Elysium Cabin, Someșul Rece: Bungalow-uri spectaculoase cu piscină lângă Cluj

Elysium Cabin, Someșul Rece: Bungalow-uri spectaculoase cu piscină lângă Cluj

Elysium Cabin, Someșul Rece: Bungalow-uri spectaculoase cu piscină lângă Cluj 828 620 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Vrei să petreci un sejur într-un loc montan izolat, dar ușor accesibil din oraș? Elysium Cabin este o locație la doar 32 km de Cluj-Napoca, cu piscină încălzită și view spectaculos.

Ești gata să afli mai multe?

elysium cabin somesul rece

Elysium Cabin: Cazare cu piscină în Munții Apuseni

Punctul forte al acestei locații este amplasarea ei. Situată în vârf de deal, proprietatea oferă oaspeților o priveliște spectaculoasă de jur împrejur, în fiecare anotimp.

Elysium Cabin pune la dispoziția oaspeților 6 locuri de cazare în 3 bungalow-uri separate. Fiecare bungalow este dotat cu un dormitor cu pat dublu și o baie proprie. Fiecare dormitor are geamuri mari de sticlă pentru a te putea bucura de o priveliște încântătoare în fiecare dimineață.

cazare somesul rece

cazare apuseni

Separat, se află un spațiu comun cu geamuri de sticlă. Aici vei găsi un living suficient de spațios pentru a petrece timpul cu cei fragi, dar și o bucătărie complet mobilată și utilată. Pe terasa acestui spațiu se află și o piscină exterioară încălzită pentru a profita de ea pe tot parcursul anului.

elysium cabin somesu rece

cabana cu piscina langa cluj

cabana cu piscina apuseni

Sună bine până acum, nu-i așa? Haide să vedem și ce activități puteți face în zonă.

Atracții și obiective turistice județul Cluj

La doar 15 km de cabană se află Lacul Tarnița, un lac pe care clujenii îl preferă în zilele călduroase de vară. Aici poți face plimbări cu paddle board-ul pe lac, cu caiacul sau chair cu un ponton mobil.

De asemenea, de la barajul Tarnița pornește un traseu de dificultate scăzută, pe care îl poarte parcurge oricine, însă view-ul pe care îl oferă este unul spectaculos. Piatra lui Lucaci se numește, iar traseul durează în jur de 3-4 ore dus-întors.

Dacă ești norocos, poate prinzi și o petrecere tematică la Village by the Lake. În weekend, aici, dar și în alte locuri de pe lac, se organizează petreceri exclusiviste.

Cascada Mare Ijar este situată într-un areal pitoresc, în apropierea lacului Tarnița. Accesul se face prin satul Beliș, iar de acolo este nevoie de o scurtă drumeție pentru a ajunge la cascadă. Aceasta are o cădere de aproximativ 20 de metri și este înconjurată de vegetație spectaculoasă.

Stațiunea Băișoara se află la 50 de km de Elysium Cabin. Este o stațiune frecventată de iubitorii sporturilor de iarnă, care își doresc un loc mai puțin aglomerat.

Lacul Beliș se afla și el în apropierea locației și este un alt lac spectaculos și la fel de ofertant prin prisma opțiunilor de relaxare.

Comuna Mărișel este situată în Munții Apuseni și este o zonă montană care oferă numeroase atracții naturale și obiective turistice pentru vizitatori. Numită și Țara Moților, aici peisajele pitorești te vor acapara. Pe timp de iarnă vei găsi pârtii de ski pentru toată lumea. Trasee pentru drumeții în natură sunt la tot pasul, iar peisajele pitorești și căsuțele tradiționale completeaza peisajul idilic.

Daca planifici urmatoarea vacanta in Apuseni, trebuie sa citesti neaparat articolele de mai jos:

Obiceiuri și Tradiții în Apuseni: Descoperă o destinație de vacanță unică

15 Locuri de vizitat în Munții Apuseni: Atracții și obiective turistice de neratat

Ce și unde să mănânci în Munții Apuseni: Rețete culinare locale

Vacanță în Munții Apuseni? Descoperă o destinație turistică recunoscută internațional

Dacă vrei să vezi mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din diverse regiuni ale țării, pe blogul nostru găsești o selecție impresionantă de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Accesând-o, vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de socializare, Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…