Tarnita Forest Lake: cabane montane într-o oază de relaxare

Tarnita Forest Lake: cabane montane într-o oază de relaxare

Tarnita Forest Lake: cabane montane într-o oază de relaxare 870 555 Wildventure

Tarnita Forest Lake – Rezervă acum

Astăzi ne-am trezit dintr-un vis, cu următorul gând: Dacă am putea picta viața, cum am face-o? Am luat la pas sute de locații ce ne-au trecut prin tălpi, dar abia azi am descoperit răspunsul, Tarnita Forest Lake, un complex de cabane montane, amplasate chiar pe malul lacului Tarnița, din județul Cluj.

Tarnița e o pictură ce se revarsă în priviri, un lac întins ce ia în brațe cerul și culmile împletite de vegetație. E liniște. E natură. E încântare și relaxare. Un loc perfect, care devine un loc de suflet pentru o vacanța cu prietenii, familia sau colegii de serviciu.

tarnita forest lake

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat. Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc, creat cu drag pentru voi, călătorii pasionați de meleagurile pitorești.

În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare. Haideți în călătoria virtuală, și după mergeți unde vă duce sufletul.

Plimbări prin natură și fotografii perfecte

Dacă ar trebui să alegeți un loc ideal pentru relaxarea de weekend, în care să vă bucurați de splendoarea naturii și să creați o galerie cu peste 1000 de poze fenomenale, aici, la Tarnița e locul potrivit. Drumul cotește printr-un labirint al pădurii, iar voi vă pierdeți printre cărări, în timp ce ascultați concertul păsărilor, acompaniate de acrobația crengilor și frunzelor foșnitoare. Briza montană e tichetul vostru spre concert, iar lacul e loja in care sunteti invitati sa pasiti catre o alta lume.

Plimbările cu barca sau canoe pe lac sunt revelatorii. Parcă simțiți că nu ați mai vrea nimic, decât să rămâneți împietriți aici fie și pentru o lună. Ce gânduri! Nu vă temeți de ele, doar v-a prins vraja frumosului și a meditației, pentru că mintea și sufletul și-au găsit pacea în pofida haosului de la care tocmai ați venit – orașul.

Cum soarele își proiectează tentaculele în vacanța voastră, cu siguranță o baie în lacul Tarnița este o completare a bucuriei pe care deja o trăiți.

Căutați un traseu uimitor prin munte, cu iz de adrenalină? La o aruncătură de băț veți descoperi un traseu uimitor prin Cheile Turzii. Traseul vă va plăsmui prin răcoarea florei montane, printre poduri din lemn, pârâuri și o mică cascadă izvorâtă pe un perete de munte din care dacă beți, vă veți revigora. Traseul este accesibil oricui, doar atenția să fie la ea acasă, pentru că peisajele deosebite pot răpi privirea. Vor fi situații când traversarea se va face exclusiv ținându-vă de lanțurile brodate pe versanți, drumul se va îngusta, iar sufletul va palpita. Drumeția prin Cheile Turzii vă va dezvălui zone de escaladare, via-ferrata și tiroliană. Simțiți din plin bucuria momentului!

Dacă vreți să porniți spre explorarea unui loc de basm, tot în apropiere de Tarnița veți găsi Cetatea Liteni. Încununată pe vârf de munte și plasată într-un regat montan, drumeția ascunde peisaje de vis și râuri fermecătoare.

Cu siguranță, Tarnița e o destinație de unde încep multe drumeții și activități dragi sufletului. Descoperiți-le singuri ori alegeți să vă relaxați doar pe lângă una dintre cabanele voastre montane. Haideți să aflați ce vă așteaptă!

Tarnita Forest Lake: cabane perfecte pentru vacanța la munte

Pe un drum ușor accesibil, străbătut prin munți și păduri, veți ajunge într-o poveste a uimirii, la Tarnita Forest Lake. Trei cabane de munte, vă ademenesc, alegeți-o pe cea care vă atinge sufletul. Îmbrăcate în straie din lemn, cu detalii rafinate ale unui lux oferit de simplitate și confort. Odihnă garantată în paturi moi, de unde se privește spectacolul naturii. Afară, natura abundă a bucurie, iar de la cabana voastră, ferestrele par invizibile contopindu-se întru totul cu peisajul.

cazare tarnita forest lake

cazare tarnita forest lake

cazare lacul tarnita

cazare tarnita cluj

tarnita forest lake

tarnita forest lake

tarnita forest lake

tarnita forest lake

cazare lacul tarnita

Faceți un mic concurs de pescuit, ce spuneți? Aveți și plasă pentru pești, care să găzduiască bunătățile. Alături de prieteni, puneți-vă în aplicare aptitudinile de bucătari și gătiți peștele după bunul plac, la grătar ori în cuptorul bucătăriei moderne.

La lăsarea nopții, pe terasa spațioasă de pe lac, povestiți alături de cei dragi și creați noi amintiri. Diminețile ideale încep pe ponton, la terasă, cu un peisaj magnific și o sesiune de energie oferită de decorul naturii, cafeaua pare a fi uitată aici. 

peisaj tarnitavacanta lacul tarnitaSă înceapă povestea vacanței voastre!

P.S. Tarnita Forest Lake este perfectă pentru petreceri, celebrarea evenimentelor și chiar teambuilding-uri. Fiecare moment își găsește locul memorabil aici.

Rezervați-vă singuri experiența

Răsfăț și relaxare la munte, în cabane de vis, contopite total cu lacul, cerul și crestele împădurite. Pescuit, înot, canoe, plimbări cu barca, drumeții și clipe unice alături de cei dragi, la Tarnita Forest Lake.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre basmele copilariei.

rezerva acumText: Alice Cazan

2 comentarii
 • Buna ziua.
  Ma puteti ajuta va rog cu o oferta ptr cazare ptr 5 adulti si 4 copii-ideal 2 duble si o camera quadrupla sau apartament- ideal cu mic dejun si cine ptr perioada :
  5- 9/10 august
  Multumesc tare mult.
  Corina Agarici
  0722223038

 • Buna ziua, primiti vouchere Edenred? Multumesc!

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…