Casa de sub Șipote și Căsuțele ei: Cazare pet friendly, spectaculoasă, în Porumbacu de Sus

Casa de sub Șipote și Căsuțele ei: Cazare pet friendly, spectaculoasă, în Porumbacu de Sus

Casa de sub Șipote și Căsuțele ei: Cazare pet friendly, spectaculoasă, în Porumbacu de Sus 1079 1349 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Casa de sub Șipote și Căsuțele ei este o destinație de vacanță inedită, la poalele Munților Făgăraș, în Porumbacu de Sus.

Locația este ideală, având în apropiere o mulți de atracții și obiective turistice de neratat.

casa de sub sipote si casutele ei

casa de sub sipote porumbacu

Casa de sub Șipote: Confort și relaxare în natură, la poalele Făgărașilor

Locația pune la dispoziție 16 locuri de cazare compartimentate astfel: 10 locuri în cabana tradițională și 6 locuri în 2 căbănuțe spectaculoase.

Cabana tradițională dispune de 5 dormitoare duble și 4 băi. La parter se află un living spațios, cu șemineu și o zonă de dining. Bucătăria pune la dispoziție toate cele necesare pentru un sejur prelungit, fiind complet mobilată și utilată.

cazare porumbacu

top cazari porumbacu

Cele 2 căbănuțe au fiecare câte 1 dormitor dublu cu baie proprie. Fiecare unitate este dotată cu o bucătărie mobilată și utilată cu strictul necesar, o cameră de zi cu TV și canapea. La exterior, căsuțele au câte o terasă unde vă puteți încarcă cu energie și aer curat de munte.

cazari inedite muntii fagaras

casa de sub sipote si casutele ei

cazare inedita 2 persoane sibiu

cazari inedite romaniacazare 2 persoane porumbacu

cabana de sub sipote

La exterior, Casa de sub Șipote pune la dispoziție o zonă de relaxare pentru toți cei care aleg să îi treacă pragul. O zonă pentru focul de tabără, șezlonguri, ciubăr și saună. Indiferent de sezon, cabana oferă un cadru perfect pentru a te relaxa și a-ți încărca bateriile.

cazare cu ciubar

Asta nu e tot! Cazarea permite și animăluțului tău să te însoțească.

Ce să vizitezi în zonă

Castelul de Lut, Valea Zânelor: Un tărâm de basm care, cu siguranță, vă va fermeca. Loc al relaxării și al incantarii, Castelul de Lut a fost construit în 2014 având la bază un concept unic de Casă Naturală de Poveste.

Povestea Calendarului este un loc care te transpune direct in basmele copilărie și se află chiar lângă Castelul de Lut.

Mănăstirea cisterciană Cârța a fost în Evul Mediu un așezământ monahal din Țara Făgărașului. Locul este încărcat de istorie și este vizitat anual de sute de turiști. Poți opta să te plimbi pe domeniul liniștit și să explorezi ruinele ai căror pereți poartă de peste 700 de ani amintirea bătăliilor și invaziilor suferite de Transilvania. Tot aici s-a desfășurat și acțiunea filmului de groază „The Nun”.

Palatul Brukental numit și Edenul Transilvaniei, situat în Avrig. Un loc mirific și plin de istorie care are forma Palatului Schonbrunn din Viena. A fost proiectat de același arhitect din acea vreme, însă palatul din România este o miniatură de 7 ori mai mică.

Transfăgărășan: cel mai frumos drum montan din țară. Traseul este deosebit datorită peisajelor întâlnite pe tot parcursul drumului, cu multe curbe periculoase, diferențe mari de nivel, stânci și prăpăstii precum și cascade abrupte. Lacul Bâlea situat chiar în inima Transfăgărășanului, fiind principala atracție a acestei zone.

Sibiu. Incheiem lista propunerilor cu unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Indiferent că alegi să faci o plimbare în centrul vechi sau să savurezi o cafea la una din terase, șarmul acestui oraș te va cuceri.

Planifici următoarea vacanță în România și nu știi ce zonă sa alegi? Pe blogul nostru vei găsi propuneri de cazări spectaculoase, obiective turistice și multe altele. Sperăm să te inspire!

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…