Cabana Coliba, Băișoara: Cazare inedită cu piscină încălzită și ciubăr în Munții Apuseni

Cabana Coliba, Băișoara: Cazare inedită cu piscină încălzită și ciubăr în Munții Apuseni

Cabana Coliba, Băișoara: Cazare inedită cu piscină încălzită și ciubăr în Munții Apuseni 1440 805 Wildventure

Cauți o cabană cu ciubăr și piscină încălzită pentru tine și prietenii tăi?

Vrei să fie aproape și de pârtia de schi?

Cabana Coliba este o cazare inedită din Băișoara, Munții Apuseni, la doar 40 km de Cluj.

Anunță-ți prietenii și haide să vedem ce pune la dispoziție acest loc încântător.

cabana coliba baisoara

Cabana Coliba: Cazare inedită în Apuseni

Dacă sunteți o gașcă mare, avem o veste bună pentru voi! Locația pune la dispoziția oaspeților 21 de locuri de cazare.

Cabana Coliba deține 10 camere cu baie proprie fiecare, iar compartimentarea este făcută astfel: 5 camere duble, 2 apartamente cu câte 2 camere fiecare și o cameră cu un pat dublu și un pat de o persoană.

cazare inedita muntii apuseni

La parter, cabana dispune de un living imens, frumos luminat, cu zonă de relaxare și zonă de dining. De asemenea, tot la parter se află și o bucătărie complet mobilată și utilată, iar la etaj se află camerele și încă o zonă de relaxare.

cazare inedita baisoara

cabana coliba muntii apuseni

Exteriorul cabanei este cel care îți va plăcea cel mai mult. Știi de ce? Piscina este încălzită pe tot parcursul anului, astfel încât să te poți bucura de ea și după o zi pe pârtie. Tot în curtea cabanei Coliba, vei găsi și un ciubăr unde te poți relaxa în timp ce te bucuri de peisajul montan.

cabana cu piscina incalzita apuseni

cabana cu ciubar apuseni

Dacă printre voi se află și copii, curtea pune la dispoziția voastră și un loc de joacă pentru cei mici, astfel încât să aibă și ei activitate.

cabana cu loc de joaca pentru copii baisoara

Atracții turistice în Munții Apuseni

Frumusețea zonei te va impresiona și te va face să te reîntorci cândva. Indiferent de sezonul pe care îl alegi să vizitezi această cabană, zona oferă activități pentru toate vârstele și pentru toate anotimpurile.

Astfel, lăsăm mai jos o lista de activități și zone pe care le poți vizita în Munții Apuseni:

Pârtiile de schi din Munții Apuseni: la doar câteva minute de cabană se află Pârtia de schi de la Băișoara, iar puțin mai departe se află pârtia de schi de la Buscat sau Mărișel.

Drumeții în Munții Apuseni: poți opta pentru trasee scurte sau trasee cu o dificultate mai mare. O tură de hiking spre Vf. Vlădeasa, sau Piatra lui Lucaci te vor face să iubești zona.

Poarta lui Ionele este un portal înalt de 17 metri, care reprezintă intrarea în una dintre peşterile “înfricoşătoare” ale Apusenilor.

Peștera Ghețarul de la Scărișoara care adăpostește cel mai mare bloc de gheață subteran din lume (în jur de 120.000 metri cubi).

Cascada Pișoaia și Dealul cu Melci este un adevărat spectacol creat de natură. Cascada înfățișează o cădere de apă de la 18 metri pe stancile abrupte.

Detunatele este un loc unic în România și reprezintă o stâncă cu peretele format din stive de bazalt.

Cetățile Ponorului este un traseu pentru turiștii mai experimentați și pentru pasionații de speologie. Complexul carstic de la Cetățile Ponorului a fost numit Everestul speologiei Române.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre zona în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară.

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

rezerva acum

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…