Vila Sequoia by Roots: Vila cu facilități premium în Brașov

Vila Sequoia by Roots: Vila cu facilități premium în Brașov

Vila Sequoia by Roots: Vila cu facilități premium în Brașov 2048 1536 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Astăzi îți prezentăm cu entuziasm Vila Sequoia by Roots, una dintre cele mai tari cazări în Brașov.

Are două jacuzzi-uri, unul în exterior, cu o priveliște de vis asupra munților și unul în interior + saună.

În plus, ai cramă unde poți asculta muzică, biliard, spațiu pentru foc de tabără imens – unde ies niște poze de Insta super-super, cu stelele, luna și Munții Bucegi pe fundal.

cazare brasov vila sequoia

top cazari brasov

Ce mai rămâne? Să discuți cu 7 prieteni și să vă pregatiți pentru o distracție pe cinste.

Haide să te plimbi cu ATV-ul, să evadezi din Escape Room și să te distrezi!

Experiență memorabilă cu ATV-ul pe munte

Somnorilă! Nu ai venit să dormi până la prânz, trezește-te primul și intră cu melodia preferată în camerele prietenilor, ori fă-le cafeaua, dacă ești un prieten grijuliu și lasă-i să se trezească singuri. Neeah…nu sunteți voi așa, deci, trezirea toată lumea!

După o omletă delicioasă pregătită în bucătăria vilei și o cafea servită pe terasă în adierea rece a muntelui, mergi cu prietenii pe trasee de munte cu ATV-urile închiriate.

La 25 de km de Vila Sequoia se află ATV Adventure – Închirieri ATV Brașov. Pentru o experiență memorabilă alege varianta de închiriere ATV cu tur ghidat, pentru că cine poate să te ducă în cele mai incredibile locuri, ca să trăiești adrenalina din plin, decât un om al locului.  

Traseele durează între 1,5 h – 3,5 h, sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru experimentați, unul dintre ele fiind deschis tot timpul anului. În caz că te întrebi, acesta este pentru nivel de experiență ușor.

,,Ghizii sunt super, traseele sunt foarte tari, prin apă, noroi, praf, urcat dâmburi alunecoase, coborât în pante. A fost prima dată când m-am dat cu un ATV și mi-a părut rău că s-a terminat prea repede.”, povestesc cei care au fost aici. O experiență captivantă, nu?! Să înceapă aventura!

Evadează dintr-un film thriller la Escape Room

Acum ai prins curaj din plin și adrenalina este la cote maxime, ce spui să mergi cu prietenii la Escape Room, care se află la 15 km de centrul pentru închirieri ATV.

ce sa fac in brasov

Dacă te uiți cu ardoare la filme și seriale thriller și ți-ai dorit măcar o dată să experimentezi real acele trăiri, ai ocazia. Alege evadarea din Castelul Bran. Pătrunzi într-o atmosfera misterioasă, cu încăperi întunecate, simți că ești contra timp, simți că cineva te urmărește și adrenalina crește precum într-un film thriller.

În acest timp caută prin cotloane, găsește indicii, rezolvă ghicitori alături de prieteni, găsește cheile care deschid lacăte și evadează cu toată gașca. O experiență fantastică, pe care jnu trebuie să o ratezi.

Ce să vizitezi în Brașov și unde să faci poze superbe?

Wow! Ce început fenomenal de zi! Este deja amiază și ți s-a făcut foame. Nu mai ai chef să gătești nici tu, nici prietenii. La câteva minute de Escape Room găsești restaurante pentru toate gusturile.

Și pentru că tot ești în Brașov, o mică plimbare după masă, pe Strada După Ziduri, cu parfum de epocă și liniște de munte este recomandată.

Ce să vizitezi?

Turnul Alb și Turnul Negru, ambele au o panoramă frumoasă asupra orașului.

Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa de Est. Legenda spune că îndrăgostiții care se sărută pe această stradă, rămân împreună pentru toată viața…ehh, merge și varianta să te îmbrățișezi cu gașca, ca să rămâneți împreună toată viața.

Biserica Neagră, care adăpostește cea mai mare colecție de covoare orientale din Europa.

Muntele Tâmpa, are o panoramă mirifică, unde să îți faci poze cu gașca și să râdeți de ele la bătrânețe. Se poate merge pe jos, dar și cu telecabina.

Vila Sequoia by Roots: Cazare cu jacuzzi și saună, în Brașov

O zi fantastică merită încheiată într-o notă ireal de relaxantă. Asta vei găsi la Vila Sequoia by Roots, aflată la 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Brașov.

Cazarea este una dintre cele mai cool din Brașov, pentru că are două jacuzzi, unul în exterior, unde să stai la povești cu prieteni, să faci poze instagramabile și să te simți bine, iar unul în interior alături de care vei găsi și o saună.

Înăuntru se deschid ușile rafinamentului. Vila cuprinde patru dormitoare cu pat dublu foarte confortabil și baie proprie. Ai o bucătărie utilată complet, un spațiu de luat masa, un living spațios cu TV Smart, biliard, cramă unde să asculți muzică, să râzi zgomotos și să te destinzi.

Capacitatea de cazare este pentru 8 persoane.

Haide să creezi amintiri cu prietenii!

Vezi disponibilitate și preț
2 comentarii

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…