Hidden Cabin, Brezoi: Un nou A-frame spectaculos în Parcul Național Cozia

Hidden Cabin, Brezoi: Un nou A-frame spectaculos în Parcul Național Cozia

Hidden Cabin, Brezoi: Un nou A-frame spectaculos în Parcul Național Cozia 675 900 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cauți o cazare spectaculoasă la munte?

Hidden Cabin este o cabană A-Frame din Brezoi care e gata să vă găzduiască.

Amplasata chiar in Parcul Național Cozia, aproape de pârtia de schi de la Voineasa, cabana e complet mobilată și utilată pentru a-ți oferi tot confortul necesar.

hidden cabin brezoi

Hidden Cabin: Cabană inedită în județul Vâlcea

Hidden Cabin este oaza ta de liniște care îți oferă cadrul ideal de relaxare. Aproape de numeroase atracții turistice, cabana dispune de 10 locuri de cazare, în 4 dormitoare duble. Ferestrele mari luminează frumos interiorul, indiferent la ce etaj te-ai afla.

cabana a frame valcea

cazare A-frame valcea

La parter, cabana dispune de un living open space cu bucătărie mobilată și utilată, o zonă de luat masa și o baie, iar la etaj se află dormitoarele și o baie comună.

cabana inedita valcea

La exterior, Hidden Cabin oferă o terasă suficient de mare pentru toată gașca ta. Fie că vrei să te bucuri de o cafea în aer liber sau că vrei să stai la povești în serile calde de vară alături de cei dragi, terasa dezvăluie un peisaj montan spectaculos.

cazare inedita brezoi

Obiective turistice în județul Vâlcea

Ești o persoană activă, care călătorește pentru experiențe, nu pentru relaxare? Am pregătit pentru tine câteva atracții turistice în apropierea cabanei pe care le poți vizita în scurta ta ședere la Hidden Cabin.

 • Domeniul Schiabil Transalpina este la aproximativ 60 km distanță față de cabană. Dacă alegi sezonul rece pentru a vizita cabana, o zi de schi e numai bună pentru tine.
 • Transalpina sau „Drumul Regilor” este cel mai înalt drum rutier din România cât și din întregul lanț muntos Carpaților.

 • O plimbare cu vaporul la Căciulata, pe Olt, este o altă variantă de relaxare în zilele însorite.
 • Salina Ocnele Mari este situată la 7 km de Râmnicu Vâlcea și este deschisă pe tot parcursul anului.
 • Muzeul Trovanților este un muzeu în aer liber, aflat în Costești, la 7 km de Horezu, în județul Vâlcea.
 • Masivul Cozia oferă peisaje spectaculoase, iar pasionații de hiking pot opta pentru câteva trasee montane spre Vf. Cozia( Ciuha Mare), Vf. Omul: 1558 de m, Vf. Ciuha Mica: 1629 de m, Vf. Durducul (Crucea Ciobanului): 1568 de m și multe altele.
 • Piramidele de pământ în Valea Stăncioiului a fost declarată arie protejată în 2000 și este o rezervație geologică, cu formațiuni unice în țară.

 • Horezu și atelierele de ceramică sunt alte locații care merită vizitate. Horezu este considerat cel mai renumit centru de olărit din țară. De aici provine și celebrul cocoș de Horezu, simbol al artei născute dintr-un bulgăre de lut.
 • Țara Loviștei și locul Bătăliei de la Posada te poartă prin istoria zonei, încă de la bătăliile dacilor.
 • Cheile Lotrișorului și Cascada Lotrișor
 • Castrul Roman Arutela
 • Mănăstirea Cozia
 • Mănăstirea Hurezi

Dacă ești interesat și de alte zone din România, pe Wildventure găsești zeci de variante pentru a-ți planifica sejurul. De la cazări spectaculoase până la atracții mai puțin cunoscute din țara noastră, toate sunt prezentate pe blogul nostru de călătorii. Tu alegi zona, iar noi venim cu propunerile.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…