Piece of Heaven și Piece of Dream: Un refugiu al fericirii, în pădure

Piece of Heaven și Piece of Dream: Un refugiu al fericirii, în pădure

Piece of Heaven și Piece of Dream: Un refugiu al fericirii, în pădure 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Trebuie să îți arătăm neapărat ce căsuțe wow am găsit într-o pădure de lângă Râșnov. Când le-am văzut prima dată am exclamat: Oare acestea sunt căsuțele zânelor pădurii?! Am dat peste un tărâm neștiut?! ,,Desigur, un tărâm al fericirii!”, completează gazda, care ne-a lămurit că aceste căsuțe sunt două cazări unice, nu căsuțele vreunei ființe magice.

piece of heaven

Locul este un mic refugiu, ideal pentru un cuplu ori pentru un mic grup care vrea să dea uitării orașul.

Aici nu mai urlă claxoanele, sirenele și vocile, nu se mai văd clădiri înalte, oameni care aleargă toată ziua și nu mai este stres. În schimb, fii pregătit să auzi un râu, să vezi crengi de brad care dansează, muntele și să te relaxezi.

Căsuțele au fost construite din brad și mesteacăn. Intrăm în fiecare și îți spunem în rândurile următoare ce am descoperit.

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Ce să vizitezi în Rasnov și împrejur?

Picioarele noastre au stat cuminți de data aceasta. Pentru că am explorat mult zona, ne-am dorit doar o clipă să nu facem nimic.

Iată ce poți să vizitezi în apropiere:

  • Cetatea Râșnov;
  • Peștera Valea Cetății;
  • Castelul Bran;
  • Muzeul Satului Brănean;
  • Peștera Liliecilor.

Despre acestea am mai povestit în articolele de pe site.

Descoperă chei impresionante, oase de urs de peșteră și o floare unică în lume

Ne place să găsim locuri în care nu am umblat, pentru că sunt atâtea locuri frumoase care merită văzute. Așadar, este o nouă zi. Am gătit o omletă delicioasă și am mâncat-o în timp ce ne uitam la televizorul natural. După am pornit.

La o oră distanță de căsuțe se află Cheile Dâmbovicioarei și Peștera Dâmbovicioara. La intrare în chei se plătește o taxă de drum. Cheile Dâmbovicioarei au doar doi kilometri. Drumul merge printre pereții impunători de stâncă ai muntelui, care ating undeva la 200 de metri.

Printre pereți, o gură încrustată cu ramuri verzi se deschide. Ajungem la Peștera Dâmbovicioara. Deși micuța, ne-au fermecat formațiunile sale care seamănă cu o labă de urs, un elefant și un cap de tigru. Ghidul ne prezintă oasele ursului de peșteră și fragmente de pictură rupestre, găsite în peșteră.

Căutând ce să mai vizităm, am aflat de o floare unică în lume – Garofița Pietrei Craiului. Se găsește în perioada iulie – final de august, pe stâncile cu iarbă, pe care bate soarele. Are o culoare roz aprins, cinci petale presărate cu pete albe, un centru de culoare mai închis și cam 3 cm. Garofița a fost descoperită în urmă cu 150 de ani și este protejată prin lege.

Piece of Heaven și Piece of Dream: Căsuțe de poveste în județul Brașov

Într-o pădure aproape de Râșnov, pe la marginea căreia trece un râu, iar muntele-i este vecin, se află două căsuțe de povești, Piece of Heaven și Piece of Dream. Gardienii căsuțelor sunt doi câini ciobănești, care te vor urmări peste tot și care se vor juca cu tine.

Căsuțele par a fi ale unor ființe magice datorită design-ul lor unic. Acestea au fost construite cu pasiune, din lemn de brad și mesteacăn.

piece of heaven

cazare brasov

caine

Piece of Heaven dă impresia unei căsuțe în copac. Cu un aer romantic, aceasta poate găzdui doi călători. Dispune de șemineu, chicinetă, baie și un pat plasat lângă ferestre pe care ai timp să privești pădurea și muntele.

Piece of Dream este o căsuță din țara minunilor, care poate găzdui patru persoane. Înăuntru dezvăluie o bucătărie utilată, baie, două camere cu perete din sticlă, în care să ai parte de un somn de vis.

piece of dream

piece of dream

piece of dream

cazare rasnov

brasov

În grădină ai la dispoziție hamac, grătar și foișor.

Pregătește-ți bagajele și haide într-un loc special.

Rezervă singur experiența!

Cauți să fii departe de jungla urbană? Visezi la o căsuță în pădure, unde respiri aer curat, auzi râul, frunzele foșnind și ai confort contemporan? Atunci haide la Piece of Heaven sau Piece of Dream, aproape de Râșnov, județul Brașov.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…