Cabana Nouă, Pojorâta: Cazare cu ciubăr și view fain în Bucovina

Cabana Nouă, Pojorâta: Cazare cu ciubăr și view fain în Bucovina

Cabana Nouă, Pojorâta: Cazare cu ciubăr și view fain în Bucovina 1024 768 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cabana Noua este o cazare inedită situată în Pojorâta, în frumoasa regiune a Bucovinei, la doar 21 km de Vatra Dornei.

Este ușor să uiți de griji și probleme când te afli în mijlocul naturii, înconjurat de spațiu verde cât cuprinzi cu ochii, nu-i așa?

Haide să aflăm împreună ce dotări are această cabană și invită-ți prietenii la distracție.

cabana noua pojorata suceava

Cabana Nouă: Liniște și relaxare într-o cabană inedită din Bucovina

Fie că ești cu prietenii sau familia, Cabana Noua este locul ideal în care să petreci timp de calitate cu cei dragi. Cu o capacitate maximă de 8 persoane, cabana are 3 dormitoare și 3 băi.

cabana inedita bucovina

cazare inedita in bucovina

cazare spectaculoasa in bucovina

Fiecare încăpere este decorată cu atenție și bun gust. Relaxarea și confortul snut la ele acasă. Spațiul comun cuprinde o zonă de living cu șemineu și loc de luat masa.

cabana cu semineu bucovina

cabana noua bucovina

Ferestrele mari nu te lasă să uiți de frumusețea naturii din jurul tău, oferindu-ți un peisaj de poveste. Pentru cei care preferă să se relaxeze în aer liber, cabana dispune și de o terasă spațioasă. Ea este perfectă pentru cafeaua de dimineață, dar și pentru o petrecere intimă cu BBQ.

cazare cu view bucovina

De asemenea, locația dispune și de un ciubăr în care poți să te relaxezi în timp ce admiri peisajul montan. Cabana este ușor accesibilă și are parcare privată gratuită pentru oaspeți.

cabana cu ciubar bucovina

Ce activități poți face în Bucovina

Ești adeptul relaxării în natură sau al adrenalinei? Ei bine, zona oferă activități pentru toată lumea. Iată câteva lucruri pe care le poți face în scurta ta vacanță la Cabana Nouă:

Escaladă

 • Munții Rarău – Giumalău reprezintă locul perfect pentru pasionații de alpinism. Peisajele sunt spectaculoase atât vara, cât și iarna. Sezonul de escaladă începe în luna Mai și se termină în Octombrie. Drumul cel mai bun care duce spre Rarău este cel din Pojorâta, însă se poate ajunge și prin Chiril sau prin Câmpulung. Efortul celor care se aventurează pe unul din numeroasele trasee este întotdeauna răsplătit de peisajele superbe ale Bucovinei.

Schi:

Pentru cei pasionați de sporturile de iarnă, Vatra Dornei dispune de pârtii de schi din belșug. Pârtia Mălini, Pârtia Dealul Negru și Pârtia Veverița sunt doar câteva dintre ele.

Atracții și obiective turistice în Bucovina

Trebuie menționat faptul că în apropierea cabanei se află multe obiective turistice, demne de vizitat măcar o dată în viață:

 • Pietrele Doamnei: De la o înălțime de 70 m, fiecare răsărit al soarelui este un spectacol al naturii. Pietrele Doamnei se
  află în Munții Rarău, pe o suprafață de 933 ha și găzduiesc Piatra Zimbrului și Peștera Liliecilor.
 • Vârful Giumalău: Se află la vest de Izvorul Giumalău și Chiril, având o altitudine de 1858 m.
 • Codrul Secular Giumalău: Este o rezervație forestieră, având în principal păduri de molid, cu exemplare în vârstă de până la 130 de ani. De asemenea, poienile sunt acoperite de flori colorate, care iți încântă privirea. Rezervația este situată la o altitudine de 1230-1680 m, fiind marcată de goluri de munte la linia superioară, pe vârfurile Sapele, Ciungi, Stegele și Giumalău.

Zona Bucovinei abundă de biserici si mănăstiri, care, datorită istoriei și arhitecturii, reprezintă puncte turistice de interes. Printre acestea enumerăm:

 • Biserica Ortodoxă Sf. Nicolae
 • Mănăstirea Rarău
 • Mănăstirea Sihăstria Rarăului
 • Mănăstirea Moldovița
 • Mănăstirea Humor
 • Mănăstirea Voroneț.

Fie că alegi să iți petreci timpul în casă sau în aer liber, nu ai cum să te plictisești. Așadar, vă recomandăm cu căldură să vizitați Cabana Noua.

Dacă ești în căutarea de inspiratie pentru următoarele sejururi, blogul nostru are o serie de cazări inedite din România, precum și obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din țara noastră.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…