Cervus Măgura: Cazare în stil scandinav, într-un sat pitoresc din Buzău

Cervus Măgura: Cazare în stil scandinav, într-un sat pitoresc din Buzău

Cervus Măgura: Cazare în stil scandinav, într-un sat pitoresc din Buzău 1399 933 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

De data aceasta călătorim într-un sat pitoresc, cu peisaje idilice, din județul Buzău.

Aici se află Cervus Măgura, un domeniu cu cabane inedite, în stil scandinav, care se află la doar 30 de minute de Buzău, la 1 oră de Ploiești și la 2 ore de Brașov sau București.

Ești gata să descoperi această cazare spectaculoasă?

cervus magura buzau

Cervus Măgura: Liniștea și confortul din mijlocul naturii 

Decorate asemenea unor cabane din Alpii francezi, cu elemente atât rustice, cât și moderne, Cervus Măgura se află în apropierea naturii neîmblânzite din Subcarpații de Curbură.

cabana scandinava buzau

design scandinav buzau

cabana inedita in tinutul buzaului

Locația pune la dispoziția oaspeților 8 locuri de cazare în 2 cabane diferite. Fiecare cabană are un living open space, cu bucătărie și zonă de luat masa.

cabana inedita in magura, buzau

cazare spectaculoasa in buzau

De asemenea, fiecare cabană are 2 dormitoare cu baie privată. Unul dintre dormitoare este situat la parter, iar celălalt se află la primul etaj, având și o terasă proprie.

cervus magura

Cervus Măgura oferă o întreagă experiență. La exterior se află o terasă comună pentru ambele unități. Aceasta este suficient de mare pentru a o împărți cu prietenii, având suficient spațiu pentru a găzdui 24 de persoane.

cabana capacitate mare buzau

Tot aici vei găsi și grătarul care așteaptă să gătească cele mai bune preparate, dar foisorul dispune și de un aragaz, o plită și o chiuvetă. Ai văzut? Aici ai parte de tot ce ai nevoie pentru un festin culinar!

cabana cu design scandinav magura

O grădina de legume, o podgorie îngrijită de peste trei generații și o mică livadă te vor întâmpina la Cervus Măgura.

Recent, a fost finalizată o a treia cabană, A-frame, puțin mai retrasă, dar cel puțin la fel de frumoasă.

Dacă ai ajuns până aici cu cititiul înseamnă ca locația ți-a atras atenția. Designul, locația și facilitățile sunt fix ce ai nevoie, nu-i așa?

Atracții și obiective turistice în Măgura, Buzău și împrejurimi

Dacă ceea ce oferă proprietatea nu e suficient, aici vei avea și câteva recomandări din partea noastră. De la activități pe care le poți face în zonă, până la atracții și obiective din împrejurimi.

Fântâna lui Mihai Viteazu se află în imediata apropiere a proprietății. Aceasta reprezintă fântâna monumentală, lungă de vreo 15 metri, zidită din beton și placată cu un frumos calcar cochilifer. Obiectivul marchează locul unde au poposit oștile lui Mihai Viteazu la trecerea lor pe valea Buzăului spre Transilvania.

Casa Memorială Vasile Voiculescu găzduieşte anual în luna octombrie, Gala Premiilor Concursului Naţional de Creaţie Literară ”Vasile Voiculescu” și reprezintă un obiectiv turistic important al zonei.

Tabăra de sculptură Măgura este mai mult decât o expoziție în aer liber, este un adevărat muzeu.  Este o oportunitate unică pentru turiști de a vedea cum se creează sculpturile, dar și de a interacționa cu artiștii și de a învăța mai multe despre procesul creativ.

Pe lângă expoziția permanentă de sculpturi, turiștii pot explora și zona înconjurătoare, care oferă vederi spectaculoase ale Carpaților de Curbură. În plus, Tabăra de Sculptură din Măgura este situată într-o zonă bogată în cultură și istorie, oferind turiștilor oportunități de a explora satele tradiționale din apropiere și de a vizita castele și biserici istorice din zonă.

În apropierea taberei se află și Schitul Cetăţuia care este un loc deosebit de pitoresc. Aceasta datează încă din secolul al XVIII-lea și este o mică vatră de sihăstrie.

Dacă ești în căutarea unui concediu în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii este gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice mai mult sau mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…