Apartament Coloniale: Stilul interbelic readus la viață

Apartament Coloniale: Stilul interbelic readus la viață

Apartament Coloniale: Stilul interbelic readus la viață 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Apartament Coloniale este un spațiu de cazare din Câmpulung care îți propune o experiență de întoarcere în timp.

Ești în căutarea unei cazări unice în România? Apartamentul pe care ți-l propunem astăzi a recreat prin stilul abordat atmosfera de la începutul secolului XX.

Apartament Coloniale

apartament coloniale campulung

Apartament Coloniale: Începutul secolului XX transpus în prezent

Structura casei și stilul nu au fost modificate. S-au păstrat cât mai multe elemente originale, toate puse în valoare de o scenografie de mobilier. Apartament Coloniale nu este doar un spațiu de cazare, el este menit să îți ofere o întreagă o experiență.

cazare campulung muscel

Stilul interbelic este un amestec de elemente bizantine și etnografice țărănești cu modele de artă otomană, iar uneori chiar și teme de renaștere cu rădăcini italienești. Toate aceste lucruri s-au păstrat în acest apartament din Câmpulung, oferindu-le oaspeților o experiență unică și autentică.

apartament interbelic campulung

cazare interbelica romania

top cazari campulung

cazare interbelica romania

Apartament Coloniale pune la dispoziția oaspeților 4 locuri de cazare, în 2 dormitoare. Fiecare cameră are un pat dublu, iar baia este comună. Casa deține mobilier vechi, de epocă și podea antică, specifice acelui secol. Fiecare cameră are scaune și fotolii suplimentare pentru a te relaxa și a te bucura de o carte bună.

 

cazare inedita arges

La subsolul blocului se află Cafe Coloniale, decorată în același stil. Aceasta este deschisă zilnic și poți servi o varietate de prăjituri, băuturi și cafea. De asemenea, cafeneaua poate fi folosită și pe post de spațiu de lucru, făcând posibil lucratul de la distanță.

cafe coloniale campulung

cafenea coloniale campulung

top cafenele campulung

cafenea campulung

Apartament Coloniale este situat la intersecția a două străzi din Câmpulung și are o intrare privată lângă intrarea principală a cafenelei.  Accesul în apartament se face pe scara exterioară, iar cafeneaua se află la parter.

cazare inedita campulung muscel

Ce să vizitezi în Câmpulung Muscel

Câmpulung Muscel și împrejurimile sale au fost întotdeauna zone ușor accesibile, iar atracțiile turistice și peisajele naturale au oferit spațiul perfect pentru o vacanță minunată. Aici sunt numeroase obiective pe care le puteți vizita, iar printre acestea se numără și:

 • Mănăstirea Negru Vodă
 • Biserica Catolica Bărăția
 • Muzeul de Istorie
 • Muzeul de Etnografie și Folclor
 • Casa Memorială George Topârceanu
 • Vila Golescu
 • Mausoleul Eroilor de la Mateiaș
 • Castrul Roman Jidava
 • Mănăstirile rupestre ale Muscelului (Nămăiești, Cetățuia, Aninoasa, Ciocanu).

Atracții turistice în județul Argeș

Județul Argeș ascunde numeroase locații frumoase, printre care se numără mănăstiri săpate în piatră care spun legende fascinante, peșteri, cascade, sate încărcate de istorie, muzee unice si cea mai bine păstrată construcție militară din întreaga Dacie.

 • Mănăstirea Corbii de Piatră este un loc unic, care se înrudeşte tipologic cu grupul de biserici rupestre din Capadoccia. Biserica este deosebit de valoroasă datorită faptului că este construită în stâncă, dar și prin pictura sa, despre care specialiștii afirmă că este în cea mai pură tradiție bizantină.
 • Mausoleul Eroilor de la Mateiaș este un monument dedicat eroilor ce au luptat în Războiul de Întregire Națională din anii 1916-1918.
 • Mănăstirea Curtea de Argeș reprezintă un simbol al credinței și smereniei poporului român. Cu toții cred că am auzit de legenda în care meșterul Manole a zidit-o pe Ana în aripa sudică a acestei construcții. Dacă ajungi vreodată în zonă, merită să vizitezi acest loc încărcat de istorie și legende populare românești.

Și nu uita, orașul Câmpulung Muscel se află la poalele Munților Făgăraș, denumiți si „Alpii României”, fiind cei mai înalți și spectaculoși munți din țară noastră.

Pe cărările montane vă puteți întâlni cu o varietate largă de animale și păsări, unele dintre ele revenite recent în areal, cum ar fi zimbrii și castorii.

Ești în căutarea unui sejur în Transilvania, Moldova, Oltenia, Banat sau Muntenia? Vrei să descoperi noi locații pe care nu ai apucat să le vezi încă? Pe blogul nostru vei găsi sute de cazări inedite și atracții turistice de peste tot din țară.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă. Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…