Casa dintre sălcii: Cazare tradițională în Delta Dunării

Casa dintre sălcii: Cazare tradițională în Delta Dunării

Casa dintre sălcii: Cazare tradițională în Delta Dunării 1024 683 Wildventure

Casa dintre sălcii 

viziteaza delta dunarii

 

Astăzi vă prezentăm Casa dintre sălcii, o experiență de vis în România sălbatică.

Această casă tradițională în care vă puteți caza se află în Uzlina, unul dintre cele mai sălbatice sate pescărești din Delta Dunării. Accesul se poate face doar cu barca, pe care o puteți lua din cel mai apropiat port, Murighiol.

Călătoria e impresionantă. Apa și natura se revarsă într-un tablou pitoresc. Sunteți personaje principale și aveți rolul de a admira spectacolul din Delta Dunării. Scenariul e scris deja. Vă așteaptă o casă tradițională cu acoperiș din stuf, interior din lemn și consacratele culori de alb și albastru ale Deltei Dunării.

Creați amintiri memorabile. Relaxați-vă la piscină si degustati cele mai renumite rețete pescărești, gătite cu ingrediente proaspete, procurate de pe plan local. Degustați renumitele vinuri din Dobrogea și explorați împrejurimile pe barcă.

Gratie noii noastre platforme, Travlocals.com, veti putea rezerva cele mai frumoase experiente in Delta Dunarii, direct de la localnici. Astfel, veti evita plata oricaror taxe sau comisioane suplimentare. In plus, veti putea verifica singuri: 

 • disponibilitati;
 • preturi;
 • facilitati;
 • regulile casei;
 • politica de rezervare;

FESTIN CULINAR ÎN ROMÂNIA SĂLBATICĂ

Casa dintre salcii dă un festin culinar în fiecare zi, în cinstea paradisului ce o înconjoară . Preparatele sunt din producție proprie, cum ar fi icrele, scrumbia marinată și afumată, legumele și fructe, iar peștele e proaspăt pescuit.

retete culinare delta dunarii

retete culinare delta dunarii

Ospățul cuprinde rețete tradiționale din Delta Dunării. Peștele pe pat de varză este o specialitate aici. Iată alte câteva dintre deliciile care vă așteaptă: pește cu mămăligă și mujdei, ciorbă de pește la ceaun, pește copt în cuptor, la foc de lemne, pâine pregătită pe vatră. Desertul e de vis: brânzoaice, plăcinte cu mere, checuri cu gem și brioșe.

PLIMBĂRI CU BARCA ȘI EXCURSII PRIN DELTA DUNĂRII

Casa dintre salcii pune la dispoziție drumeților ambarcațiuni pentru a crea expediții de neuitat în rezervația Deltei Dunării.

Turiștii pot alege:

 • Barca starcraft, ideală pentru 2-4 persoane, fără motor, disponibilă gratuit, cu rezervare, pentru plimbări în apropierea casei.
 • Barca Forward 520, adecvată unui grup de 5 persoane, tariful este de 180 lei/oră, potrivită pentru excursiile locale.
 • Catamaran Gill Getter 722, ideal unui grup de 10 persoane, tariful este de 250 lei/oră, adecvată în excursiile locale.

plimbari barca delta dunarii

Excursiile de o zi sunt organizate în tururi

 • Uzlina – Sfântul Gheorghe
 • Uzlina – Sulina
 • Uzlina- Pădurea Letea
 • Uzlina – Caraorman – Sanctuarul păsărilor

De asemeni, la cerere se organizează tur de degustare de vin la podgoriile locale, concurs de pescuit, cu eliberarea capturii.

CASa DINTRE SĂLCII: Cazează-te în epicentrul celui mai mare ecosistem umed din Europa

Casa dintre sălcii are o arhitectură tipic dobrogeană, cu acoperiș din stuf, interior din lemn și culori predominante de alb – albastru. Până să ajungeți la complex trebuie să străbateți un frumos traseu cu barca. Aceasta este singura cale de acces. Experiența este una de basm, iar infuziile de adrenalina nu lipsesc.

casa dintre salcii uzlina

Casa pune la dispoziție călătorilor 10 camere, dintre care 8 camere duble și 2 triple. Fiecare dintre acestea are grup sanitar propriu. De asemeni, apartamentul suită este perfect pentru o familie. Acesta are două camere duble. Interiorul cuprinde mobilier din lemn, camere decorate simplu, pentru a oferi o atmosferă conectată la natură și tradiție. Paturile confortabile, televizoarele, internetul wi-fi și aerul condiționat vor asigura turiștilor cel mai ridicat nivel de confort.

casa dintre salcii uzlina

cazare uzlina

În grădină relaxarea are loc la piscină, în hamac, pe șezlogul cu umbrelă din stuf sau pe ponton, privind ziua care se scurge cu încetinitorul în sălbăticia Deltei Dunării. Copiii se pot juca într-un parc rustic, cu tobogan și leagăne sau pot explora grădina, aflând detalii fascinante despre creșterea florilor, a fructelor și legumelor.

Cei care doresc să pescuiască și să gătească după rețete pescărești locale au la dispoziție două foișoare cu grătar.

casa dintre salcii uzlina

cazare cu piscina delta dunarii

casa dintre salcii delta dunarii

casa dintre salcii delta dunarii

pescuit uzlina

cazare cu piscina delta dunarii

casa dintre salcii uzlina

casa dintre salcii uzlina

Rezervați-vă singuri experiența

Căutați o experiență de vis în România sălbatică? Vreți să vă plimbați cu barca, să descoperiți biodiversitatea Deltei Dunării, să pescuiți, să aveți parte de un festin culinar cu specific local? Să vă relaxați în piscină, pe șezlog și să vă bucurați din plin de România sălbatică?

Nu mai stați pe gânduri și rezervați cazare la Casa dintre sălcii, din Uzlina. Luați legătura direct cu gazda. Evitați orice taxă sau comision perceput de alte platforme sau agenții de turism!

rezerva acumExperiențele inedite din România trebuie transmise mai departe. Doar așa autenticitatea și frumusețea țării va fi cunoscută de cât mai mulți turiști.  Distribuiți articolul și fiți alături de noi în această aventură! Scopul nostru e să identificăm pentru voi cele mai autentice călătorii pe meleaguri românești.

Text: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…