Montesse Chalet: Cazare de poveste în Munții Apuseni

Montesse Chalet: Cazare de poveste în Munții Apuseni

Montesse Chalet: Cazare de poveste în Munții Apuseni 2048 1150 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Dacă ești în căutarea unui loc în mijlocul naturii, dar care să îți dea imediat senzația de „acasă”, Montesse Chalet e locul ideal.

Situată la o altitudine de 1100 m, locația se află în Mătișești, comuna Horea.

Chaletul este atât de primitor, încât îți va rămâne în suflet pe veci.

Montesse Chalet

Montesse Chalet: Oaza ta de relaxare în Apuseni

Aceasta nu este o cabană oarecare, ci este un chalet menit să-ți ofere condiții premium. De la view-ul spectaculos pe care îl oferă, până la cele mai mici detalii.

cazare apuseni

Montesse Chalet pune la dispoziție 4 locuri de cazare în 2 dormitoare. Cabana se închiriază integral, fiind perfectă pentru familii sau grupuri restrânse de prieteni.

Ambele dormitoare au pat dublu, iar la cerere se poate adăuga un pătuț pentru copilul tău. Există și o zonă comună, livingul, unde se află o canapea extensibilă, o bucătărie complet utilată și mobilată și 2 băi.

De asemenea, în apropierea cabanei vei găsi și un loc de joacă pentru copii.

top cabane apuseni

Pentru un plus de relaxare, la Montesse Chalet te poți bucura și de un ciubăr în zilele friguroase de iarnă sau, de ce nu, și vara. Locația dispune și de o zonă special amenajată pentru grătare, așa că indiferent de sezon, foișorul te așteaptă.

cazare cu ciubar apuseni

montesse chalet

top cazari apuseni

„Contesa” montană din județul Alba

Oricât de bine am descrie această locație, nimic nu se compară cu imaginile video. Așadar, video-ul de mai jos te va convinge cu siguranță că locația aceasta este exact ce ai nevoie. Fotograful Călător a făcut un adevărat tur al acestei locații.

Ce poate fi mai frumos decât o cafea savurată direct din pat, în timp ce te bucuri de o priveliște de vis? Cabana este locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de relaxare și liniștea naturii.

Montesse Chalet Alba

cazare in judetul Alba

Atracții turistice în județul Alba

Dacă sejurul tău la Montesse Chalet este ceva mai lung, venim spre tine cu câteva propuneri de activități. În funcție de sezonul în care alegi să mergi, mai jos vei regăsi o listă cu câteva obiective turistice din zonă.

Poiana Horea este renumită pentru peisajele de vis din timpul iernii. Așadar, dacă vrei să te bucuri de natură și să faci o plimbare, Munții Apuseni cu siguranță îți vor atrage atenția. Dacă ești pasionat de hiking, Padișul e la câțiva km depărtare. O drumeție e binevenită în orice sezon.

Cascada Vălul Miresei de la Răchițele este și ea o atracție care merită văzută măcar o dată în viață. Iarna se fac escaladări pe cascada înghețată.

cascada valul miresei

Photo credit: Adrian Suhan

La doar o oră de mers cu mașina de la Montesse Chalet vei găsi pârtia de ski de la Vartop. Fie că vrei să faci puțină mișcare sau să stai la o ciocolată caldă pe pârtie, zona este una chiar foarte frumoasă.

Ne place când găsim locații desprinse din basm și ne bucurăm să împărtășim cu voi aceste locații. Dacă planifici o vacanță în viitorul apropiat, arunca o privire pe blogul nostru. Cu siguranță, vei găsi o locație exact pentru nevoile și gustul tău.

O platformă doar pentru experiențe premium

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…