Verada Tour Guest House: Vacanță tradițională autentică în Delta Dunării

Verada Tour Guest House: Vacanță tradițională autentică în Delta Dunării

Verada Tour Guest House: Vacanță tradițională autentică în Delta Dunării 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ne-am propus să mergem în Delta Dunării, într-un loc pitoresc, cu izul acela de liniște, calm și bucurie, pe care le trăiam când mergem la țară, la bunici. Am căutat o căsuță care să ne reducă acele trăiri și asa am poposit la Verada Tour Guest House.

Aflată în comuna Somova, una dintre cele mai noi si mai fancy destinatii turistice din Delta Dunarii, căsuță este usor accesibila cu masina. Asa ca, iata-ne colindand prin sat, pe drumuri pitoresti… ici o casă, colo alta, un vecin care stă la poartă și salută, păsări care cântă, natură care încântă.

E atât de frumos… Mergem și merge. Zărim un gard alb, deja simțim cu pulsul vacanței ne-a prins în mrejele sale. Intrăm pe poartă și splendoarea casei tradiționale se deschide. Ne și imaginăm diminețile stând pe prispă și ascultând concertul viu al naturii. Până să se facă seara, avem timp de colindat prin sat. Haideți cu noi! 

verada tour guest house

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Experiențe de vis in Delta Dunării: prânz tradițional cu pește, chiar pe vapor, în paradisul sălbatic

In Delta Dunării, surprizele se ascund pe ape, iar noi ne dorim din inimă să le descoperim. Ne-am urcat în vapor, alături de ghid, si am pornit in explorarea paradisului dintre ape. Un spectacol grandios al naturii, peisaje unice, lecții aflate și o apreciere enormă pentru ceea ce trăim, o senzație ce nu poate fi exprimata in cuvinte, așa că veniți să o trăiți.

excursii in delta dunarii

De la natură învățați cel mai bine cum viața trebuie să curgă prin toate la timpul lor, lin și plină de fericire. Așa că este un prilej perfect de a vă conecta cu adevăratele valori și a vă regăsi pe voi. În toată această stare euforică, peștii care dau târcoale vaporului se decid să lase bucurie papilelor gustative prin semenii lor.

vacanta in delta dunarii

vacanta in delta dunarii

vacanta in delta dunarii

vacanta in delta dunarii

O experiență unică de vacanță e trăită: prânz tradițional cu pește, pe vapor, în peisajul mirific. Legenda locului spune că nu ați mâncat cu adevărat delicatese din pește, dacă nu ați ajuns în Deltă, pentru că ingredientul secret este chiar apa Dunării.

Ce preparate tradiționale vă recomandăm să încercați în Delta Dunării: storceag, malasolca, scrumbie pe grătar, marinată sau afumată. Sunt o mulțime de alte delicii din pește, care vă vor face cu ochiul. Le puteți descoperi pe toate daca veti alege o vacanta de cateva zile aici. 

Descoperiți un muzeu special: Muzeul de Etnografie și Artă Populară – Tulcea

Exploratorii de tradiție vor găsi aproape de Brațul Sfântu Gheorghe, Muzeul de Etnografie și Artă Populară – Tulcea. O adevărată comoară să vă plimbați prin timp, datorită istorie vii care se păstrează aici: costume populare impresionante care redau multiculturalismul, aspecte ale locuințelor tradiționale prin mobilier și ilustrarea diferitelor meșteșuguri.

Verada Tour Guest House: Cazare în Delta Dunării, într-o căsuță ca la bunici

Apusurile sunt de neratat pe apele din Somova, iar când soarele a mers la somn și noi ne lăsăm încet duși de val în patul comod. După o fastuoasă călătorie în paradisul apelor, odihna își face loc în casa ce amintește de cea a bunicilor, Verada Tour Guest House.

verada tour guest house

Camere spațioase, cu tematici ce trebuie deslușite, mobilier din lemn, mileuri și miros înnebunitor de lavandă vă vor duce în lumea visării. Așteptăm cu nerăbdare dimineața pentru micul dejun pregătit cu ingrediente de la producătorii locali.

verada tour guest house

verada tour guest house

verada tour guest house

cazare somova

cazare traditionala delta dunarii

Pregătiți bagajele și porniți spre Delta Dunării!

Rezervați-vă singuri experiența

O vacanță relaxantă pentru voi se dezvăluie în Delta Dunării, într-o casă ce are sufletul celei de la bunici, Verada Tour Guest House. În jur e liniște, pace și viața derulată ca pe vremuri. Bucatele sunt pregătite după rețete vechi, plimbările pe apă sunt magice, iar trăirile aici sunt eterne.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
Un comentariu
  • Mulțumim pentru povestea ,reală de altfel și așteptăm viitorii turiști cu drag ! Le pregătim pentru sezonul următor pachete All inclusiv care sa le ofere totul ! Cazare,mâncare,excursii și bineînțeles POVESTEA !

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…