Boarder’s Cottage: Vacanță de vis într-o cabană modernă din Sinaia

Boarder’s Cottage: Vacanță de vis într-o cabană modernă din Sinaia

Boarder’s Cottage: Vacanță de vis într-o cabană modernă din Sinaia 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Boarder’s Cottage este o cabană modernă, cu influente rustice, din Sinaia.  Aici, în mijlocul munților, liniștea este la ea acasă.

Cum sufletul și mintea își caută locuri ascunse pentru relaxare, am decis să îi facem o vizită și să ne odihnim gândurile pentru o scurtă vacanță. Vă luăm alături de noi virtual și vă povestim tot ce aveți nevoie să știți pentru un concediu reusit pe Valea Prahovei. 

Cabana este încăpătoare, primind 10 adulți și 5 copii, dar poate fi inchiriata si partial. Asa ca, nu mai stați pe gânduri și luați-vă familia sau gașca de prieteni pentru o distracție pe cinste tocmai în mijlocul munților, unde veți fi doar voi și natura.

boarder's cottage sinaia

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală și apoi mergeți unde vă duce sufletul.

Relaxare pentru toți: activități în natură și descoperirea obiectivelor turistice

Indiferent cu cine alegeți să mergeți, aflați că fiecare își va găsi activități pe bunul plac: drumeții prin pădure, echitație prin munți, trasee montane, mountain bike, descoperirea obiectivelor turistice.

Dacă vreți să vizitați bijuteriile României – Castelul Peleș și Pelișor, să știți că ele se află la doar 1 kilometru de cabană. Treziți-vă dis-de-dimineață, la mângâierea soarelui, și profitați din plin de tot ce vă oferă zona.

Castelul Peleș este unul dintre cele mai frumoase palate ale României, construit la doleanțele Regelui Carol I, care surprinde de peste un secol prin arhitectură și istorie. Interiorul găzduiește etern urma trecutului nobiliar, iar colecțiile admirate sunt deosebite: colecția de orologie, de argint, ceramică și sticlărie.

Unul dintre cele mai drăguțe și iubite locuri din Sinaia este Parcul cu veverițe – Parcul Dimitrie Ghica. Aici stând pe bancă veți vedea cum în mijlocul zilei veverițele ies la promenadă. Fără a se sfii, se apropie încet de oamenii care le hrănesc, stau la o poză și în goană se ascund în copaci. Luați o pungă de alune de pădure și hrăniți-le. Parcul este impresionant și vă puteți bucura din plin de relaxare stând pe băncile antice și ascultând muntele.

Magnet pentru fericire este și Muzeul de trenulețe, care prin diversele modele încântă curiozitatea și stârnește euforia copilăriei.

Boarder’s Cottage: cabană rustică cu jacuzzi din lemn pentru o vacanță frumoasă la munte

Ilustrele locuri și energicele activități pe munte au facut ca noaptea sa vina pe neasteptate. Chiar dacă va doreati ca ziua sa fie mai lunga, nu-i nicio suparare. Cabana ofera suficiente optiuni de divertisment si relaxare.

Fericirea e la cote maxime. Și daca tot vorbeam de înălțimi, aflați că aceasta cabană este amplasata la o altitudine de peste 900 de metri. Ce poate fi mai frumos decât o plasă de stele, privită de pe terasă ori din ciubarul din lemn, în timp ce povestiți alături de cei dragi.

boarder's cottage sinaia

boarder's cottage sinaia

Cabana este construită din lemn și piatră locală. Terasa generoasă din piatră vă va conecta cu maretia stancilor, iar lemnul cu veșnicia pădurii. Bucurați-vă de terasa spațioasă, de hamacele de afară și din interior, de bunătăți la grătar și de ciubarul din lemn.

cazare cu ciubar sinaia

Interiorul imbina rusticul cu modernul, iar rezultatul este unul excelent, atat din punct de vedere estetic, cat si din cel al confortului. În serile reci, întâlnirile se dau la șemineu, în timp ce priviti cum soarele se ascunde dupa crestele montane. Relaxare totală.

cazare boarder's cottage sinaia

cabane moderne sinaia

cabane moderne sinaia

cabane moderne sinaia

top cazari sinaia

top cazari sinaia

top cazari sinaia

top cabane sinaia

top cabane sinaia

top cabane sinaia

boarder's cottage

boarder's cottage

boarder's cottage

Rezervați-vă singuri experiența

Concediu relaxant la munte, la Boarder’s Cottage, alături de prieteni și familie, locul în care sufletul își găsește bucuria.

Descoperiți obiective turistice impresionante, luați-vă energia de la natură prin drumeții, trasee montane, echitație, snowboarding, schiat sau plimbare cu telegondola. Savurați bucate românești, gatite la grătar dupa propriile retete.

Relaxați-vă seara la o poveste în ciubarul din lemn, care descoperă stelele și luna în toată splendoarea lor.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
6 comentarii
 • Bună ziua!
  Mă interesează prețul închirierii in totalitate a cabanei pentru 5 nopți in luna Iulie.
  Mulțumesc!

  • Buna ziua! In articol aveti mai multe butoane care trimit catre noua noastra platforma, Travlocals.com. Acolo puteti gasi toate detaliile care va intereseaza, puteti rezerva locatia necomisionat sau chiar sa contactati gazda.

 • Madalina Turchievici iunie 26, 2020 at 8:30 pm

  Sorry, no available rooms found…

  • Inseamna ca intervalul verificat este indisponibil. In cadrul experientei, aveti o sectiune de contact prin care va puteti adresa direct gazdei pentru a intreba daca si cand va poate primi.

 • Buna ziua! Gasim loc pentru 8-10 octombrie 2 camere, 4 persoane? Va rog sa imi spuneti si daca se poate sa primesc factura in care sa includem cazare si ciubarul ” contravaloare servicii turistice in perioada”…mi-ar fi utila la firma la care lucrez… multumesc

  • Buna ziua! Din pacate, nu este disponibil. Pe viitor, va rog sa rezervati sau sa va adresati direct gazdelor prin intermediul platformei Travlocals.com. Este necomisionat si grabiti putin procesul. Merci!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…