Căsuța din Valea Iepii: Oaza ta de liniște din Holbav

Căsuța din Valea Iepii: Oaza ta de liniște din Holbav

Căsuța din Valea Iepii: Oaza ta de liniște din Holbav 1265 731 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cabane izolate, cu view superb? Ei bine, Căsuța din Valea Iepii este o cabană în vârf de deal, unde doar tu și viețuitoarele pădurii vă puteți bucura de liniște și priveliștea de basm.

Situată într-un cadru intim, departe de oraș, cabana te așteaptă să petreci câteva momente de relaxare alături de persoana iubită. Haide să vedem ce pune la dispoziție această cabană.

Căsuța din Valea Iepii holbav

Căsuța Valea Iepii: Cazare spectaculoasă în Holbav, Brașov

Cabana are o capacitate maximă de 2 persoane. Aici vei găsi un spațiu open space cu dormitor, zonă de dining și chicinetă.

cabana inedita in holbav

cazare spectaculoasa brasov

Terasa locației îți oferă o priveliște spectaculoasă asupra Holbavului. Aceasta este perfectă pentru o cină romantică sau de ce nu, chiar și un mic dejun copios servit pe terasă.

cazare intima in brasov

Ce poate fi mai frumos decât să te trezești alături de persoana iubită și să fii înconjurat de natură, munți, dealuri și păduri? Locația pare a fi una ideală pentru cupluri.

casuta din valea iepii brasov

La cabana se poate ajunge doar cu mașină 4×4. În cazul în care nu ai această opțiune, gazda te va ajuta să ajungi la destinație.

Sună bine, nu?

Atracții și obiective turistice în Holbav și împrejurimi

Holbav este un sat situat în apropierea orașului Brașov, în regiunea istorică a Transilvaniei. Aflat la poalele munților Făgăraș, satul Holbav este înconjurat de un peisaj spectaculos, cu păduri dese și văi pitorești. În scurta ta vizită aici, poți face câteva drumeții pe potecile din apropierea cabanei sau chiar să explorezi împrejurimile.

Biserica Sfântul Pantelimon se află la doar câteva minute distanță de cabană, iar orașul Râșnov este la aproximativ 20 de km de locație. Aici poți vizita numeroase atracții turistice cum ar fi: Peștera Valea Cetății care a fost descoperită pentru prima dată în anul 1949, când a avut loc o explozie hidraulică. Peștera are o suprafață de 1 hectar și este situată în rezervația cu același nume din Masivul Postăvaru.

Dino Park este o destinație turistică situată în orașul Râșnov. Parcul este dedicat expunerii replicilor în mărime naturală ale diferitelor specii de dinozauri și ale altor creaturi preistorice. Vizitatorii Parcului Dino Râșnov pot face o plimbare pe îndelete prin parc și pot afla despre istoria și evoluția acestor creaturi magnifice prin semnalizare informativă și exponate interactive.

Cetatea Râșnov este o cetate istorică situată în orașul cu acelasi nume, care datează din secolul al XIV-lea. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale cetății este Turnul de Arme. Acesta este situat în centrul complexului. Turnul a fost construit inițial ca structură defensivă și a servit drept punct de belvedere pentru soldații care păzeau cetatea.

Turnul de arme are o înălțime de peste 20 de metri și este construit din ziduri groase de piatră și un acoperiș mare de lemn. Vizitatorii cetății pot urca în vârful turnului. Aici se vor putea bucura de priveliști uimitoare. Interiorul turnului este, de asemenea, fascinant, prezentând expoziții de arme și armuri medievale, precum și exponate informative despre istoria cetății.

Dacă ești în căutarea de inspirație pentru următoarele sejururi, blogul nostru are o serie de cazări inedite din România, precum și obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…