Crama SERVE: Programați-vă fericirea la o degustare de vin românesc

Crama SERVE: Programați-vă fericirea la o degustare de vin românesc

Crama SERVE: Programați-vă fericirea la o degustare de vin românesc 1365 2048 Wildventure

Crama Serve –  Rezerva acum

Se spune că fericirea nu poate fi programată, și dacă, totuși, ați putea să o faceți? Vă oferim secretul și vă invităm să vă programați fericirea la o degustare de vin românesc, la Crama SERVE. Aceasta se află la o oră distanță de București, în satul Ceptura de Jos. Drumul vă va transpune într-o călătorie feerică pe șoseaua inundată oriunde ați privi de podgoriile înmiresmate și de colinele pitorești.

Desprindeți-vă de agitația urbană și alegeți câteva momente doar pentru voi!

În acest articol veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă putea rezerva un concediu minunat în România. Grație noii noastre platforme, Travlocals.com, veți putea lua legătura direct cu gazda. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajutați la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. În plus, cu ajutorul platformei, veți putea verifica singuri disponibilitățile, prețurile, facilitățile sau politica de rezervare.

Creați-vă amintiri din clipe, trăiri, gusturi și parfumuri

La crama SERVE vinurile fac posibilă călătoria în timp, pentru că, în compania unui vin bun și a celor dragi, amintirile curg ca și cum ar fi în prezent, iar timpul pare să fie fără sfârșit. Aici, somelierii, cu o experiență de peste 25 de ani în lumea viilor și a vinurilor, cunosc cele mai mari taine ale strugurilor și îi pregătesc cu suflet pentru a oferi trăiri unice.  

degustari vin crama serve

Degustați vinuri vechi sau noi, aromate, pasionale și memorabile alături de un platou cu brânzeturi și pâine uscată.

Bucurați-vă de momentele fericite și nu purtati grija drumului pentru că nimeni nu trebuie sa fie sofer. Crama SERVE vă pune la dispoziție facilitatea asigurării transportului, daca este nevoie.

În zilele călduroase puteți savura bucate delicioase la grătarul din mijlocul naturii, bineînțeles acompaniați de vinuri încântătoare. Dacă doriți un rafinament suprem pentru papilele gustative și pentru starea de bine, puteți opta pentru Pachetul Gourmet, unde cei mai iscusiți bucătari prepară diverse bunatati cu produse locale în funcție de vinurile pe care alegeți să le serviți.

degustari vin crama serve

degustari vin ceptura

Vi s-a făcut poftă? Eu cu greu mai rezist să scriu… În timp ce redactez articolul, am în imagine un pahar cu vin roșu, licoarea mă pătrunde și îmi izbește simțurile, un gust corpolent și intens mă face să tresar de bucurie și îmi amintește de momente, de oameni și povești. Lăsați-vă cuprinși de pofte și îndepliniți-le!  

Crama SERVE: degustați fericirea prin vinurile românești

Crama SERVE se află la o oră distanță de București, în satul Ceptura de Jos. Cu podgorii întinse, relief pictat de natură și oamenii cu povești fascinante, crama așteaptă cu drag degustătorii. Într-o ambianță elegantă și relaxantă, gustul și firea voastră vor fi desfătate cu unele dintre cele mai bune vinuri românești.

podgoria dealu mare

crama serve

crama serve

crama serve

degustari vin prahova

degustari vin prahova

degustari vin podgoria dealu mare

podgorii prahova

Plantați cu grijă, de peste un secol, în funcție de nevoile fiecărui soi, strugurii așteaptă an de an să se transforme în momente unice pentru voi. Culeși cu pasiune, manual, ca în vremurile apuse, strugurii ajung în cramă, iar de aici începe o adevărată poveste, o experiență de viață ce merită să o cunoașteți din graiul unor meșteri care produc vinuri de excepție.

Așa că, nu mai asteptati si faceți o rezervare cu minim 5 zile înainte, pentru ca echipa să poată pregăti momentul vostru în cel mai frumos mod cu putință și pregătiți-vă pentru că simțurile nu o să uite niciodată această zi.

degustari vin crama serve

degustari vin crama serve

Rezervați-vă singuri experiența!

Vreți să petreceți o zi altfel? Vreți să evadați undeva departe, dar timpul vă e limitat? La o oră distanță de București, veți ajunge într-o Românie pitorească cu podgorii și peisaje idilice, cu liniște și răsfăț de neuitat prin degustări de vin la Crama SERVE. Nu vă faceți griji cine va conduce, puteți discuta cu echipa să vă asigure transportul. Bucurați-vă de fiecare clipă și trăiți din plin!

Experiența poate fi rezervata prin intermediul platformei Travlocals.com, direct de la gazdă, fără taxe și comisioane. Am construit aceste proiecte pentru voi. Doar folosind serviciile lor, veți susține strădania unor oameni faini care creează din vacanțele în România poarta spre dorința voastră de a călători pe aceste tărâmuri magice.

 

Text: Alice Cazan

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…