The Wooden Nest: Cabană inedită pe malul lacului Moacșa, Covasna

The Wooden Nest: Cabană inedită pe malul lacului Moacșa, Covasna

The Wooden Nest: Cabană inedită pe malul lacului Moacșa, Covasna 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

The Wooden Nest este o cabană deosebită din Covasna.

Aflată în Moacșa, a fost construită în 2018 pe post de casă de vacanță. Acest mic detaliu explică design-ul inedit, gândit în așa fel încât să petreci timp de calitate cu cei dragi.

Sună bine până aici, nu? Haideți să descoperim ce mai are cabana de oferit.

the wooden nest moacsa

The Wooden Nest: Oaza ta de liniște de pe malul lacului

Cabana The Wooden Nest dispune de 6 locuri de cazare. Are doar două camere la etaj, având în total două paturi matrimoniale și
două paturi de o persoană.

cazare inedita covasna

Proprietarii au amenajat astfel locația pentru a încuraja formarea de legături puternice cu cei dragi. Îți amintești de nopțile fără somn, petrecute la povești cu frații sau prietenii? Sunt printre cele mai frumoase amintiri, nu-i așa? Ei bine, vizitează această cabană pentru a retrăi aceste momente pline de nostalgie.

cabana inedita langa lac

Living-ul se află la parterul cabanei, împreună cu o zonă de dining și bucătăria open-space. Toate acestea sunt amenajate pentru a crea senzația de confort deplin.

cazare spectaculoasa covasna

Nu întâmplător proprietarii au hotărât să nu includă un televizor la cabană. Poți alege să te relaxezi pe leagăn, pe canapea sau pe
pernuțele din fața focului. Și poți face acest lucru stând la povești sau jucându-te un board game cu cei dragi.

cazare pe malul lacului moacsa

Cabana oferă și o zonă de luat masa în aer liber, pe prispa casei, unde te poți bucura de mesele în familie sau cu prietenii. Pe lângă asta, există în curte și un iglu. Acesta îți va permite să îți petreci timpul în mijlocul naturii, fiind ferit de intemperii sau de insecte.

the wooden nest covasna

the wooden nest moacsa

Chiar dacă accesul la cabană este un pic mai dificil pe vreme nefavorabilă, va merita călătoria și efortul. Proprietarii sunt dispuși să ofere o mână de ajutor pentru a transporta bagajele sus pe deal.

Atracții și obiective turistice în Covasna și împrejurimi

Peștera Puturosu sau Sulfuroasă din Covasna este printre cele mai fascinante atracții ale județului și este situată la 1052 m altitudine. Peștera este cunoscută pentru mirosul puternic de sulf, de unde a primit și această denumire.

Pe gura grotei sunt eliminate în atmosferă cantități impresionante de gaz sulfuros, având cea mai mare concentrație din Europa. Tocmai această proprietate face locația să fie vizitată de foarte mulți turiști, sulful având proprietăți terapeutice.

Dealul Pivnițele Mari se află chiar în Moacșa și reprezintă simbolul solidarității maghiare din Trei Scaune. Acesta este un monument istoric interesant, construit din piatră și lemn.

Drumul este compus din 12 porți, care te conduc către o cupolă adăpostită de 12 trunchiuri de pin. Toate aceste elemente sunt legate între ele cu lanțuri. Mai jos, în centrul monumentului se află o construcție asemănătoare unui altar, în jurul căreia sunt așezați bolovani. Este un loc perfect pentru o plimbare relaxantă, încărcată cu istorie.

Tinovul Mohoș este o atracție naturală populară în județul Harghita, chiar la graniță cu Covasna. Această zonă este cunoscută pentru biodiversitatea sa bogată și pentru peisajele spectaculoase.

Tinovul Mohoș este o mlaștină oligotrofă, adică are un conținut scăzut de substanțe minerale și nutritive. Acest lucru, în concordanță cu pH-ul acid al apei, fac imposibilă existența viețuitoarelor în lac.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…