Cabana Neagră, Beliș: Cabană scandinavă în Apuseni, la doar o oră de Cluj

Cabana Neagră, Beliș: Cabană scandinavă în Apuseni, la doar o oră de Cluj

Cabana Neagră, Beliș: Cabană scandinavă în Apuseni, la doar o oră de Cluj 1536 2048 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Simți nevoia să te refugiezi într-un loc departe de casă, unde să te reconectezi cu natura? Vrei  descoperi comorile Apusenilor, unii dintre cei mai spectaculoși munți din România?

Amplasată în inima unui sat de munte din Transilvania, Cabana Neagră este o cazare inedită, aproape de lacul Beliș.

Te așteaptăm aici să petreci câteva zile de liniște și să te bucuri de frumusețile zonei.

cabana neagra belis

Cabana Neagră: Confort și relaxare în stil scandinav

Deși este situată în mijlocul naturii, cabana este concepută pentru a-ți oferi cel mai bun confort, cu diverse facilități premium. Cabana Neagră pune la dispoziția oaspeților 7 locuri de cazare în 3 dormitoare.

La parter, cabana dispune de un living confortabil cu șemineu și o bucătărie complet mobilată și utilată. Designul nordic dă un aer sofisticat cabanei, cu geamuri mari care luminează frumos întreaga cabană.

cabana inedita in muntii apuseni

cabana neagra muntii apuseni

Tot la parter se află și o zonă special amenajată chiar lângă fereastră. Aici te poți bucura de o carte sau o cafea în timp ce admiri peisajul de afară.

cabana scandinava apuseni

Două dintre cele trei dormitoare dispun de câte un pat matrimonial, iar celălalt de trei paturi de o persoană.

cazare pe malul lacului

cabana belis

Cabana oferă vederi uimitoare ale peisajului din jur, indiferent în care parte a cabanei te afli.

Dacă ești adeptul activităților prin natură, acesta este locul perfect! Fie că vrei să faci o plimbare prin pădure, pe malul lacului sau să explorezi zona, amplasarea cabanei te ajută să faci toate aceste lucruri cu ușurință.

Ieși afară și bucură-te de aerul curat de munte în timp ce te relaxezi pe terasa sau fă o plimbare prin pădurile din apropiere.

Atracții și obiective turistice în Munții Apuseni

Descoperă traseele spectaculoase din Munții Apuseni. Alege o zi de hiking pe:

  • Masivul Vlădeasa
  • sau chiar pe cel mai înalt vârf din Apuseni, Curcurbătura Mare – 1849 de m.
  • Piatra lui Lucaci și Piatra lui Dan oferă peisaje spectaculoase, iar odată ajuns la finalul traseului, te vei putea bucura de un view superb asupra lacului Tarnița.

Fă o vizită faimoaselor peșteri din Munții Apuseni. Printre acestea ținem să amintim de:

  • Peștera Urșilor este una dintre principale atracții turistice din România. Aceasta a fost descoperită în anul 1975, în urma unei dinamitări în cariera de marmură de la Chișcău. Aici vei găsi oase vechi de peste 100.000 de ani, iar cercetătorii susțin că aceasta a fost locuită până în urmă cu 17.000 de ani de ursul de cavernă.
  • Peștera și Ghețarul de la Scărișoara se află la o altitudine de 1165 de m. Este prima peșteră declarată monument al naturii și este unică în lume datorită ghețarului pe care peștera îl adăpostește.
  • Peștera și Ghețarul de la Vartop este una din cele mai frumoase peșteri din România. Ea adăpostește un bloc de gheață de 1600 de m.

Dacă vrei să te relaxezi, poți opta pentru câteva activități pe lacul Tarnița sau Beliș:

  • plimbare cu barca
  • paddle board
  • kayak
  • relaxare pe ponton

Dacă vrei să mergi ceva mai departe, în celelalte zone ale României, pe blogul nostru găsești zeci de variante pentru a-ți planifica sejurul. De la cazări spectaculoase, până la atracții mai puțin cunoscute din țara noastră, toate sunt prezentate de Wildventure Romania. Tu alegi zona, iar noi venim cu propunerile.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…