Casa Valeria, Băișoara: Cazare premium cu jacuzzi, lângă pârtia de schi

Casa Valeria, Băișoara: Cazare premium cu jacuzzi, lângă pârtia de schi

Casa Valeria, Băișoara: Cazare premium cu jacuzzi, lângă pârtia de schi 720 960 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ți-ar plăcea ca după o zi pe pârtiile din Apuseni să te relaxezi într-un jacuzzi?

Ei bine, Casa Valeria este propunerea noastră de astăzi.

Locația se află în stațiunea Băișoara, în imediata apropiere a pârtiei de schi și oferă oaspeților săi facilități premium.

Haide să vedem împreună ce are de oferit această cazare inedită din Munții Apuseni.

casa valeria baisoara

Casa Valeria: Cazare cu jacuzzi în Munții Apuseni

Cu o capacitate de maxim 6 persoane, Casa Valeria te așteaptă să petreci câteva zile într-o locație premium, la doar 40 km de Cluj. Locația pune la dispoziția oaspeților 2 dormitoare duble și 3 băi.

cazare inedita baisoara

cazare premium muntii apuseni

Parterul casei dispune de un living spațios, cu zonă de relaxare și șemineu și o bucătărie open space cu zonă de dining.

cazare inedita muntii apuseni

Ți-am atras atenția? Asta nu e tot! Piesa de rezistență a acestei locații este jacuzzi-ul exterior, funcțional pe tot parcursul anului. Ce poate fi mai relaxant decât să te relaxezi în jacuzzi-ul locației după o zi solicitantă pe pârtia de schi?

cazare cu jacuzzi baisoara

Tot în curtea casei Valeria se află și o zonă special amenajată pentru focul de tabără și suficient spațiu de joacă pentru cei mici.

casa valeria baisoara

Atracții turistice în județul Cluj

Județul Cluj are foarte multe de oferit: de la istorie, peșteri, cascade, până la trasee montane spectaculoase. Dacă alegi să petreci câteva zile la casa Valeria, iată cele mai renumite obiective turistice pe care le poți vizita:

  • Lacul Beliș este cel mai mare lac de acumulare din județul Cluj. Aici poți opta pentru o tură cu hidrobicicleta, caiacul sau alte activități pe care zona ți le pune la dispoziție.

  • Lacul Tarnița este cel mai cunoscut din zona Clujului, iar oamenii aleg acest lac pentru relaxare și pentru petrecerile renumite care au loc acolo.
  • Pârtia de schi de la Băișoara este la doar câteva minute de Casa Valeria și are o lungime de 1034 de metri. Urcarea este asigurată de două teleschiuri, iar ca dificultate, partea superioară a pârtiei este una ușoară, cu înclinație mică, iar partea inferioară este o pârtie medie spre avansată.
  • Cascada Vălul Miresei oferă un peisaj superb privitorului, atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Pe timp de iarnă, cascada fiind înghețată, este folosită de către alpiniști pentru cățărare.
  • Castelul Banffy a devenit cunoscut datorită găzduirii festivalului Electric Castle. Locația se află la 30 de km de Cluj, în localitatea Bonțida.

  • Cheile Turzii este un loc care oferă un peisaj spectaculos. Pentru iubitorii de adrenalină, aici se află și o tiroliană cu o lungime de 600 de metri. De asemenea, aici se află și un traseul impresionant prin chei.

  • Salina Turda este unul dintre cele mai importante obiective turistice din județul Cluj. Salina a fost modernizată, fiind astăzi un loc de relaxare și agrement.
  • Stufărișul de la Sic este o arie protejată la doar 50 de km distanță de Cluj.

Dacă vrei să mergi ceva mai departe, în sudul României, pe blogul nostru găsești zeci de variante pentru a-ți planifica sejurul. De la cazări spectaculoase până la atracții mai puțin cunoscute din țara noastră, toate sunt prezentate pe blogul nostru de călătorii. Tu alegi zona, iar noi venim cu propunerile.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…