Ricky House, Borșa: Cabană premium, cu jacuzzi și saună, în Maramureș

Ricky House, Borșa: Cabană premium, cu jacuzzi și saună, în Maramureș

Ricky House, Borșa: Cabană premium, cu jacuzzi și saună, în Maramureș 1600 736 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ricky House este o cazare spectaculoasă din Borșa, amplasată la poalele Munților Rodnei și ai Maramureșului.

Oferind o priveliște spectaculoasă asupra peisajelor sălbatice și pitorești, cabana este perfectă pentru o escapadă la munte, indiferent de sezon.

ricky house borsa

Ricky House: Relaxare deplină la poalele Munților Rodnei

Ricky House pune la dispoziția oaspeților 2 dormitoare cu paturi duble. Unul dintre ele se află la parter, iar cel de-al doilea este poziționat la etaj. Acesta din urmă este deschis, având balcon interior cu vedere spre living și bucătărie. Tot acolo se află și o saună cu pereți de sticlă și chiar un jacuzzi.

cabana cu sauna si jacuzzi

Livingul este de tip open space, împărțind spațiul cu bucătăria modernă și zona de dining. Acolo se găsește și canapeaua spațioasă, care se află în fața șemineului pentru a te putea bucura de căldura focului. De asemenea, este perfectă pentru cei care doresc să vină împreună cu copiii și să înnopteze acolo.

cabana inedita maramures

Baia este spațioasă și modernă, oferind toate facilitățile.

Finisajele din lemn și piatră se împletesc aromnios oferind un aspect natural și intim. Elementele de decor, precum butucii de lemn folosiți drept noptiere în dormitor sau drept scaune în zona de dining se integreaza perfect. Coarnele de cerb, ce servesc drept suport pentru prosoape, te duc cu gândul la luxoasele cabane elvețiene.

cabana cu ciubar borsa

Așadar, cabana a fost decorată cu multa atenție la detalii, reușind să ofere oaspeților ei o experiență autentică in Marmureș.

Exteriorul este la fel de impresionant. În spatele cabanei este amenajat un foișor cu grătar modern, dar și o zonă de bar și una de luat masa. Lângă, se află o platformă de lemn pe care se găsește cel de-al doilea jacuzzi, împreună cu șezlongurile pentru relaxare la soare. Cu atâtea facilități premium și o așa priveliște asupra munților, sigur vei uita de orice griji.

cabana cu jacuzzi borsa

Atracții și obiective turistice în Maramureș

Pârtia Borșa este printre cele mai populare pârtii de schi din România, fiind potrivită pentru toți iubitorii sporturilor de iarnă. Aici se află singura pârtie olimpică de schi din țară, fiind omologată pentru competiții de slalom. De asemenea, turiștii au la dispoziție și o telegondola de mare capacitate, care urcă spre vârful pârtiei, pentru a reduce cozile în sezonul de iarnă.

Pietrosul Rodnei are o altitudine de 2303 m și este cel mai înalt vârf din Carpații Orientali. Aici este cea mai mare și complexă rezervație naturală din nordul țării. Se află în apropierea orașului Borșa, întinzându-se pe o suprafață de 3300 ha. Peisajele din această zonă sunt de-a dreptul spectaculoase.

Cascada Cailor se află la altitudinea de 1300 m și are o cădere de apă de 90 de m. Este localizată în nord-estul Munților Rodnei, în apropierea stațiunii turistice Borșa. Apa se adună într-un circ glaciar, după care se scurge în mai multe trepte peste un abrupt calcaros. Acest lucru rezultă într-o cădere de apă spectaculoasă.

Pasul Prislop reprezintă cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali. Este situat la o altitudine de 1416 m și face legătura între Valea Bistriței Aurii și Depresiunea Maramureș. Peisajul este de-a dreptul extraordinar. Aici poți vizita Muzeul Rădăcinilor, Hanul și Mănăstirea Prislop și Monumentul de la Preluca Tătarilor.

Mănăstirea Prislop este un monument istoric aflat în apropierea satului Silvașu de Sus. A fost construită în secolul al XVI-lea, fiind considerată cea mai importantă biserică ortodoxă din România. Chiar dacă dimensiunile acesteia sunt destul de modeste, mii de oameni sunt atrași anual de frumusețea și liniștea acestui loc.

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesand-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…