Crăița Merelor: O locație unde ai sta o eternitate

Crăița Merelor: O locație unde ai sta o eternitate

Crăița Merelor: O locație unde ai sta o eternitate 870 555 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Timpurile actuale au schimbat modul în care trăim. Dacă lucrezi de acasă de dimineața până seara, comanzi mâncare din lipsa timpului, te simți obosit, fără inspirație și îți dorești să schimbi asta, ai ajuns unde trebuie.

Astăzi îți povestim despre Crăița Merelor, o locație inedită, în satul Aninoșani, județul Dâmbovița, unde vei căpăta energie, inspirație și clipe pentru tine.

Călătorești spre Bazinul Pomicol Voinești, cea mai apreciată zonă pomicolă din țară. Aici găsești cele mai delicioase mere. Salivăm când scriem asta, iar tu le poți mânca din propria livadă și le poți afla secretele de plantat, îngrijit și depozitat, secrete care le dau acel gust delicios și unic.

Drumul este presărat cu parfum de fructe, vezi dealuri, livezi oriunde privești și auzi susurul râului Dâmbovița. Prin farmecul acestor imagini zărești o vilă albă, impunătoare, care te anunță că ai ajuns. Mergi înăuntru să îți lași bagajul. Acolo te întâmpină natura într-un confort visat. Ai la dispoziție 6 camere, 6 băi, living cu spațiu de luat masa, bucătărie utilată complet.

Acum fuguța în grădină, la cules pentru tine! În funcție de anotimp găsești mere, prune, nectarine, cireșe, piersici, mure, zmeură, căpșuni, smochine, gutui, roșii, castraveți, banane, mango cu gust de ananas. Yamy!

Crăița Merelor este o vilă perfectă pentru 12 adulți și 4 copii.

La micul dejun, inclus în prețul de cazare, primești ouă de țară, brânză, legume ori zacuscă, dulcețuri de casă, suc de mere din recolta casei și cafea. Delicios! Nu te mai poți sătura de acest loc.

Haide aici!

În acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a-ți  putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, vei putea discuta direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, vei putea verifica singur disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Descoperă o rezervație unică în Munții Bucegi

Cu recolta în desagă, pornești în explorări. La 70 de km de Crăița Merelor se află o rezervație unică în Munții Bucegi – Turbăria Lăptici. Situată la 1500 de metri altitudine, o mlaștină cu turbă de 1 m și podețe din lemn ți se deschide spre cunoaștere.

Rezervația cuprinde plante rare și foarte rare precum pipirigul, trifoiul roșu și salcia de turbă – o specie ce a supraviețuit Erei glaciare, care poate fi văzută foarte rar în alte țări. Traseul este unul lejer, durează cam 30 de minute și este fascinant! Rezervația este închisă iarna, în restul anului fiind deschisă, cu acces gratuit.

Cascada 7 izvoare: Locul cu cea mai pură apă din lume

Ți-ai plănuit ca în această vacanță să îți recapeți energia. Așa că mergi într-un loc unde apa rece de munte face minuni. La 17 km de Turbăria Lăptici, la o altitudine de peste 1000 de metri, Munții Bucegi ascund un loc incredibil, cu cea mai pură apă din lume, Cascada 7 izvoare.

Printre stânci și brazi falnici, apele cu aspect de voal, sparg liniștea zonei, te încântă, îți transmit boarea ca te trezește din oboseală și îți stârnesc setea.

Apele țâșnesc dintr-un lac subteran infinit, care nu a secat vreodată.

Potrivit specialiștilor, apa aceasta indică un număr de bacterii zero, fapt nemaiîntâlnit la vreo altă apă din lume. Există o teorie, conform căreia apa 7 izvoare traversează un câmp magnetic sau zăcăminte de argint, iar astfel bacteriile sunt împiedicate să se dezvolte.

Legenda spune că apa aceasta a vindecat bolnavi și că însuși zeul dacilor, Zamolxe a băut din ea pentru a fi nemuritor.

Lacul Scropoasa: Loc viral pe Instagram

La câțiva pași de Cascada 7 izvoare se află un lac cu o culoare de smarald – Lacul Scropoasa. Acest peisaj magic a devenit viral pe Instagram. 

Lacul se află la o altitudine de 1200 de metri, fiind un lac de acumulare artificial, construit prin 1929 cu scopul de a regla debitul râului Ialomița. Pentru a ajunge la el, mergi pe un traseu de o oră, printre stânci, copaci înalți și crengi ieșite din pământ.

Acum, că ți-ai luat energie din natură și oboseala a dispărut, noaptea te cheamă acasă.

Crăița Merelor: Cazare spectaculoasă in Dâmbovița

Pe un drum încununat cu livezi roditoare, parfumat cu miros fructat, în satul Aninoșani, județul Dâmbovița, se află o locație unde găsești odihnă, inispirație, bucurie și mâncare din ogradă. Aici este Crăița Merelor.

vacanta in romania craita merelor

Crăița Merelor are o poveste despre trudă și vis împlinit. Familia se ocupă cu mere de aproximativ 60 de ani, iar în urmă cu 30 de ani au vrut să construiască o casă, unde familia să crească armonios.

Preocupați fiind de livezi, casa nu a fost niciodată finalizată pentru locuit, ci a fost utilizată ca depozit pentru mere. Însă, cu puțin timp în urmă, familia a hotărât să dea viață casei nefinalizate, transformând-o în vilă pentru cazare, care poate găzdui 12 adulți și 4 copii. 

Înăuntru, ca și în exterior, liniștea te cuprinde, camerele surprinzând culorile pământului, ale apei și ale soarelui, pentru o experiență memorabilă. Vila dispune de 6 camere, 6 băi, un living cu zonă de luat masa și o bucătărie utilată.

Și pentru că te-ai întors din călătorie noaptea, patul cu saltea odihnitoare te cheamă la el.

Este dimineață, micul dejun îți este servit cu ouă de curte, brânză locală, legume din grădină sau zacuscă, dulcețuri făcute de familie, suc de mere natural și cafea.

Cu asemenea mâncare și priveliște ai energie pentru ore bune de lucru! Când iei o pauză, mergi prin livadă, culegere un măr și mănâncă-l ca în copilărie – șters de bluză. Ce savoare!

 

În funcție de sezon, poți să culegi prune, nectarine, cireșe, piersici, mure, zmeură, căpșuni, smochine, gutui, roșii, castraveți, banane, mango cu gust de ananas. Culesul, vine cu povești și lecții interesante din partea gazdelor despre cum să plantezi, îngrijești și culegi roadele pământului.

Chiar dacă iarna nu culegi fructe, familia te va duce în beciuri doldora de fructe. Pentru că ai ieșit de tot din cotidian, experiența la Crăița Merelor este condimentată și de un atelier pentru prăjituri cu mere.

Bucură-te din plin de clipele unice și simte cum prinzi energie de la natură!

Pregătește-ți bagajele și haide la drum!

Rezervă singur experiența!

Ai obosit și ești fără inspirație? Cauți un loc care să te energizeze, să te facă să zâmbești și să lucrezi cu spor? Haide în mijlocul bogăției oferite de natură, printre livezi și grădini cu legume, să mănânci produse de casă, să respiri aer curat și să te bucuri de clipele cu cei dragi, la Crăița Merelor.

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru tine. Doar folosind serviciile lor, vei susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința ta de a călători doar pe aceste tărâmuri magice românești.

Vezi disponibilitate și preț

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…