Pensiunea Hodăița, Măgura: Cazare cu saună și view spectaculos în Piatra Craiului

Pensiunea Hodăița, Măgura: Cazare cu saună și view spectaculos în Piatra Craiului

Pensiunea Hodăița, Măgura: Cazare cu saună și view spectaculos în Piatra Craiului 1280 852 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Pensiunea Hodăița este situată în satul Măgura, votat în numeroase publicații internaționale de renume ca fiind unul dintre cele mai frumoase sate montane din Europa.

Pe lângă peisajele spectaculoase și farmecul idilic, satul se află la câteva minute distanță de numeroasele atracții turistice din Bran sau Râșnov.

Ești gata să petreci câteva zile într-o locație inedită la munte?

Cazarea îți pune la dispoziție o saună și un view superb spre Parcul Național Piatra Craiului.

Pensiunea Hodaita

Pensiunea Hodăița: Cazare într-o casă tradițională de munte din Măgura

Cauți o cazare tradițională, departe de agitația orașului, într-un peisaj pitoresc? Pensiunea Hodăița este o cabană situată într-un sat montan din comuna Moieciu, Brașov. Locația dispune de 6 locuri de cazare în 3 dormitoare cu baie proprie. Adună-ți gașca și vino să petreci câteva zile într-un cadru de poveste din Parcul Național Piatra Craiului.

Pensiunea Hodaita Magura

Pensiunea dispune de o zonă comună pentru relaxare, cu canapele și fotolii, numai bune pentru a petrece timp de calitate cu prietenii tăi. De asemenea, tot aici se află și o zonă de luat masa, iar terasele pensiunii oferă un view superb asupra munților.

cazare Piatra Craiului

cazare traditionala magura

cazare cu view magura brasov

pensiunea hodaita magura

La exterior, Pensiunea Hodăița pune la dispoziție un foișor pentru a te bucura de serile calde de vară și o saună pentru câteva momente de relaxare.

cazare cu sauna brasov

Atracții turistice în Parcul Național Piatra Craiului

  1. Prăpăstiile Zărneștilor este un impresionant sector de chei, cu o lungime de 1,7 km. Este fascinant datorită pereților verticali, calcare stratificate, care după unii geologi se găsesc doar în aceste chei.

Satele de munte unde localnicii păstrează tradițiile seculare. Aici vorbim de satul Măgura, satul Peștera și satul Șirnea. În aceste sate vei găsi peisaje pitorești și posibilități diverse de relaxare în natură.

sirnea

Cheile Dâmbovicioarei sunt reprezentate de niște stânci înalte și drepte de o parte și de alta a pârâului Dâmbovicioara.

cheile dambovicioarei
Schitul Colții Chiliilor este un schit ortodox situat la poalele crestei nordice a Pietrei Craiului. Aici se găsește o biserică de lemn, iar mai sus de schit se află o peșteră în care există amplasate mai multe icoane și un altar.

Masivul Piatra Craiului este rezervație naturală încă din anul 1938. Această decizie a fost luată datorită caracterului unic al masivului unde se găsesc specii rare ca Dianthus callizonus, Hesperis nivea, Minuatia transilvanica, Leontopodium alpinum, dar și datorită peisajelor spectaculoase pe care le oferă zona.

Traseele montane oferă peisaje unice și sunt numeroase variante din care poți alege. Printre ele se numără: Traseul Cabana Curmătura – Varful Piatra Mică, Traseul de creastă, Traseul Zărnești – Cabana Curmătura prin Poiana Zănoaga, Traseul Zărnești – Cabana Curmătura prin Prapăstiile Zărneștiulu, Traseul Zărnești – Cabana Curmătura prin Valea Crăpăturii, Traseul Zărnești – Padina Hotarului, Traseul Zărneștii – Padina Sindileriei – Vârful Turnu, Traseul Zărnești – Plaiul Foii, Traseul Zărnești – Poiana Vlădusca – La Table, Traseul Zărnești – refugiul Diana.

Peștera cu cristale din Mina Farcu este singura peșteră amenajată din țară unde poți vedea cristale de calcit.

Peștera Meziad este una dintre cele mai mari și mai spectaculoase peșteri amenajate din România. La intrare se află un portal spectaculos, iar mai apoi vei fi uimit de bogăția de formațiuni de stalagmitice, coloanele și stalactitele de mari dimensiuni.

Plănuiești să îți faci concediul într-o altă zonă a României? Pe blogul nostru vei găsi sute de idei de cazări inedite, obiective turistice și nu numai. Am încercat să aducem la un loc cele mai autentice și spectaculoase cazări din România. Dar asta nu e tot. Tot aici vei găsi și o serie de atracții turistice mai puțin cunoscute din țara noastră.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…