Flore’s Garden, Bran: Glamping de excepție și o experiență unică

Flore’s Garden, Bran: Glamping de excepție și o experiență unică

Flore’s Garden, Bran: Glamping de excepție și o experiență unică 1243 887 Wildventure
Vezi disponibilitate și preț

Cazarea într-un glamping încă este ceva inedit pentru mulți dintre noi.

Astăzi îți propunem o experiență memorabilă, la Flore’s Garden, un glamping senzațional din Bran.

Fiind mai aproape de natură, dar fără a face rabat de la nivelul de confort cu care te-ai obișnuit, vei îndrăgi acest loc și vei vrea să revii curând.

flore's garden glamping bran

Flore’s Garden Glamping: Cazare off grid într-o zonă montană

Îți dorești de mult să înnoptezi într-un cort, dar nu vrei să renunți la confort? Ce ai zice daca ai putea îmbina utilul cu plăcutul?

Sacul de dormit să fie de fapt un pat confortabil, să ai încălzire și suficient spațiu pentru a te simți în largul tău.

Ei bine, Flore’s Garden îți oferă această experiență!

cazare glamping bran

Locația dispune de 5 corturi, poziționate la o distanță destul de mare unul față de celălalt pentru a avea parte de intimitate. Corturile sunt situate în mijlocul naturii, dar sunt suficient de utilate pentru a nu duce lipsă de nimic.

flore's garden glamping bran

Fiecare cort are câte un pat dublu, o zonă de luat masa și o terasă.

Flore’s Garden pune la dispoziția oaspeților și o bucătărie comună unde poți să-ți gătești diverse preparate, o baie comună și o curte frumos amenajată, cu loc de joacă pentru copii și spațiu de relaxare în aer liber.

cazare in corturi bran

cazari inedite bran

glamping cu baie si bucatarie bran

Având în vedere că Branul oferă numeroase atracții turistice, trasee montane, cafenele și restaurante, sejurul tău se poate transforma în ceva mai multe decât o simplă relaxare. Cazându-te la Flore’s Garden Glamping, poți avea parte de o experiență memorabilă.

Ce să faci în Bran și în împrejurimi

Castelul Bran este unul dintre cele mai populare castele din România, de el fiind legată legenda lui Dracula. Inițial, castelul a fost o unitate militară de apărare, care ulterior s-a transformat în cetate. Încadrat de culmile munţilor Bucegi și Piatra Craiului, Castelul Bran atrage anual mii de turiști, atât români, cât și străini.

Casa Groazei e unul din principalele obiective turistice din Bran. Amatorii de senzații tari trebuie să pășească măcar o dată în acest loc.

O scurtă drumeție pe Dealul Balaban îți va oferi niște peisaje superbe ale Munților Carpați. Vei putea admira Bucegii, Piatra Craiului, Postăvarul și Măgura Codlei, care înconjoară acest loc minunat.

Mănăstirea Șimon este o atracție mai puțin cunoscută. Fiind amplasată pe coama unei coline alpine, de aici vei putea admira Castelul Bran aflat la depărtare și te vei putea bucura de peisajele idilice ale unui sat de munte.

La câțiva kilometri de Bran se află Cetatea Râșnovului și Parcul Dino. Sunt locații perfecte dacă alegi să îți faci vacanța alături de copii.

De asemenea, orașul Brașov se află și el la doar 30km distanță de Flore’s Garden. Dacă liniștea de la glamping e prea mult pentru tine, o plimbare până în oraș va fi tot ce ai nevoie.

Dacă vrei să ai parte de mai multă istorie și Castelul Bran nu a fost suficient, Castelul Peleș din Sinaia și Palatul Cantacuzino din Bușteni pot fi alte opțiuni de a petrece ziua.

Dacă ești în căutarea unui sejur în România și nu ai idee despre locul în care vrei să ajungi, blogul nostru de călătorii e gata să îți ofere numeroase variante. Aici vei găsi cazări inedite, obiective turistice cunoscute și mai puțin cunoscute din întreaga țară. Ești gata de o nouă aventură?

O PLATFORMĂ DOAR PENTRU EXPERIENȚE PREMIUM

Curând, noua variantă a platformei Travlocals.com va fi disponibilă și vei găsi o mulțime de cazări și experiențe inedite din țara noastră. Grație noii versiuni, vei putea vedea disponibilitatea în timp real, în avans și vei putea plăti pe loc, cu cardul. În plus, vei putea contacta gazda pentru orice întrebări suplimentare. Toate rezervările sunt necomisionate, iar cel mai bun preț este garantat.

Rezervând prin intermediul platformei noastre, ajuți la dezvoltarea unui proiect 100% românesc. Între timp, ne poți urmări pe conturile noastre de Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate update-urile și noile locații introduse.

Rezervă necomisionat

Experiențe turistice în România frumoasă

Cazare în case tradiționale, case boierești, conace, castele și multe altele…