Rita Art Chalet, Voroneț: Cabană de lux, cu spa și alte facilități premium

Rita Art Chalet, Voroneț: Cabană de lux, cu spa și alte facilități premium

Rita Art Chalet, Voroneț: Cabană de lux, cu spa și alte facilități premium 1200 799 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Pășim în minunata lume a Bucovinei, într-o locație spectaculoasă. Rita Art Chalet este o cabană cu centru spa, curte spațioasă și multe facilități premium.

Adună gașca! Cabana are o capacitate mare și este perfectă pentru a petrece timpul alături de prieteni sau de ce nu, chiar pentru a organiza un team building cu echipa ta.

rita art chalet voronet

Rita Art Chalet: Cabană premium în Voroneț

Cu o capacitate de 16 persoane, cabana dispune de 8 dormitoare duble. Fie că vrei să mergi cu prietenii, să o închiriezi pentru o escapadă cu echipa de la job sau să organizezi un eveniment de business, locația pune la dispoziție multe facilități.

Exteriorul cabanei este construit în principal din lemn, combinat cu piatră, pentru a păstra aspectul natural și rustic. Designul este elegant și îmbină perfect elementele tradiționale cu cele moderne pentru a oferi un nivel ridicat de confort.

Un punct central al cabanei este zona de living, unde un șemineu impunător din piatră stăpânește spațiul. În fața șemineului se află un set generos de canapele, perfect pentru serile petrecute în fața focului, în timp ce savurați o băutură caldă sau citiți o carte bună.

cabana de lux bucovina

Bucătăria este complet mobilată și utilată, dar designul rămâne fidel temei cabanei, cu finisaje naturale. Puteți pregăti mese delicioase și să le serviți într-o zonă de dining elegantă, cu o masă din lemn masiv și scaune confortabile.

cabana premium bucovina

Dormitoarele sunt spații intime și confortabile, cu paturi mari. Finisajele din lemn și piatră creează o atmosferă prietenoasă și relaxantă, perfectă pentru odihnă.

cazare spectaculoasa voronet

rita art chalet voronet

top cabane voronet

Una dintre cele mai atrăgătoare dotări ale acestei cabane este spa-ul privat. Aici veți găsi 2 saune relaxante, perfecte pentru a vă destinde mușchii după o zi plină de aventuri în aer liber. De asemenea, ciubărul este și el prezent.

cabana cu sauna voronet

rita art chalet

Locația dispune și de un foișor, special amenajat cu cuptor și mobilier de dining pentru a servi mesele mai aproape de natură. Geamurile de sticlă îți oferă acest prilej și de asemenea și o panoramă spectaculoasă.

rita art chalet voronet

Exteriorul este unul generos, cu mobilier confortabil și o peisagistică bine pusă la punct.

cabana bucovina

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ți-am captat atenția. Dar asta nu este tot! Haide să vedem și ce poți face în afara locației.

Atracții și obiective turistice Bucovina

Voroneț este o destinație turistică minunată în România, oferind o combinație unică de frumusețe naturală și patrimoniu cultural. Iată câteva obiective pe care merită să le vezi:

  • Mănăstirea Voroneț: Cunoscută și sub numele de „Capela Sixtină a Estului”, este o mănăstire faimoasă pentru frescele sale exterioare de culoare albastru intens, cunoscute sub numele de „Albastrul de Voroneț”. Frescele înfățișează scene religioase și sunt un exemplu de artă bizantină în stilul moldovenesc. Mănăstirea datează din secolul al XV-lea și a fost înscrisă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

  • Muzeul Satului Bucovinean este un muzeu în aer liber care oferă o privire în istoria și cultura Bucovinei. Aici puteți vedea case tradiționale, biserici de lemn și alte construcții vechi, precum și obiecte tradiționale, instrumente și artefacte specifice acestei regiuni.

  • Atelierul de Icoane pe Sticlă al lui Nicolae Ursoi este renumit pentru icoanele pe sticlă pe care le realizează. Este o tehnică tradițională specifică zonei Bucovina.
  • Rezervația Naturală „Pădurea Bogdana” care se află în apropierea satului Voroneț. Este o rezervație naturală, un loc perfect pentru drumeții și plimbări în natură. Pădurea este bogată în biodiversitate și adăpostește numeroase specii de plante și animale.
  • Voroneț este amplasat într-o regiune pitorească, iar din această zonă puteți explora și alte atracții precum Mănăstirea Humorului, Mănăstirea Sucevița și Castelul Mihăileni.

Daca planuiesti urmatoarea vacanta in Bucovina, trebuie sa citesti neaparat articolele de mai jos:

Obiceiuri și tradiții în Bucovina

Ce și unde să mănânci în Bucovina: Rețete culinare unice în lume

12 Locuri de vizitat în Bucovina: Atracții și obiective turistice unice

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…