noaptea. Așadar, Manole a visat că dacă-și va sacrifica soția, construcția va rezista, acesta fiind și motivul zidirii acesteia.

  • Mănăstirea Negru Vodă este situată într-o zonă pitorească. Biserica este cunoscută pentru frescele sale interioare frumoase și pentru peisajul natural care o înconjoară. Mănăstirea Negru Vodă este numită după legenda fondării istorice, care spune că un voievod numit Radu Negru a ridicat această mănăstire în secolul al XIII-lea. Deși mănăstirea a suferit numeroase renovări și modificări de-a lungul secolelor, aceasta rămâne un loc de mare importanță culturală și spirituală pentru regiune.

  • Casa Memorială George Topârceanu este un loc încărcat de semnificație pentru cultura și literatura română, fiind dedicat marelui poet George Topârceanu. Astăzi este un muzeu și poate fi vizitat de către turiști.
  • Mănăstirea Corbii de Piatră este o mănăstire din România situată în satul Jgheaburi, comuna Corbi, (județul Argeș). Mănăstirea este un ansamblu rupestru din secolul XIV, reînființat în anul 1512, în perioada domnitorului Neagoe Basarab (1512-1521)

De mare interes sunt și zonele montane Brătioara, Voina, Sătic – Dambovicioara sau Culoarul Rucăr – Bran. De aici pleacă numeroase trasee spre Munții Iezer – Păpușă sau spre Piatra Craiului.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…