Supporter Chalet, Avrig: Cabană cu piscină și saună în Munții Făgăraș

Supporter Chalet, Avrig: Cabană cu piscină și saună în Munții Făgăraș

Supporter Chalet, Avrig: Cabană cu piscină și saună în Munții Făgăraș 1200 796 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Ești în căutarea unei cazări inedite la munte, cu piscină, saună și jacuzzi? Supporter Chalet te așteaptă într-un cadru montan spectaculos, cu numeroase facilități premium.

Adună gașca și haideți pe Valea Avrigului!

Supporter Chalet avrig

Supporter Chalet: Cabană inedită, situată într-un peisaj pitoresc montan

Localizată pe Valea Avrigului, la poalele Munților Făgăraș, Supporter Chalet este o cabană cu o capacitate de 30 de persoane. Fiind într-un cadru de poveste, cu vedere la munți, zona este perfectă pentru cei ce vor să scape de agitația orașului și să se bucure de câteva zile de liniște.

cazare muntii fagaras

Cabana dispune de 14 camere duble cu paturi matrimoniale și este formată din 2 cabane, una în care sunt 7 camere și 5 băi, iar cea de-a doua care are 7 camere și 6 băi.

cazare muntii fagaras

Supporter Chalet are un living spațios cu zonă de luat masa, astfel încât să te poți bucura de timp petrecut alături de prietenii tăi. De asemenea, bucătăriile sunt complet utilate și mobilate.

cabana cu piscina sibiu

Exteriorul acestei cabane este cel care atrage turiști ca un magnet. Aici vei găsi un spațiu de joacă pentru copii foarte frumos amenajat, astfel încât cei mici să aibă activitate.

cazare la munte

Tot la exterior se află și o piscină acoperită și o saună, funcționale pe tot parcursul anului. Masa de ping pong și fotbalul de masă sunt și ele prezente, iar piese de șah de dimensiuni mari sunt o atracție pentru turiștii de orice vârstă.

cabana cu piscina muntii fagaras

cabana cu sauna transilvania

Începi deja să împachetezi, nu-i așa?

Atracții și obiective turistice Sibiu

Dacă nu ești 100% convins de această escapadă, iată și câteva atracții și obiective turistice pe care le poți vedea în scurta ta ședere la Supporter Chalet. Zona este înconjurată de peisaje naturale impresionante și oferă oportunități pentru drumeții, turism rural și relaxare în mijlocul naturii.

  • Stațiunea turistică Avrig oferă oportunități de relaxare și tratamente spa, fiind cunoscută pentru apele minerale sărate și terapeutice. Aici poți găsi facilități pentru băi termale și alte proceduri de wellness.
  • Palatul Brukenthal Avrig este considerat Edenul Transilvaniei și aduce anual zeci de mii de turiști.
  • Biserica Fortificată din Avrig este un monument istoric construit în stil gotic și situat în centrul orașului. Biserica datează din secolul al XIII-lea și reprezintă un exemplu frumos al arhitecturii medievale.
  • Cascada Avrig este o destinație minunată pentru o drumeție în natură. Peisajul din jurul cascadei este deosebit de frumos și este potrivit pentru fotografii spectaculoase.
  • Cheile Avrigului te vor încânta cu peisajele pitorești și traseele de drumeție din zonă. Este un loc perfect pentru iubitorii de natură și aventură.
  • Castelul de Lut Valea Zânelor este o atracție principală în zona Sibiului. Construcțiile sunt realizate integral din lut, pereții sunt construiți dintr-un amestec de lut, paie, apă și nisip (totul fiind realizat manual), iar turnurile sunt făcute din piatră.

  • Povestea Calendarului a devenit faimoasă prin tematicile abordate de-a lungul anului. Este o destinație potrivită dacă se află și cei mici cu tine.
  • Traseul spre Vf Negoiu ( 2,535 m) este unul spectaculos, de dificultate medie spre avansat. Fiind al doilea cel mai înalt vârf din România, după vârful Moldoveanu, acesta este o destinație populară pentru alpiniști și drumeții.

Dacă vrei să găsești mai multe cazări inedite din țara noastră sau obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute, pe blogul nostru avem o selecție impresionanta de astfel de locuri.

O platformă doar pentru experiențe premium

Noua variantă a platformei Travlocals.com este acum disponibilă! Aici vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Vei putea vedea disponibilitatea în timp real și vei putea plăti online, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…