Aztec Chalet: Cabană premium la Întorsura Buzăului, Covasna

Aztec Chalet: Cabană premium la Întorsura Buzăului, Covasna

Aztec Chalet: Cabană premium la Întorsura Buzăului, Covasna 1200 800 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Aztec Chalet este cazarea perfectă atât pentru un grup de prieteni, cât și pentru o familie numeroasă.

Aceasta se află în Covasna, la Întorsura Buzăului, la doar 40 de km de Brașov.

Hai să vedem ce are de oferit această cabană inedită.

Aztec Chalet intorsura buzaului

Aztec Chalet: Cazare spectaculoasă, înconjurată de natură

Aztec Chalet poate să găzduiască 8 oaspeți, punând la dispoziția acestora 3 dormitoare. Două dintre ele se găsesc la parter și au câte un pat matrimonial generos.

cazare inedita covasna

cazare intorsura buzaului

Este spațioasă și modernă, oferind toate elementele necesare unui concediu reușit.

Fiind construită în mijlocul naturii, ea poate reprezenta o oază de liniște și relaxare pentru niște oaspeți norocoși.

Continuă să citești pentru a descoperi ce surprize mai oferă această destinație montană de top.

aztec chalet intorsura buzaului

Zona comună este foarte spațioasă, având tavan înalt și ferestre mari, care aduc natura mai aproape de tine.

Există și un balcon interior, de pe care se face accesul către parter cu ajutorul unei scări spiralate moderne.

La etaj se află cel de-al treilea dormitor, care are două paturi de o persoană și o canapea.

cazare premium covasna

Piesa de rezistență a cazării este lemnul, prezent în toate încăperile, atât în construcție si finisaje, cât și în micile elemente decorative.

Exteriorul este amenajat cu toate facilitățile necesare unui concediu de neuitat.

În spatele cabanei este o terasă acoperită unde poți savura cafeaua de dimineață, indiferent de vreme. Priveliștea este superbă, iar spațiul verde din jurul cabanei îți va încânta privirile.

cazare inedita covasna

De asemenea, există și o zonă de foc de tabăra, îngropată pentru ca aerul cald să încălzească audiența în serile răcoroase. Ea este împrejmuită cu banchete de lemn, pe care sunt așezate pernuțe, astfel încât să fii cât mai comod. Așa că, după o zi plină de activități, odihnește-ți corpul și bucură-te de căldura focului, dar și de compania preferată.

aztec chalet

Atracții și obiective turistice în apropiere

Stânca Mâna Dracului este o formațiune stâncoasă compusă din cinci turnuri de diferite înălțimi, asemănătoare unei mâini. Având în vedere că este separată de celelalte stânci din jur, aceasta iese în evidență, domnind cu mândrie peste Munții Ciucaș.

Cascada Urlătoare se află în Vama Buzăului, la o distanță de 25 de minute de cabană. Deși nu este la fel de faimoasă ca surata ei din Munții Bucegi, este mult mai spectaculoasă. Izvoarele de apă ies din munte și se sparg pe stânci, ajungând în pârâul Urlătoarea.

Cascada este formată din mai multe izvoare, care se întind pe zeci de metri. Având în vedere că debitul apei nu crește niciodată, dă impresia că poteca este formată doar din apă. Datorită acestui lucru, poți avea senzația că pășești pe apă. Așa că împachetează cu tine o pereche de încălțăminte impermeabilă pentru a putea să te bucuri de această experiență incredibilă.

Cascada Pirușca are o diferență de nivel de aproximativ 20 m, având un debit de apă impresionant. Accesul către cascadă este dificil, fiind recomandată purtarea unui echipament adecvat mersului pe munte. În ciuda acestui lucru, cascada este de-a dreptul spectaculoasă și merită văzută.

Mănăstirea Sita Buzăului sau Mănăstirea cu hramul „Schimbarea la Față” a fost ridicată în 1997. Ea este construită în formă de navă, din lemn, având numeroase chilii. Icoanele din interiorul mănăstirii sunt pictate în stil bizantin, cu fond auriu. Este un loc de pelerinaj important, unde anual se strâng creștini din întreaga țară.

Dacă vrei să găsești mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție numeroasă.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesand-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație acesteia, vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…