Bike Check Inn – Refugiu in inima Transilvaniei

Bike Check Inn – Refugiu in inima Transilvaniei

Bike Check Inn – Refugiu in inima Transilvaniei 960 640 Wildventure

Bike Check Inn

> Rezerva cazare in Transilvania <

Comoara satelor medievale din Transilvania

Astazi colindam pe plaiuri mioritice, prin minunata Transilvanie si va prezentam Bike Check Inn. Aceasta locatie autentica emana foarte mult bun gust. Este amplasata in comuna Bunesti, din care mai fac parte si renumitele sate transilvanene, dezvoltate in jurul bisericilor fortificate (Crit, Mesendorf, Roades si Viscri).

Zona este una deosebit de pitoreasca, iar investitiile din ultimii ani in segmentul turismului, nu au trecut neobservate la nivel european. Aici vin an de an zeci de mii de turisti de pe tot continentul, promitand ca se vor intoarce cu prima ocazie.

Asa cum v-am obisnuit pana acum, turismul rural pe care il promovam intruneste doua conditii esentiale – autenticitate si confort. Bike Check Inn are mult mai multe de oferit, iar in cele ce urmeaza vom incerca sa va convingem sa puneti aceasta locatie pe harta viitoarei voastre vacante.

Comuna Bunesti este una dintre cele mai frumoase destinatii rurale din Transilvania, oferind un mix cultural unic, datorita comunitatii multietnice. Aici vietuiesc laolalta romani, maghiari, nemti si rromi, asigurand transmiterea obiceiurilor vechi de sute de ani catre generatiile viitoare.

Satele medievale din comuna Bunesti dateaza de la inceputul secolului al XIII-lea si au luat nastere in jurul bisericilor fortificate, care mai sunt si astazi in picioare, unele dintre ele chiar recent restaurate. Aici, an de an, au loc numeroase evenimente culturale si culinare,

Bike Check Inn – Turism rural de 5 stele

Bike Check Inn este una dintre cele mai frumoase unitati de cazare de pe traseul ciclist ce leaga satele sasesti din jurul Sighisoarei. Privelistea pe care o ofera, ambianta si ospitalitatea gazdelor iti ofera un sentiment unic. Aici isi gasesc refugiul toate categoriile de oaspeti, indiferent de scopul calatoriei. Asadar, fie ca esti insotit de familie sau prieteni, solo traveler sau acompaniat de prietenul tau necuvantator (locatia este pet friendly), la Bike Check Inn ai mereu usile deschise.

Aici se gateste zilnic dupa retete traditionale vechi, utilizand alimente naturale, procurate din zona. Daca veti dori sa luati pranzul sau cina aici, va trebui sa anuntati gazdele in prealabil pentru a va intampina cu specialitati culinare proaspete.

Aceasta casa saseasca veche, excelent restaurata, poate gazdui pana la 15 persoane, in 6 dormitoare, fiecare dintre acestea beneficiind de baie proprie. Pretul unei nopti de cazare intr-o camera dubla este de aproximativ 240 lei, aceasta fiind una dintre cele mai bune oferte din zona. Evident, pretul poate fluctua in functie de sezon si de disponibilitate.

Noi am verificat si recenziile oferite de turisti pe principalele platforme turistice de rezervari, iar feedback-ul este unul excelent. Pentru a evita plata oricaror taxe sau comisioane percepute de aceste platforme sau de alte agentii de turism, puteti rezerva cele mai frumoase experienta turistice din Romania prin intermediul noii noastre platforme > Travlocals.com.

rezerva acum

4 comentarii
  • Buna ziua.o cazare pentru 6 adulti so trei copii in perioada 27-29 iulie?Multumesc.

    • Buna ziua! La fiecare articol aveti contactul fiecarei gazde. Va rugam sa va adresati personal. Noi nu ne ocupam de rezervari, ci doar de promovare momentan. In orice caz, am trimis mesajul catre gazda si va va raspunde daca are disponibilitate. Din cate stim noi, in weekend-ul 26-28 iulie e full aproape tot in zona Viscri (Am mai intrebat in urma cu cateva zile pentru un grup). Zi frumoasa!

  • camera pt 2 persoane si catel,masa asigurata, voucher, perioada 17-23 august

    • Buna ziua! Rezervarile se fac necomisionat prin intermediul platformei noastre de self booking – Travlocals.com. Daca locatiile de pe Wildventure nu se regasesc pe noua platforma inseamna ca nu mai colaboram cu ele. Zi frumoasa!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…