Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Munților Parâng

Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Munților Parâng

Cazează-te într-o casă tradițională, la poalele Munților Parâng 694 466 Wildventure

> Rezerva cazare in case traditionale <

Acesta este unul dintre proiectele definitorii pentru site-ul nostru. O casuta traditionala, foarte bine conservata, atat la exterior, cat si la interior. Mobilierul este in proportie de 90% autentic si emana acel miros de lemn vechi, pe care il intalneam in copilarie cand mergeam la bunici, la tara. De obicei, acest gen de proprietati sunt foarte accesibile si iti ofera nu doar un loc de cazare, ci o adevarata experienta.

Casuta propusa de noi in acest articol a fost construita la inceputul anilor 1900. Aceasta are 3 dormitoare, o bucatarie, o veranda inchisa (folosita ca loc de servit masa) si o baie, putand sa gazduiasca pana la 9 persoane. Bucataria are iesire spre gradina din spate acolo unde aveti la dispozitie doua zone separate de luat masa, una amplasata sub razele soarelui, iar alta ferita de vant si ploaie.  Pentru a avea parte de o experienta rurala autentica, va trebui sa va faceti singuri focul in sobele amplasate in fiecare incapere. Avand in vedere pozitia geografica, focul trebuie facut in jur de 9 luni pe an.

Gradina este fantastica, arata foarte pitoresc si include o livada de meri, peri, pruni sau gutui si o plantatie de vita de vie.  Va puteti infrupta din toate daca nimeriti in sezonul roditor. Tot pe teritoriul acestei casute traditionale se afla si un izvor cu apa limpede si numai buna de baut. O puteti bea si de la robinet pentru ca alimentarea cu apa se face din acelasi izvor.

Aceasta casuta idilica este amplasata in satul Novaci, judetul Gorj. Se afla la doar 22 km de statiunea de ski Ranca, dar ofera si alte atractii turistice precum Pestera Muierilor (14 km), Pestera Polovragi (19 km), Horezu – localitate renumita pentru olarit (39 km) si Targu Jiu – puteti admira sculpturile lui Brancusi (46 km).

Ei bine, daca ati decis sa incercati o astfel de experienta, noua noastra platforma, Travlocals.com, va sta la dispozitie. Am creat un mijloc modern de conexiune intre gazdele celor mai frumoase experiente turistice din Romania si potentialii lor clienti.

Veti gasi acolo cazare in case traditionale, conace sau catele, glampinguri sau casute in copac, plimbari cu sania trasa de Husky prin munti si multe alte surprize. In plus, nu va trebui sa platiti niciun comision pentru rezervare, procesul avand loc doar intre dumneavoastra si gazda.

2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…