Cabana A Vaideeni: Cabană A-frame cu ciubăr în județul Vâlcea

Cabana A Vaideeni: Cabană A-frame cu ciubăr în județul Vâlcea

Cabana A Vaideeni: Cabană A-frame cu ciubăr în județul Vâlcea 900 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Cauți o cabană A-frame aproape de Transalpina și de atracțiile turistice din nordul județului Vâlcea?

Cabana A Vaideeni poate fi locul perfect din care să explorezi frumusețile Olteniei de Sub Munte.

Cabana cu ciubăr și priveliște spectaculoasă, la doar 50 km de pârtia de schi, te așteaptă pentru o vancata de neuitat.

cabana a vaideeni valcea

Cabana A Vaideeni: Confort și liniște, într-o cabană de la poalele Parângului

Situată la marginea orașului Vaideeni, cabana dispune de 10 locuri de cazare în 4 dormitoare.

a frame cu ciubar valcea

Fiecare dormitor are pat dublu și baie proprie și un perete vitrat care te face să te simți mai aproape de natură. La parterul cabanei se află o baie comună.

Fațada de sticlă luminează frumos living-ul. Șemineul și canapeaua din încăpere îți oferă cadrul perfect pentru relaxare. Imaginează-ți cum ar fi să stai iarna pe canapea, focul să ardă și afară să ningă cu fulgi mari.

cabana a vaideeni oltenia

cabana a vaideeni

Living-ul este open space cu zona de luat masa și cu bucătăria, care este dotată și mobilată cu toate cele necesare pentru a-ți face sejurul cât mai plăcut.

cabane a frame oltenia

La exterior, cabana A Vaideeni pune la dispoziția oaspeților o terasă, perfectă pentru a te putea bucura de cafeaua de dimineață.

De asemenea, cabana are amenajată și o zonă pentru focul de tabără. Cât de frumos e să te aduni seara în jurul focului, împreună cu prietenii tăi și să spuneți povești sau să depănați amintiri.

cabana a-frame cu ciubar

Pentru un plus de relaxare, a-frameul îți pune la dispoziție un ciubăr și o piscină (doar în sezonul cald). cabana cu ciubar si piscina valceaTe gândești la o mini vacanță împreună cu copii tăi? Cabana dispune și de un loc de joacă pentru cei mici, astfel încât adulți să aibă câteva momente de liniște.

Atracții și obiective turistice în Oltenia

Oltenia este considerată una dintre cele mai bogate regiuni când vine vorba de stațiuni balneoclimaterice, vestigii istorice și religioase. Aici vei găsi numeroase atracții turistice, iar sejurul tău în această regiune se va transforma într-o experiență memorabilă.

Iată câteva obiective pe care merită să le vezi măcar o dată în viață:

  • Transalpina este puntea de legătură dintre Oltenia și Transilvania și reprezintă drumul cel mai înalt din România. Drumul poate fi străbătut cu mașina, iar cel mai înalt punct al acesteia este Pasul Urdele ( 2145 de m).

  • Lacul Vidra este un lac de acumulare, antropic care se află la 30 de km de stațiunea Voineasa, Județul Vâlcea între Munții Lotrului, Latoriței și Căpățânii.

  • Mănăstirea Cozia, aflată pe drumul național Râmnicu Vâlcea-Sibiu a fost construită în urmă cu 600 de ani. În jurul acesteia s-a consolidat o istorie ce a rămas și astăzi un punct de interes plin de istorie.
  • Culele de la Măldărești sunt monumente ale arhitecturii românești, construite de țărani și care au caracter de fortificații.
  • Cazanele Dunării, obiectiv turistic din Parcul Natural Porțile de Fier reprezintă un sector din Defileul Dunării la trecerea fluviului prin Munții Carpați. Aici te poți bucura de o excursie cu barca pe Dunăre, în timp ce vezi Chipul lui Decebal sculptat în stâncă. Chipul regelui dac reprezintă una din cele mai cunoscute obiective turistice din zona Cazanelor, aflat aproape de Tabula Traiana și Mănăstirea Mraconia, obiective cu o puternică încărcătură istorică.
  • https://www.youtube.com/watch?v=EQdJTMz-SoY&ab_channel=Haisasocializam%21

Pe blogul nostru găsești zone frumoase, mai puțin cunoscute, dar și cazări inedite în diverse regiuni ale României. Dacă ești în căutarea unei escapade în țara noastră, sperăm ca blogul nostru să te inspire.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…