Cabanele Petran, Borșa: Cabane cu view în Maramureș

Cabanele Petran, Borșa: Cabane cu view în Maramureș

Cabanele Petran, Borșa: Cabane cu view în Maramureș 2048 922 Wildventure

Cabanele Petran sunt destinația perfectă pentru o vacanță în Maramureș.

Amplasat într-un cadru de basm, la poalele Pietrosului Rodnei, acest mini resort cu arhitectură canadiană, oferă un view superb oriunde ai privi.

În plus, stațiunea montană Borșa, este înconjurată de numeroase atracții turistice pe care nu trebuie să le ratezi.

Cabanele Petran borsa

Cabanele Petran: Cazare inedită în Maramureș

Situate la doar 3,2 km de centrul orașului Borșa, locația pune la dispoziția oaspeților 9 căsuțe. Experiența trăită aici te lasă fără cuvinte.

cazare cu jacuzzi borsa

Fiecare cabana are 2 dormitoare, living si baie proprie. Livingul este dotat cu o bucătărie, spațiu de luat masa și o canapea dublă care poate fi folosită și pentru cazare.

top cabane borsa

Aici vei găsi tot confortul de care ai nevoie pentru a avea parte de un sejur relaxant. Designul cabanelor este conceput astfel încât arhitectura să fie mână în mână cu tradițiile zonei. Acestea sunt construite din lemn masiv, rotund sau semi rotund și se încadrează perfect cu peisajul montan.

La interior, cabanele sunt primitoare și oferă căldură prin îmbinarea lemnului cu elemente decorative rustice și piese moderne cu accente subtile de culoare.

Confort și priveliște de vis într-o statiunde de ski din Maramureș

Când ești în căutarea unei cabane la munte, în Maramureș, Borșa ar trebui să fie printre primele alegeri. Aici vei găsi tradiții autentice încă păstrate, peisaje de vis, opțiuni pentru diverse sporturi de iarnă sau nu și locații inedite.

Odată ce ajungi la Cabanele Petran, priveliștea montana îți va răpi pentru o perioada bună de timp privirea. Aici vei descoperi frumusețile naturii și aerul curat de munte te va înviora.

cabana la munte maramures

De asemenea, locația pune la dispoziție și două jacuzzi-uri în care te poți relaxa indiferent de anotimp.

Atracții turistice în Borșa

Stațiunea Borșa este renumită pentru peisajele feerice pe care le oferă și numeroasele activități din zonă. Astfel, vrem să îți lăsăm câteva obiective pe care merită să le vezi măcar o dată în viață:

  1. Cascada Cailor: este cea mai mare cascadă din România, situată la o altitudine de 1.300 de metri, cu o înălțime de aproximativ 95 de metri. Aceasta se formează în urma prelingerii apei într-un circ glaciar.
  2. Peștera haiducului Buftiuc: legendele acestei locații spun că aici își ascundeau pe vremuri haiducii comorile.
  3. Biserica din lemn ”Sf. Arhangheli Mihail și Gavril”: Biserica se află pe lista monumentelor istorice datorită picturilor și sculpturilor interioare.
  4. Izvoarele cu apă minerală: zona este renumită pentru izvoarele cu apă minerală, care sunt recomandate pentru tratarea afecțiunilor de stomac și nu numai.

Dacă ești pasionat de drumeții, în împrejurimi sunt câteva trasee montane spectaculoase. De aici poți începe drumeția spre Vârful Pietrosul, pe traseul turistic montan special marcat. Pe acest traseu vei avea ocazia să vezi Lacul Iezer și odată ajuns în vârf vei putea admira o panoramă spectaculoasă.

Lacul Iezer este un lac glaciar aflat în împrejurimile Borșei. Privit de sus, lacul seamănă cu harta României, aspect care face acest lac atât de vizitat.

Lacul Știol este un lac glaciar aflat la poalele Vârfului Gârgălău. Merită să fie vizitat dacă te afli în Borșa. Lacul mai poartă numele de Lacul Izvorul Bistriței Aurii pentru că din acest loc izvorăște râul Bistrița și este o sursă pură de energie.

Pentru mai multe cazări inedite, obiective turistice din diverse regiuni ale tării poți vizita blogul nostru unde vei găsi o mulțime de propuneri din partea noastră.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Un comentariu

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…