AT Home – Yoga Retreat & Glamping: Una dintre cele mai frumoase cazări de pe Valea Prahovei

AT Home – Yoga Retreat & Glamping: Una dintre cele mai frumoase cazări de pe Valea Prahovei

AT Home – Yoga Retreat & Glamping: Una dintre cele mai frumoase cazări de pe Valea Prahovei 870 555 Wildventure

AT Home Glamping – Rezerva acum

Astăzi vă invităm într-un loc frumos si relaxant, special creat pentru voi. Veți ajunge în Breaza de Sus, pe culmea unui deal, chiar la poalele muntelui. Ascunși într-o gradina cu vegetatie luxurianta, va treziti din vis chiar la AT Home – Yoga Retreat & Glamping. Drumul vă poartă printre cărări pitoresti, cu împrejurimi idilice și aer revigorant pe care chiar îl simțiți cu toată ființa.

at home - yoga retreat & glamping

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Locul unde grijile și stresul sunt date uitării

Aici, în inima naturii, aproape de cer, sunteți doar voi. E sunetul naturii care răzbate din toți porii, se aude cum curge lin pe la urechi, în timp ce voi vă eliberați complet de griji și stres prin yoga.

yoga breaza prahova

yoga valea prahovei

De ce yoga vă poate transforma vacanța într-una pe care veți dori să o puneți pe repeat? De câte ori nu ați fost stresați, orele nu vă mai ajungeau să faceți ce v-ați fi propus, totul era doar despre muncă, muncă și iar muncă. De fiecare data când ați fi avut puțin timp pentru voi deja se lăsa noaptea și urma aceeași rutină… muncă și stres. Ați fi vrut să opriți timpul, să faceți ceva pentru mintea, trupul si sufletul vostru? AT Home – Yoga Retreat & Glamping este locul ideal in care sa va eliberati de energiile negative si sa va incarcati bateriile. 

Papilele gustative vă vor fi încântate cu produse pregătite în casă: biscuiți, tarte, lapte de soia și multe alte bunătăți. P.S. Puteți învăța de la gazdă rețetele și să pregătiți chiar voi deliciile. 

at home - yoga retreat & glamping

yoga retreat

retreat valea prahovei

AT Home – Yoga Retreat & Glamping: cazarea relaxării voastre în pădure

Diminețile încep magic la AT Home – Yoga Retreat & Glamping. Vă veți trezi la mângâierile razelor de soare, care își fac loc prin glamping-ul vostru. Imaginați-vă cum deschideți fereastra glamping-ului, ieșiți pe acolo și vă întindeți în timp ce respirați cel mai curat aer din Romania, privind pădurea și cerul cu zâmbetul pe buze.

at home - yoga retreat & glamping

Vă va veni să alergați ca niște copii, liberi, fără griji… Făceți-o! Zburați în acest paradis al liniștii interioare. Apoi cufundați-vă în sesiunea de yoga. Nu vă temeți dacă nu ați mai practicat yoga, frumusețea vieții este despre a învăța și a vă oferi vouă tot ce e mai bun.

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

at home - yoga retreat & glamping

După relaxarea profundă și o gustare pregătită în casă, luați bicicletele și descoperiți imprejurimile. Admirați fiecare frunză, copac, pasăre, animăluț și veți afla cu adevărat frumusețea vieții. Când seara se apropie, o nouă sesiune de yoga vă așteaptă. Deși nu vă este somn, simțindu-vă energizați, glamping-ul adăpostește un pat confortabil, și lăsând fereastra deschisă adormiți chiar la poveștile lunii și stelelor.

Pregătiți bagajele și porniți într-una dintre cele mai frumoase vacanțe ale voastre!

Rezervați-vă singuri experiența

Când vreți să fugiți de agitația orașelor, de stresul cotidian și de rutină, alegeți AT Home – Yoga Retreat & Glamping, un loc în mijlocul naturii, unde sufletul, mintea și trupul își găsesc liniștea. Vă așteaptă numeroase surprize: mâncare pregătită în casă sau la grătar, cinema în aer liber, foc de tabără și hamace pentru răsfăț. 

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

rezerva acumText: Alice Cazan

2 comentarii
 • Buna seara,

  Am scris si pe facebook si va intreb si pe dvs dava se poate inchiria o camera/cort pentru ziua de 22 iulie 2021.
  Va tog sa-mi trimiteti raspunsul pe adresa dan.alecu@me.com, accesul la telefon este limitat in urmatoarea saptamana.

  Mumtumesc,
  Dan

  • Buna ziua! Wildventure.ro este un simplu blog. Puteti trimite o solicitare care sa ajunga direct la gazda prin intermediul platformei Travlocals.com. Zi frumoasa!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…