Poieni 39: Lux tradițional românesc, în inima Maramureșului

Poieni 39: Lux tradițional românesc, în inima Maramureșului

Poieni 39: Lux tradițional românesc, în inima Maramureșului 1280 852 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cauți o cabană în Maramureș care să îți ofere luxul de acasă? Poieni 39 este o casă veche țărănească, readusă la viață printr-o arhitectură unică și un design spectaculos.

Haide să aflăm împreună ce pune la dispoziția oaspeților această casă tradițională reinventată, din Poienile Izei.

poieni 39 maramures

Poieni 39: Cazare inedită în Maramureș

Fiecare colțișor al acestei case tradiționale este instagramabil. Fiecare detaliu este ales pentru a te face să te indragostești de această locație și să te bucuri din plin de câteva zile de liniște.

cabana premium in maramures

Casa originală este o moștenire de familie a generației a 4-a de proprietari, construită în anii 40-50, după război, iar astăzi este transformată într-o cabană de lux.

cazare inedita maramures

Proprietarii au realizat singuri mobilierul din piese vechi, adunate de-a lungul timpului. Oamenii din sat și din satele învecinate au ajutat la realizarea extinderilor, acoperișului și portii. Astfel, atât comunitatea cât și o echipă de design interior și-au pus amprenta în proiectarea acestei bijuterii.

poieni 39 maramures

Poieni 39 pune la dispoziția oaspeților 14 locuri de cazare în 6 dormitoare: 5 camere duble și 1 apartament, toate cu baie proprie.

poieni 39 poienile iziei

cazare spectaculoasa in poienile izei

poieni 39 poienile izei

Parterul cabanei este frumos compartimentat. Zona de luat masa și livingul sunt open space. 2 șeminee luminează frumos încăperea. Tot aici există și o zonă special dedicată muncii de birou.

poieni 39 maramures

La parter se mai află o baie comună și o bucătărie complet mobilată și utilată cu toate cele necesare pentru un sejur prelungit.

cabana poienile izei

La exterior, cabana pune la dispoziția oaspeților o terasă cu zonă de luat masa și un foișor unde se află cuptorul.

Nu ți-e dor de o pâine caldă, coaptă pe vatră sau de niște plăcinte ca la mama acasă? Ei bine, la alegerea oaspeților se pot prepara bucate tradiționale de către o maramureșeancă autentică.

cazare de lux maramures

Atracții și obiective turistice în Poienile Izei

Satul Poienile Izei este situat în comuna cu același nume din județul Maramureș, într-o zonă cu adevărat pitorească. Acest sat este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din această parte a țării.

poienile izei

Poienile Izei are ca atracție principală biserica de lemn, care a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Este unul dintre cele mai vechi lăcașuri religioase, din lemn, din întreaga zonă a Maramureșului.

Atracții și obiective turistice în Maramureș

Fiecare sat și fiecare casă din această frumoasă regiune a României te poartă în timp. Satele pitorești și bucatele tradiționale fac din Maramureș o zonă turistică atât pentru români cât și pentru străini. Regiunea deține numeroase atracții turistice pe care merită să le vizitezi măcar o dată în viață.

Ești gata să pornim la drum prin cele mai frumoase zone ale Maramureșului?

Iată cele mai importante și spectaculoase atracții turistice din Maramureș:

  • Cimitirul Vesel din Săpânța
  • Lacul Albastru din Baia Sprie
  • Mănăstirea Bârsana
  • Memorialul de la Sighet
  • Muzeul Satului Sighet
  • Cascada Cailor
  • Mocănița de pe Valea Vaserului
  • Parcul Național din Munții Rodnei
  • Muzeul Satului Maramureșean
  • Peștera și Izbucul Izvorul Albastru al Izei

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre zona în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…