Carpathian Log Home: Două dintre cele mai spectaculoase cabane din România

Carpathian Log Home: Două dintre cele mai spectaculoase cabane din România

Carpathian Log Home: Două dintre cele mai spectaculoase cabane din România 2048 1365 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Pașii ne conduc spre o descoperire inedită, Carpathian Log Home. Două cabane incredibil de frumoase, cu jacuzzi, saună și panoramă spre lanțurile montane. Aflate în suflul pădurii, în comuna Bran, aproape de obiectivele turistice, precum Castelul lui Dracula. Fiți fără griji, contele Dracula nu bântuie aceasta nestemată.

Cabanele sunt soluția ideală pentru o vacanță la munte alături de prieteni sau familie, dispunând de un spațiu generos și relaxant în mijlocul naturii.

carpathian log home

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Top obiective și atracții turistice din județul Brașov

Ajunși în județul Brașov neapărat trebuie să faceți o vizită Castelului Bran, supranumit și Castelul lui Dracula. Acesta impresionează de fiecare dată, ori de câte ori l-ați fi vizitat. În plus, anul trecut s-a inaugurat un tunel secret, care duce… vă lăsăm pe voi să descoperiți unde.

Pentru o porție de adrenalină infantilă alegeți o vizită la Castelul groazei și descoperiți cele zece camere în care vă așteaptă câte un fior.

Descoperiți cetăți cu aer medieval care oferă panorame impresionante spre munte, pădure și bolta albastră. Cele mai frumoase cetăți ale județului Brașov sunt:

Cetatea Râșnov – o călătorie în lumea medievală, printre ziduri, colecții de arcuri, săgeți și cântări însuflețite din acele timpuri.

Cetatea Făgăraș – un veritabil palat cu colecții de ceramică pictate manual, colecții de armuri, săbii, scuturi, de aveți impresia că imediat începe lupta. În miezul zilei, puteți lua parte la o paradă specială de costume încununate cu istorie și povești. Plimbarea în grădină aduce cu sine dorința de a afla misterul fiecărui zid, iar lacul cu lebede este o reverie.

Coloanele de bazalt, un obiectiv impresionant, aflat în comuna Racoș. Acesta este o rezervație naturală geologică, care surprinde prin pereți de bazalt, formați prin scurgerea de lavă. Cu puțină imaginație, coloanele pot fi asemănate cu chipuri umane. Voi ce vedeți?

Senzații de pe Marte ori de la Canionul din Arizona, nici noi nu mai știm ce să spunem, dar am rămas uimiți. La doar 1 kilometru și jumătate de Coloanele de bazalt se află Vulcanul Racoș (vulcan inactiv), cu o priveliște fascinantă. Totul este parcă blocat în timp, vegetație verde, cer albastru și în jur pereți stâncoși roșiatici ce dau senzația că lava e proaspătă, dar rece. Printre căutări în jurul locului veți descoperi și un lac cu apă verde de smarald. Totul e o poveste naturală frumoasă ce merită cunoscută, pentru că puțini sunt cei care ajung în acest loc magic.

Carpathian Log Home: vacanță unică la munte alături de prieteni și familie

Apusul s-a lăsat peste crestele falnice. Fiecare cabană de la Carpathian Log Home ademenește călătorii la somn, dar parcă ați mai sta la povești, așa-i? Aveți și unde, pe terasă ori în living-ul cu priveliste panoramica.

carpathian log home bran

carpathian log home bran

top cabane romania

top cabane romania

top cazari bran

top cazari bran

top cazari bran

top cazari brasov

Carpathian Log Home dispune de două cabane identice, cu aspect unic în România. Acestea sunt construite din lemn, fiecare având un fatada integral din geamuri, oferind privelisti de basm asupra colinelor brănene. Interiorul găzduiește senzații rustice, medievale și moderne, datorită mobilierului, candelabrelor cu făclii și facilităților contemporane.

carpathian log home bran

carpathian log home bran

carpathian log home bran

carpathian log home bran

carpathian log home bran

carpathian log home bran

carpathian log home bran

Relaxați-vă la saună sau în jacuzzi, oferindu-vă un tratament pentru trup si suflet. Aici veti avea parte de un concediu memorabil. Tarifele? Sunt mult mai mici decat ai crede!

Rezervați-vă singuri experiența

Vacanță în Bran, alături de prieteni și familie, la Carpathian Log Home, doua dintre cele mai frumoase cabane din Romania.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care au revolutionat vacantele in Romania.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii
 • Buna ziua,
  As dorii sa imi spuneti ce capacite au ambele cabane, si daca este vreuna disponibila pentru weekendul 2-4 octombrie.
  Multumesc

  • Buna ziua,
   Toate informatiile se gasesc pe Travlocals.com, acolo unde se pot rezerva cele doua cabane necomisionat. Tot acolo puteti comunica direct cu gazda.
   Zi frumoasa!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…