Q Chalet, Săcele: Surpriza din inima pădurii

Q Chalet, Săcele: Surpriza din inima pădurii

Q Chalet, Săcele: Surpriza din inima pădurii 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cabana Q Chalet îți oferă toate mijloacele unei relaxări complete: aer curat, liniște, saună, ciubăr și o priveliște de vis.

Locația este inconjurată de o pădure de brazi falnici, în Valea Lungă, Săcele și e gata să primească oaspeții dornici să-i treacă pragul.

q chalet sacele

Q Chalet: Cabană din bușteni, într-un cadru de poveste

Q Chalet este o cabană din lemn masiv, care se integrează perfect cu împrejurimile. Amplasată în mijlocul pădurii, cabana dispune de 6 camere duble, cu baie proprie fiecare.

De asemenea, aici vei găsi o bucătărie complet mobilată și utilată și un living cu elemente decorative sculptate din lemn masiv. Punctul central al încăperii este șemineul, un element care nu putea lipsi dintr-un astfel de decor.

cazare sacele brasov

q chalet sacele

top cabane brasov

top cabane brasov

cabana cu ciubar brasov

Aquaterra Spa, o oază de relaxare

Q Chalet oferă mai mult decât un spațiu de cazare, oferă o întreagă experiență. Oaza ta de liniște și relaxare dispune de un centru SPA (Aquaterra Spa), teren de tenis și un centru de închirieri biciclete.

Iubitorii de aventură și drumeții se pot bucura de plimbările în natură pe Valea Largă sau de traseele montane de la Bunloc, Postavăru și Piatra.

q chalet

Oaspeții care se decid să petreacă zile minunate în acest loc se pot bucura de preparate tradiționale și internaționale a la carte, pregătite cu cea mai mare atenție.

Activități și mișcare la Q Resort

Locația pune la dispoziția oaspeților biciclete cu care pot explora zona, foarte ofertantă din punct de vedere al peisajelor. Prețurile încep de la 25 lei/oră și cresc în funcție de preferințele voastre.

Dacă mersul pe bicicletă nu te atrage, Q Chalet pune la dispoziție și un teren de tenis de câmp. Fie că ești profesionist sau amator, proprietarii oferă tot tacâmul: echipament de tenis și antrenor.

Există și o sală de fitness disponibilă în incinta proprietății și de asemenea, un centru SPA. Aici vei găsi inclus în prețul cazării:

  • piscină interioară pentru adulți
  • piscină interioară pentru copii
  • hidromasaj cu apă de izvor
  • saună umedă
  • saună uscată finlandeza cu sare de Himalaya

sau contra cost:

  • saună rusească la exterior
  • masaje
  • tratamente

cabana cu piscina

centru SPA brasov

Ce poți vizita în zonă

La doar 9 km distanță de cabana se află Grădina Zoologică de la Brașov. Aceasta adăpostește până la 300 de animale din aproape 70 de specii, printre care se află și doi lei albi și cămile.

Parc Aventura este o altă locație perfectă pentru a petrece timpul cu familia, iar copiilor cu siguranță le va plăcea aici.

Canionul 7 scări și tiroliana sunt atracții turistice care au atras în ultimii ani foarte mulți turiști. Canionul este un defileu săpat în calcare jurasice cu o lungime de 160 de metri și cu o diferență de nivel de 58 de metri. Defileul este străbătut de pârâul 7 scări și  este format din 7 trepte cu înălțimi între 2,5 și 15 metri, care se transformă în cascade.

Tiroliana ”7 Scări” este cea mai lungă tiroliană de acest fel din România. Are o lungime de peste 3,5 km și pornește chiar de la canionul 7 scări.

Planifici următoarea vacanță în România și nu știi ce zonă sa alegi? Pe blogul nostru vei găsi propuneri de cazări spectaculoase din România, obiective turistice și multe altele. Sperăm să te inspire!

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…