Cherry Vintage Home, Târgoviște: Cazare spectaculoasă, cu piscină, lângă București

Cherry Vintage Home, Târgoviște: Cazare spectaculoasă, cu piscină, lângă București

Cherry Vintage Home, Târgoviște: Cazare spectaculoasă, cu piscină, lângă București 1080 719 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Cauți o cazare cu piscină și alte facilități premium lângă București? Cherry Vintage Home este alegerea perfectă!

Concepută asemenea unei cazări din Bali, Cherry Vintage Home te așteaptă să petreci momente de neuitat într-o cazare inedită din Târgoviște.

Cherry Vintage Home targoviste

Cherry Vintage Home: Cazare de lux în Târgoviște

Situată chiar în orașul Târgoviște, Cherry Vintage Home pune la dispoziția oaspeților 5 locuri de cazare, într-o ambianța cum rar ai mai văzut.

cherry vintage home

cazare inedita langa bucuresti

Vila dispune de 2 dormitoare matrimoniale cu baie proprie fiecare și încă o baie comună.

cherry vintage home targoviste

Atenția la detalii și designul locației te vor face să te îndrăgostești! Cazarea dispune de o zonă comună, frumos luminată de geamurile mari,  piesa centrală a acestei încăperi fiind reprezentată de un pian superb. Frumos integrat în decorul vilei, acest pian oferă un cadru romantic împreună cu celelalte elemente de mobilier.

cazare inedita aproape de bucuresti

De asemenea, aici se află și un videoproiector astfel ca puteti face seri de cinema. Ce poate fi mai frumos?

cazare premium targoviste

Bucătăria este complet mobilată și utilată, astfel încât să îți ofere toate cele necesare chiar si pentru un sejur prelungit.

top cazari targoviste

Unul dintre cele 2 dormitoare de la Cherry Vintage Home are ieșire direct pe terasă, cu o vedere superbă spre piscină și grădina luxuriantă.

Terasa este frumos amenajată cu șezlonguri și mobilier confortabil pentru a-ți face oferi un nivel de relaxare pe care în puține locuri îl găsești.

cazare cu piscina langa bucuresti

Tot aici se află și o piscină superbă, perfectă pentru a te răcori în zilele caniculare de vară.

cazare cu piscina targoviste

Atenția la detalii este evidentă și în amenajarea grădinii, terasa fiind înconjurată de o vegetație luxuriantă. Odată ce pășești pe această proprietate, aspectul său te duce cu gândul direct la o vilă din Bali, unde natura se integrează perfect cu arhitectura locală și luxul.

Atracții și obiective turistice în Târgoviște

Oraș aflat chiar pe malul râului Ialomița, la doar câțiva km depărtare de capitala țării, oferă numeroase atracții și obiective pe care le poți vizita atunci când te cazezi la Cherry Vintage Home.

Printre acestea se numără:

  • Curtea Domnească a avut rol defensiv, dar a fost și reședința familiilor voievozilor. De-a lungul timpului, aici au locuit: Vlad Dracul, Vlad Țepeș, Radu cel Mare, Neagoe Basarab, Radu de la Afumați, Petru Cercel, Mihai Viteazul, Matei Basarab și Constantin Brâncoveanu.
  • Turnul Chindiei care reprezintă un simbol al orașului Târgoviște. Aici turiștii pot urca cele 122 de scări până în vârf și se pot bucura de o priveliște panoramică.

  • Grădina Zoologică din Târgoviște care este cea mai veche grădină zoologică din țară, amenajată în anii 1500, pe vremea lui Petru Cercel.
  • Mânăstirea Stelea este faimoasă datorită arhitecturii sale și a picturilor interioare.
  • Muzeul de artă din Târgoviște este găzduit de o frumoasă clădire cu arhitectură barocă, ridicată la sfârșitul anilor 1800. Sălile acestui muzeu sunt împodobite cu picturi murale ce ilustrează vestigiile orașului Târgoviște și împrejurimile acestuia.
  • Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic impresionează prin stilul modern în care sunt expuse artefactele arheologice din vremea oamenilor de Neanderthal, descoperite pe teritoriul României. Muzeul este unic în România și în Europa Centrală și de Sud-Est.
  • Mânăstirea Dealu, așezare monahală menționată documentar din 1431, în prezent mânăstire de maici. Aici este adăpostit în prezent și capul lui Mihai Viteazu.

În plus, orașul Târgoviște se află la doar o ora distanță de Parcul Natural Bucegi și renumitele stațiuni de pe Valea Prahovei.

Dacă ești în căutarea de inspiratie pentru următoarele sejururi, blogul nostru are o serie de cazări inedite din România, precum și obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…