Butoaiele Transilvaniei: Experiență unică într-o cazare inedită, cu piscină, saună și ciubăr din Mediaș

Butoaiele Transilvaniei: Experiență unică într-o cazare inedită, cu piscină, saună și ciubăr din Mediaș

Butoaiele Transilvaniei: Experiență unică într-o cazare inedită, cu piscină, saună și ciubăr din Mediaș 1024 683 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

 

Căutați o cazare excepțională în inima Ardealului?

Butoaiele Transilvaniei îți oferă o experiență unică în fosta metropolă istorică a vinului din Transilvania

Piscină, ciubăr, saună și un restaurant cu specific local te așteaptă să petreci câteva zile de liniște și relaxare deplină.

Butoaiele Transilvaniei Medias

Butoaiele Transilvaniei: Cazare inedită cu facilități premium în Mediaș

Locația este un adevărat paradis al relaxării. Acesta dispune de 46 de locuri de cazare. 6 camere duble și triple se află în clădirea principală, iar 8 căsuțe în formă de butoi te așteaptă în grădină. Fiecare cameră/căsuță are baie proprie, iar micul dejun este opțional la prețul de 30 de lei.

cazare inedita medias

cazare spectaculoasa transilvania

cazare inedita butoaiele transilvaniei

Restaurantul se află în clădirea principală, unde poți găsi mâncare delicioasă, gustări și băuturi. Pentru zilele de vară, restaurantul are și o terasă frumos amenajată în aer liber, unde te poți bucura de un mic dejun delicios sau o cină sub clar de lună.

cazare exceptionala transilvania

Amenajarea exterioară este una senzațională! Fiecare colțișor este amenajat astfel încât să ai parte de toată relaxarea și intimitatea necesară. O zonă de lounge în aer liber se află în apropierea căsuțelor, dotată cu balansoar și bean bang-uri. De asemenea, ciubărul este situat tot în zona căsuțelor și este destinat tuturor celor cazați la Butoaiele Transilvaniei.

butoaiele transilvaniei cazare cu spa

Piscina este deschisă doar până în Septembrie și este o facilitate perfectă pentru zilele călduroase de vară.

cazare cu piscina medias

Sauna este și ea inclusă în prețul cazării și te așteaptă să petreci câteva momente de relaxare și purificare.

cazare cu sauna

Atracții și obiective turistice în Mediaș

Mediașul este un oraș fortificat vechi, din județul Sibiu, care merită străbătut la pas. Iată câteva atracții și obiective turistice din acest oraș:

 • Cetatea Mediaș
 • Turnul Aurarilor sau Turnul ,,Forkesch,,
 • Centrul Vechi
 • Casa Rosenauer
 • Casa Schuller

Atracții și obiective turistice județul Sibiu

 • Muzeul Astra este situat În Dumbrava Sibiului, pe Calea Rășinari și reprezintă cea mai importantă instituţie etnomuzeală din România. Muzeul s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală, iar în acest muzeu în aer liber vei regăsi creații ale civilizației populare tradiționale.

 • Muzeul Locomotivelor cu Abur din Sibiu este un loc mai puțin cunoscut de români, dar cu siguranță merită vizitat.
 • Castelul de lut Valea Zânelor este un loc feeric, aflat la doar 40 km de Sibiu.
 • În imediata apropiere a Castelului de lut se află Povestea Calendarului, un loc de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. În fiecare sezon, locația este amenajată cu specificul fiecărei luni.
 • Orașul Sibiu este un oraș turistic din inima Transilvaniei unde poți vizita numeroase obiective turistice: Podul Minciunilor, Turnul Dulgherilor, Muzeul de Vânătoare ,,August von Spiess” și Muzeul de Istorie Naturală.

 • Muzeul National Brukenthal din Sibiu este cel mai vechi muzeu din țară, dar și cel mai mare din sud-estul Europei. Este primul muzeu din România care a primit Premiul Uniunii Europene pentru Patrimoniul Cultural Europa Nostra în 2010, dar și primul muzeu din România care a fost admis în Clubul de Excelență The Best in Heriage.

Ești în căutarea unui sejur în Deltă, Moldova, Oltenia, Banat sau Muntenia? Vrei să descoperi noi locații pe care nu ai apucat să le vezi încă? Pe blogul nostru vei găsi sute de cazări inedite și atracții turistice de peste tot din țară.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…