Forestia, Dealul Negru: Cabană spectaculoasă, cu saună, în inima Apusenilor

Forestia, Dealul Negru: Cabană spectaculoasă, cu saună, în inima Apusenilor

Forestia, Dealul Negru: Cabană spectaculoasă, cu saună, în inima Apusenilor 1200 972 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Pregătește-te pentru o escapadă memorabilă în inima Apusenilor, unii dintre cei mai ofertanți munți ai României din punct de vedere al obiectivelor turistice. Forestia, o cabană foarte spectaculoasă, cu saună, te așteaptă într-o ambianță premium.

Hai să vedem de ce trebuie să rezervi măcar o dată această cabană inedită din Munții Apuseni?

cabana forestia cluj

Cabana Forestia: Facilități premium și peisaje de poveste în Apuseni

La doar o oră de Cluj-Napoca, se află cabana Forestia, o cabană modernă situată în satul Dealu Negru.

Elementul central al acestei cabane este șemineul, iar ferestrele mari au fost strategic amplasate pentru a oferi oaspeților o vedere spectaculoasă spre pădure. Astfel, designul cabanei se integrează în peisaj în perfectă armonie cu mediul înconjurător.

cabana forestia dealul nergu

Cu o capacitate maximă de 4 persoane, Forestia este dotată cu toate facilitățile de care ai nevoie pentru o escapadă memorabilă și relaxantă. La parter vei găsi un living mare cu șemineu și o zonă de luat masa, amplasate astfel încât să te poți bucura de priveliște indiferent că te relaxezi pe canapea sau că servești o masă delicioasă.

Dormitorul se află tot la parter, iar aici vei găsi un pat matrimonial, geamuri mari și un decor potrivit.

cabana cu sauna muntii apuseni

Bucătăria păstrează aceeași notă, fiind frumos amenajată și dotată cu toate cele necesare pentru gătit și servit masa.

cabana muntii apuseni

De asemenea, pentru un plus de relaxare, cabana Forestia dispune și de o saună cu priveliște, astfel încât relaxarea să fie una completă.

cabana cu sauna cluj

La etaj, cabana dispune de al 2-lea dormitor. Deși nu are ferestrele mari specifice, este cât se poate de relaxant și vă va oferi liniștea și odihna binemeritată.

cabana forestia muntii apuseni

La exterior, cabana dispune și de o terasă frumos amenajată, destinată relaxării.

cabana moderna forestia

Ți-am captat atenția cu această cazare inedită din Munții Apuseni? Asta nu este tot! Amplasarea cabanei oferă posibilitatea multor drumeții, atracții turistice și activități. Așa că, nu te opri aici! Hai să descoperim împreună ce poți face în scurta ta vizită la Cabana Forestia.

Atracții și obiective turistice Munții Apuseni

Munții Apuseni sunt o adevărată comoară a României, cu peisaje naturale variate, văi pitorești, peșteri impresionante, trasee de hiking spectaculoase și tradiții autentice. Am pregătit o listă cu cele mai importante atracții și obiective pe care trebuie să le vezi in Munții Apuseni.

  • Lacul Beliș se află în imediata apropiere a cabanei, iar aici poți face diverse activități. De la o simplă plimbare prin natură și  degustarea preparatelor tradiționale, până la plimbări cu barca sau cu caiacele.

  • Tot un lac cunoscut în zonă este și Lacul Tarnița, faimos pentru peisajele spectaculoase pe care le oferă de jur împrejur. De aici se poate face un traseu impresionant, ușor spre mediu ca dificultate, spre Piatra lui Lucaci.
  • Cascada Răchițele este un obiectiv turistic de marcat. Indiferent că alegi să mergi în sezonul cald sau rece, cascada este spectaculoasă.

  • Peștera Scărișoara este puțin mai departe de cabană, însă este una dintre cele mai impresionante și cunoscute peșteri din România. Situată în județul Alba, cascada este renumită în special datorită unei caracteristici extraordinare: un imens bloc de gheață care rezistă în interiorul său pe tot parcursul anului. Peștera este o adevărată comoară geologică!

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…