Hygge Hut: Vacanță perfectă într-o căsuță tradițională în inima Bucovinei

Hygge Hut: Vacanță perfectă într-o căsuță tradițională în inima Bucovinei

Hygge Hut: Vacanță perfectă într-o căsuță tradițională în inima Bucovinei 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cu toți căutăm o vacanță perfectă, fără griji, cu liniște, confort și peisaje pitorești care să uimească privirea. Credem că am găsit o astfel de locație, ce-i drept ascunsă, asemeni unei nestemate care nu se lasă găsită decât de pătimași. 

Hygge Hut este o căsuță tradițională, veche de peste 100 de ani, aflată pe-un picior de plai, păscut in tihnă de mioare. Ne aflăm în comuna Vama, iar de acolo continuă o poveste frumoasă a istoriei ce merită descoperită. O veți afla pe scurt în rândurile ce urmează, dându-vă prilejul să faceți cunoștință dacă veți poposi aici. Și merită, pentru că veți fi fermecați. Haideți cu noi!

hygge hut bucovina

hygge hut bucovina

cazare case traditionale bucovina

cazare case traditionale bucovina

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc, creat cu drag pentru voi, călătorii pasionați de meleagurile pitorești. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Fascinația Bucovinei: peisajele, bucatele și obiectivele turistice

Bucovina atrage prin peisajele pitorești. E minunat să vedeți în poze cum animalele pasc în tihnă, cum oamenii nu sunt în grabă, cum natura pare că renaște în fiecare zi tot mai frumoasă, cum casele tradiționale și datinile s-au blocat în timp aici.

E și mai frumos să ajungeți pe aceste meleaguri, ca să trăiți propria voastră poveste, descoperindu-le chiar din căruța trasă de cai. Luați-o apoi la pas și descoperiți Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Muzeul Ouălor, Muzeul Arta lemnului, acestea oferind prilejul unic de a cunoaște datinile stravechi.

Ce bucate tradiționale nu trebuie să ratați dacă mergeți în Bucovina?

Preparatele tradiționale aici sunt gătite de gospodine ale zonei, care prepară cu pasiune bucate după rețete din străbuni. Bucatele care nu trebuiesc ratate sunt:

  • Ciorba rădăuțeană;
  • Balmoș;
  • Tocăniță de hribi;
  • Poale-n brâu;
  • Învârtită cu mac.

Hygge Hut: cazare într-o casă tradițională în Bucovina

Cărările liniștite aduc călătorii tot mai aproape de tradiție, iar Hygge Hut este locul perfect unde simbioza se produce. Veți fi găzduiți într-o căsuță tradițională cu poveste. Ea a fost strămutată din iubire, bucată cu bucată, dintr-un loc unde avea să-și vadă sfârșitul, dacă gazdele, alături de meșteri locali nu ar fi salvat-o.

cazare traditionala bucovina

cazare hygge hut

cazare hygge hut

Dăinuiește pe meleagurile Bucovinei de peste 100 de ani, fiind aflată în comuna Vama. O mică portiță vă va deschide calea spre vacanța magică pe care o căutați. Prispa vă poftește în casă, unde descoperiți contrastul arhitecturii transformate in confort.

cazare hygge hut

hygge hut vama bucovina

hygge hut vama bucovina

hygge hut vama bucovina

cazare vama bucovina

cazare vama bucovina

cazare vama bucovina

cazare vama bucovina

cazare vama bucovina

cazare vama bucovina

În grădină pădurea salută călătorii, iar relaxarea își spune cuvântul. Gătiți în aer liber și ascultați istorisiri de la povestitorii zonei.

Rezervați-vă singuri experiența

Vacanță perfectă pe meleagurile Bucovinei, într-o căsuță tradițională, magică, ce dăinuiește de peste un secol. Preparate tradiționale cum doar aici se pot găsi și frumusețe nemarginita indiferent unde veți privi. O experiență magică alături de cei dragi, la Hygge Hut.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane.

Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice românești.

Text: Alice Cazan

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…