Betleem Chalet, Măgura: Cazare spectaculoasă în Munții Piatra Craiului

Betleem Chalet, Măgura: Cazare spectaculoasă în Munții Piatra Craiului

Betleem Chalet, Măgura: Cazare spectaculoasă în Munții Piatra Craiului 1200 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cabane într-o zonă montană spectaculoasă, dar ușor accesibilă din București?

Betleem Chalet te aduce direct în inima naturii, în Măgura, Brașov, unul dintre cele mai frumoase sate de munte din Europa.

Confort, priveliște de vis și diverse facilități premium sunt gata să te întâmpine la această cabană inedită din Piatra Craiului.

betleem chalet piatra craiului

Betleem Chalet, Măgura: Cazare premium într-un loc de basm

Betleem Chalet este o cabană de lux care oferă toate condițiile unei vacanțe de neuitat. View spectaculos, liniște și aer curat, facilități multiple, experiențe unice în împrejurimi și interacțiuni cu un stil de viață arhaic.

Locația pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 2 dormitoare cu baie proprie.

top cazari magura brasov

top cazari piatra craiului

Parterul cabanei este în întregime folosit pentru relaxare, fiind amenajată o zonă de lounge open space cu zona de luat masa. Suprafețele vitrate mari, dezvăluie peisaje idilice la exterior și luminează spațiul pe timp de zi.

betleem chalet magura

Tot la parter se află și o baie comună și o bucătărie complet mobilată și utilată.

cazare inedita magura brasov

Etajul este alcătuit din cele 2 dormitoare duble cu băi proprii.

Fiind situată la poalele pădurii de sub vârful Măgurii, cabana oferă priveliști de vis și acces facil către cele mai frumoase trasee turistice din zonă.

obiective turistice piatra craiului

Vrei să te aventurezi în drumeții? O poți face! Vrei să te relaxezi? Poți sta în cabană, pe terase sau în curtea acesteia. Oriunde din aceste locuri vei putea admira deschiderea panoramică spre Bucegi și Piatra Craiului.

cazare inedita brasov

betleem chalet magura

Odată ajuns pe aceste meleaguri, cu siguranță te vei îndrăgosti și îți vei dori să revii cât mai curând!

Atracții și obiective turistice în Piatra Craiului

Betleem Chalet este situată într-o zonă superbă, unde poți găsi liniște și peisaje pitorești, nu departe de numeroasele atracții turistice, aflate de o parte și de alta a Culoarului Rucăr – Bran.

Printre acestea, ținem să precizăm:

  • Cheile Zărnești
  • Prăpăstiile Zărnești
  • Peștera Liliecilor
  • Castelul Bran
  • rezervația urșilor
  • Cetatea Râșnov
  • Poiana Brașov
  • orașul Brașov
  • Tranșeele de la Ciocanu

Din Munții Piatra Craiului pornesc cele mai frumoase trasee turistice.  Dacă vrei să simți cu adevărat farmecul zonei, plimbările cu căruța trasă de cai către comunele Măgura sau Peștera sunt activități pe cere e necesar să le faci.

Atracții și obiective mai puțin cunoscute în Parcul Natural Piatra Craiului

Grohotișurile se numără printre formele caracteristice specifice Pietrei Craiului, întâlnite la o altitudine de 1300-2200 de metri. Cea mai mare sprafață a acestora este înregistrată la altitudinea de 1750 m, în zonele: Marele Grohotis, La Zaplaz, Piatra Craiului Mica, Hornul Găinii, Padinile Frumoase, la baza umerilor Pietrei Craiului, Vârful Ascuţit și Varfului Padina Popii.

Cerdacul Stanciului se află la baza versantului vestic al Pietrei Mari, la o altitudinea de 1720 m. Aceasta este cea mai mare arcadă carstică din Piatra Craiului și este formată în urma prăbușirii tavanului unei vechi peșteri. Blocul de calcar situat în mijlocul Cerdacului reprezintă o porțiune din tavanul fostei peșteri.

Zaplazul este o succesiune de 4 arcade, situată în partea vestica a crestei.  Arcada superioara are o înălțime de 4 m, fiind și cea mai mare în diametru.

Schitul Colții Chiliilor se află la poalele crestei nordice și reprezintă un schit ortodox.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…