Casa Cifu: O binemeritată pauză în suflul pădurii

Casa Cifu: O binemeritată pauză în suflul pădurii

Casa Cifu: O binemeritată pauză în suflul pădurii 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Simți că ai nevoie de o pauză de la viața tumultoasă?

Astăzi îți prezentăm tihna la Casa Cifu, o cabană pentru opt persoane (inclusiv copii), cu jacuzzi, aflată în Toplița, județul Harghita.

casa cifu

În depărtări se pierde orașul și mergi pe un drum brăzdat cu păduri. Ajungi într-un loc izolat, în inima unei păduri de confiere, iar în zare vezi munții.

Cabana este precum un vis frumos. În interior se dezlănțuie eleganța prin mobilierul din lemn, candelabrele spectaculoase, obiectele vintage și cărămida așezată ca o piesă perfectă în puzzle-ul zonei de relaxare. Ai trei dormitoare, unul foarte interesant cu o scară ce urcă spre somn, două băi, un living și o bucătărie utilată.

Haide să te răsfeți în jacuzzi și să respiri aer de munte!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Distrează-te pe cea mai lungă pistă de bob din România

Ai venit la Casa Cifu să îți iei o pauză binemeritată de la tot și să te distrezi. Perfect, pentru că la Toplița doar de asta vei avea parte.

Cum îți surâdea ideea de a te da pe un bob care trece pe lângă brazi? La 15 minute de cabană găsești cea mai lungă pistă de bob din România – Alpine Coaster Toplița. Aceasta are o lungime de peste 1800, cu curbe de senzație, care lasă la vedere un peisaj idilic. Viteza maximă este de 40 km/h. Simți adrenalina deja?

Creează-ți amintiri împreună cu cei dragi. Te poți da cu copilul, cu partenerul sau cu un prieten pe același bob, condiția fiind să nu depășiți împreună 150 de kg. Prețul este de 15-20 de lei/persoană/tură. 

Parcă nu ai mai pleca de aici, adrenalina creează dependență. Este distractiv, te contopești cu briza de munte și privirea îți este defătată cu peisaje idilice. Ai decis totuși să continui călătoria?

Descoperă o cascadă unică în România

La 5 kilometri de bob se află o cascadă cu apă termală, Cascada Mezotermală Toplița. Aceasta este unică în România și în Europa mai există doar una (în Italia). Cascada s-a format pe terasa râului Mureș, din depuneri de calcar și travertin. În timp ce mergi cu mașina, să te uiți pe geam, pentru că se află fix lângă drum.

Simți vaporii calzi cum îți ating obrazul? Temperatura apei sale ajunge chiar și la 27 de grade. Natura oferă uimire, astfel, apa cascadei își păstrează temperatura caldă și în timpul iernii, înghețând foarte rar. Imortalizează spectacolul pe camera foto.  

Găsești fantomele de la castel?

Lasă camera foto pornită, pentru că la 5 minute se află un castel, Castelul Urmanczy. A fost construit între anii 1903-1906, aparținând lui Urmánczy Jeromos, de origine armeană. Castelul îmbină stilul Art Nouveau cu arhitectura castelelor transilvănene. Amprenta timpului s-a lăsat peste el, însă măreția sa uimește privirea.

Discutând cu localnicii ai să afli că mulți dintre ei simt prezențe bizare în zona castelului, iar noaptea s-ar observa linii stranii împrejurul său. Că este doar un mit sau o realitate rămâne să simți sau să vezi.

Pârtie de schi

Iubești să schiezi sau să te dai cu snowboard-ul? Casa Cifu este alegerea perfectă pentru vacanța de iarnă, pentru că se află la 750 de metri de Pârtia de Schi Bradul.

Casa Cifu: Cabană cu ciubăr, în Toplița

Înconjurată de brazi, cu un peisaj pe care l-ai privi necontenit, se află un loc de vis pentru familii sau un grup de prieteni, Casa Cifu.casa cifu

Lăsând orașul în spate, și tot mergând ai să găsești cabana într-o zonă izolată, dar cu tot confortul dorit.

Aceasta îmbracă straiele eleganței și te îmbie la relaxare. Are trei dormitoare, dintre care unul mai deosebit, cu o scară care urcă spre visare. Bucătăria în tente vintage este utilată complet. Cu pofta de viață dată de aerul curat și de cei dragi, mâncarea se pregătește în câteva clipe. Apoi, te poți destinde în living sau și mai bine, în jacuzzi.

Rezervă singur experiența!

Cauți o cabană izolată? Vrei să stai în jacuzzi, să te distrezi pe bob, să descoperi locuri inedite și să schiezi? Haide în pădure, la Casa Cifu, Toplița, județul Harghita.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…