Cabana Doinița: Cabană A-frame, cu jacuzzi, în Maramureș

Cabana Doinița: Cabană A-frame, cu jacuzzi, în Maramureș

Cabana Doinița: Cabană A-frame, cu jacuzzi, în Maramureș 2016 1512 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Bucură-te de frumusețile județului Maramureș într-o cabană caldă și primitoare, aflată la poalele munților!

Cabana Doinița se afla în Borșa și este alegerea perfectă pentru un weekend petrecut cu cei dragi.

Este scoasă în evidență de construcția spectaculoasă, tip A-Frame, dar și de locația în care se află.

Indiferent de anotimpul în care alegi să te cazezi acolo, nu o să fii dezamăgit.

cabana doinita borsa

Cabana Doinița: Cazarea ideală în Munții Maramureșului

Cabana Doinița poate să găzduiască 8 oaspeți norocoși și este formată din 3 camere, fiecare cu pat dublu și baie proprie. Camerele sunt confortabile și decorate armonios.

cazare in borsa

Spațiul comun este format dintr-un living spațios, dotat cu o canapea extensibilă, bucătărie și zonă de dining. Cabana este modernă, având toate încăperile decorate cu elemente colorate și înflorate, care să te binedispună.

cabana inedita maramures

Mai mult de atât, grădina cabanei abundă de o mulțime de locuri în care să îți faci siesta. Chiar în fața cabanei este amenajată o terasă spațioasă, de unde poți admira peisajul de vis, întins pe șezlong. Pe lângă asta, este un loc perfect pentru mesele cu cei dragi.

De asemenea, dacă preferi să gătești în aer liber, ai la dispoziție și o zonă de BBQ acoperită. Aceasta conține toate ustensilele necesare pentru un grătar pe cinste.

Pe seară, după o zi lungă, poți alege să te relaxezi la un foc de tabără chiar în fața cabanei. Iar dacă nu te-ai încălzit suficient, poți să admiri stelele din ciubăr.

cabana a-frame borsa

cabana cu jacuzzi maramures

Orice preferi să faci, ai de unde alege. Așa că vino pregătit cu povești și voie bună! Cabana Doinița se ocupă de restul detaliilor.

Atracții și obiective turistice în Maramureș

Dacă ai reușit să îți iei inima în dinți și să te ridici de pe șezlong, iată ce locuri din apropierea cabanei poți vizita:

  • Pietrosul Rodnei este cea mai mare și complexă rezervație naturală din nordul țării și se întinde pe 3300 ha. De aici se pot admira mai multe vârfuri muntoase spectaculoase, cum ar fi Pietrosul Mare, care are o înălțime de 2303 m. Este un loc bun de vizitat pentru toți iubitorii de natură, fiind amenajate mai multe trasee, cu diferite niveluri de dificultate.

  • Cascada Măgura a fost descoperită relativ recent, fiind adăugată în circuitul turistic în anul 2020. Ea se află la poalele Măgurii, în Munții Rodnei. Accesul cu mașina este posibil doar până într-un punct, turiștii fiind nevoiți să continue drumul la pas. Având în vedere peisajul spectaculos al munților, cu siguranță, osteneala iți va fi răsplătită.

  • Peștera și izbucul Izvorul Albastru al Izei se află în comuna Săcel și este o arie protejată de interes național. Este reprezentată de o zonă montană, unde, printr-un fenomen impresionant, apele pârâului Măgurii străpung stâncile Vârfului Măgurii la intrarea în peșteră. Denumirea ariei este dată de nuanța verzui-albăstruie a izvorului, râul Iza fiind unul dintre afluenții acestuia.

  • Pârtia de schi din Borșa este situată în Munții Rodnei, fiind una dintre cele mai populare destinații de schi din România. Aici sunt amenajate mai multe trasee, cu diferite niveluri de dificultate. Din acest motiv, te poți bucura de sporturile de iarnă favorite, indiferent de experiența pe care o ai. Pârtia dispune și de un sistem pe cablu tip telegondolă. Aceasta are o lungime de 2.6 km și o capacitate impresionantă de 1800 de persoane pe ora. Turiștii pot opta să schieze chiar și de la jumătatea pârtiei. Astfel, există o stație intermediară, care oferă posibilitatea schiatului fracționat între zona superioară și zona inferioară a acesteia.

Dacă vrei să gasesti mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute, pe blogul nostru avem o selecție impresionanta de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…